Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Çâðê_DUP
Molim? ja se vec sad pripremam za taj koncert? oh boze, sta mi je ovo trebalo na ovo jutro :(

nadam se da to nije istina.. :sigh:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by ns.happy
abcd, idemo? mozemo tamo da se nadjemo sa htonisom i kseryusom, koji je, moram primetiti, izdao nase lokalpatriotske obicaje :giggle:
Moooolim? :D Sta hoces ovim da kazes?
Korisnikov avatar
By Hton
It has been less than 24 hours since the video is available on iTunes and it's already topping the charts.

In French iTunes store, the video is already #1 (with 4 Minutes on #3).
In German iTunes, the video charts as #2 (4 Minutes on #4).
In UK iTunes, the video charts as #1 (4 Minutes on #7).
Korisnikov avatar
By Stanwik
da li je ovo tacno?

MADONNA IPAK U Budvi

Službeno je potvrđeno: ništa od Madonne u Hrvatskoj. Unatoč višetjednim najavama i sigurnim potvrdama, Madonna ipak neće u rujnu nastupiti u Zagrebu. Organizator LUPA promotion izvijestio je da su svi detalji oko koncerta bili dogovoreni, no Madonnin promotor Live nation prekjučer je otkazao koncert, a presudio je naravno - novac. Naime, Zagreb i Beograd, u kojem je također Madonna trebala nastupiti, ponudili su 4 milijuna dolara manje nego što je ponudila Crna Gora pa je tako Budva postala domaćin jedinom koncertu kraljice popa u regiji. Neslužbeno je rečeno i da će Madonna nastupiti u još jednom gradu u našem okruženju, a to će najvjerojatnije biti austrijski Beč. Koncerti bi se trebali održati 23. i 25. rujna.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by j::s
da li je ovo tacno?

MADONNA IPAK U Budvi

Službeno je potvrđeno: ništa od Madonne u Hrvatskoj. Unatoč višetjednim najavama i sigurnim potvrdama, Madonna ipak neće u rujnu nastupiti u Zagrebu. Organizator LUPA promotion izvijestio je da su svi detalji oko koncerta bili dogovoreni, no Madonnin promotor Live nation prekjučer je otkazao koncert, a presudio je naravno - novac. Naime, Zagreb i Beograd, u kojem je također Madonna trebala nastupiti, ponudili su 4 milijuna dolara manje nego što je ponudila Crna Gora pa je tako Budva postala domaćin jedinom koncertu kraljice popa u regiji. Neslužbeno je rečeno i da će Madonna nastupiti u još jednom gradu u našem okruženju, a to će najvjerojatnije biti austrijski Beč. Koncerti bi se trebali održati 23. i 25. rujna.
Pa ne znam vise... I ja sam cuo, bilo je na tv-u kod madjara. Ma nece biti nista od ovog. Pre ce da nastupa na Grenlandu nego ovde.
Ali ipak... :molise: :fige:
Korisnikov avatar
By Hton
:rida: Znao sam.... :rida: :(
Pa dobro-uvek postoje fotke i dvd...:(
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja cu poludeti od ovih spekulacija oko toga hoce doci nece doci. :cupakosu:

Ne verujem nikome nista dok ne bude zvanicno potvrdjeno.

Ovaj snimak na RTL sam i ja isto gledao...imali su bombasticnu najavu u emisiji tipa: madonna ekskluzivno potvrdila za RTL da ce nastupati u zagrebu...i zatim prikazuju snimak u kojem voditeljka na Red Carpetu vristi na Madonnu: are you coming to Zagreeeb...a Madonna je bledo pogleda i nesto klimne glavom...mislim :lood:

Meni licno vise odgovara Zagreb nego Budva...lakse mi je stici do Zagreba auto-putem nego do Budve kroz one krsh planine a i imam zelju popit kavu pre koncerta na zagrebackoj shpici :alexis:
Ja mislim da ni ona sama ne zna tacno gde nastupa dok joj njen menadzment to ne kaze.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ako si im rek'o Laki... i opet im kazhi...

