Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By bakalar
Interesuje me koliko su steteni razni preparati koji se koriste kao osvezivaci vazduha u prostorijama ? (neke prodavnice odece imaju jako prijatan miris :yes: )

Ima li neka prirodna alternativa tome ?
a mirisljave svece ?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgane ljubim te u nick.

Osvezhivachi mogu izazvati hronichne bolesti disajnih puteva (astma, bronhitis.)
Dok svece koje imaju olovnu nit (vecina danashnjih sveca je takva) u fitilju isto mogu negativno uticati na zdravlje.

Mirishljavi shtapici su zakon.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mogu da prave problem ljudima koji imaju respiratorne teškoće. ako si zdrav i ne preteruješ sa njihovom upotrebom, ne bi trebalo da imaš problema. mada, osetićeš i sam kad preteraš sa nekim mirisom. :)
Korisnikov avatar
By Phoenix
Ne znam da li su zdravi. Ne volim ih. Ne možeš li jednostavno da ostaviš koru od pomorandže na stolu? Ionako je efekat sličan. :bicikl:
Korisnikov avatar
By dungoll
štapići su kul, ali prave prašinu, sveće lepo mirišu - ali avaj mrzim i najmanji osećaj mirisa voska - iako imam relativno hroničnih problema (devijacija nosa, bla, urođeni problemi sa nosinom) koristim uglavnom neki aerosolni sprej u onom tempiranom automatu i/ili štek u struju sa antitabakom :)
nemam nikakvih problema.

ranije - dok sam imao u blizini gde da nabavim, rabio sam eterična ulja - ali mi je sveća koja tera isparenja ulja - uvek smetala. tako da :)

što se mene tiče - uzmi kaj ti je najprihvatljivije po karakteristikama, ako bih imao nekoga ko čisti iza mene svaki dan - rabio bih samo indijske štapiće (sunce i mesec su sjaaaajnog mirisa)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!