Al meni je ipak drazhe da dodje u Budvu...
By Paris
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja mislim da ni ona sama ne zna tacno gde nastupa dok joj njen menadzment to ne kaze.
eh da je neko drugi u pitanju bila bih 100%sugurna u to...ali control freak kao madonna nikakve odluke ne prepusta drugima...
verovatno ceka izvestaj finansijskih kalkulacija gde je veca zarada :kosa:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by XerYuS
Give it 2 me Cover art
Cover je divan :love:
Korisnikov avatar
By Hton
Pop zvezda će najverovatnije nositi kreacije njujorškog dua Heatherette, koji je pomogao zvezdama kao što su Gwen Stefani, Pamela Anderson, Mya, Kelis Pink i Paris Hilton da izgledaju najbolje što mogu.
Dvojica koji čine ovaj duo, Traver Rains i Richie Rich, rekli su nam:
"Njen publicista Liz Rosenberg, upravo nas je kontaktirala i rekla da želi da dođemo i da ponesemo sa sobom inspiraciju i ideje za Madonninu turneju", rekao je Rich. "Ustvari, mi ćemo za Madonnu raditi sa crtežima, slušaćemo njen album kako bismo dobili inspiraciju. Kao mladi dizajneri, uradićemo sve po onome što se danas dešava u modi. Zato je Madonna genije: bira novu decu. Videćemo šta će se desiti".
Za Heatherette će najveća misija biti izazvati Madonnin već iskonski i neprikosnoveni stil koji je toliko puta menjala u svojoj 25-ogodišnjoj karijeri. Ali, napominju da su dorasli zadatku.
"Hm, pošto je već nosila kaubojski šešir, moraćemo nešto drugo da smislimo", šalio se Rich.
Korisnikov avatar
By Hton
Potvrdjen je zvanicno koncert u Atini 27 septembra, ali ne zagreb-potvrdjeno, vec je zaista potvrdjeno:tuc:
Korisnikov avatar
By V25
Čak i na sajtu Absolute Madonna stoji tekst o Budvi, gde takođe navode da je Budva 100% potvrđena, samo je pitanje da li će biti 23. ili 25. Atina je takođe 100% potvrđena za 27.septembar.
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by j::s
da li je ovo tacno?

MADONNA IPAK U Budvi

:hypno:

zar nema jasno odredjenu cenu po kojoj dolazi, ovo ispada ne ozbiljno, ko licitacija!
Korisnikov avatar
By XerYuS
c'mon vogue, :vogue:vogue, :vogue:vogue.....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
@abcd: uvek je bilo ko da više.

mene malo smara cela ta frka oko dolaska. pa dobro, ako dođe, doći će, bićemo obavešteni na vreme. ovo je samo pravljenje frke da se što više ljudi naloži i da se o tome priča. dobro, jedna je Madonna, ali opet, čemu :drama: ?

u svakom slučaju, meni se ovaj njen novi album ne sviđa. veliki sam fan, ali sam ga preslušao svega jednom i zgrozio sam se. i nekako bi mi bilo žao da sad spucam tolike novce da idem na koncert i slušam to sranje. a opet, Madonna ne postaje sve mlađa, pa je pitanje koliko će još dugo moći onako da skače i da pravi ovakve spektakle. a njene koncerte vredi pogledati.

:neznam:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by 2Q2Bstr8

mene malo smara cela ta frka oko dolaska...
Malo?!?! Ti imas celicne zivce:D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dont just stand there lets get to it...strike a pose theres nothing to it vooogue.
:vogue:
Korisnikov avatar
By Hton
Pa ajde kad ste tako zarazni :D :vogue:
Korisnikov avatar
By V25
Rekoh Absolute Madonna, ne Madonna.com. Pored Drowned Madonne, Absolute Madonna je najpouzdaniji fan site koji neobjavljuje na svojoj glavnoj stranici kojekakvegluposti. Čak ni za Zagreb nisu stavljali dok je bio u opticaju. Po njima, navodno, Budva još uvek nije na zvaničnoj listi jer se ne zna hoće li biti 23. ili 25. septembra.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!