Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By dennyboy
eto mene na kratko samo da vam se javim.

ljubim vas sve, drzite mi fige ili palceve kako ko voli. sutra popodne cu biti na operaciji a posle toga cim budem mogao da pisem ja cu vam javiti kao je bilo.

u medjuvremenu ce verovatno neko napisati u kratkim crtama sta se dogadja i kako sam.

mnogo mi znaci vasa podrska i energija koju mi saljete. budite i sada uz mene. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Momo
Dennyboy, drz' se :superheroj:
mislimo na tebe :fige:

a posle ces vec da nam pricas kako je bilo :D
(obecavam da necu pasti u nesvest dok budem slusao :lol: )
Korisnikov avatar
By Zoe
Samo hrabro, imas podrsku, od mene od srca :fige:

Bice sve u redu, ostvaruju ti se snovi, zivot ce konacno biti onakav kakvim si ga zamisljao, ne zaboravi to :)

Pisi!!!
By Çâðê_DUP
Zelim ti uspesnu operaciju i brz brz brz oporavak!!! :bisou:
Korisnikov avatar
By Paki
Biće sve u redu :) ... Misliću na tebe :hug:
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Prvo, ova sličica od gore je totalno cool...

Sve najbolje momče! S obzirom kako si lep muškarac, to ćete kompletirati na pravi način. Jedva čekam da čujem kako je bilo. Inače, ja idem kod hirurga na pregled i razgovor za neki dan...
Sve najbolje... :)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Dennyboy, u poslednjih par dana sam bas mislila na tebe... Kao i sada. :fige:

Momo i ja jos od sinoc drzimo :fige: neprestano... Jedva cekamo da nam sve ispricas... :grouphug:

Ne znam sta bih vise rekla...

No znam da uz sebe imas i zadivljujucu snagu osobe koja te voli... Veliki pozdrav i za nju - zaista me je zadivila cvrstinom i energijom... :wow:

...I zato, jer znam koliko je vazna podrska najblize osobe u svakom momentu, i zato jer znam da je ti imas, znam da ce biti sve u redu... :fige: :grouphug:

Cujemo se!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
Dennyboy, imas podrsku i od :sunce: .
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Evo.. Nisam u Srbiji, ali imam informacije.

Nas dragi drugar je sinoc operisan. Dobro se oseca,
nije mnogo krvario.. Ima bolove, ali ce i to da prodje.
Korisnikov avatar
By Paki
Jupiiiii ! :cheer:

Pozdravi ga puno i čestitaj mu :)
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
:) ovo me je bas razveselilo :) uz tebe sam i zelim ti brz oporavak i da sto vise koristis svoje nove...atribute! :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
srecan mu novi rodjendan :happy:
nadam se da ce se brzo oporaviti od operacije :zastava:
By dennyboy
VRATIA SE SIME!

evo mene samo da vam se oglasim stojeci ispred racunara u svom stanu. dobro sam, nema komplikacija, bolovi su prosli za 24 sata bas kao sto je nasa draga andja rekla i to je to...

o detaljima cu vam se oglasiti cim budem bio dovoljno dobro da mogu i smem da sedim. pozdrav i veliko hvala svima vama.

znam da ste bili uz mene i eto sta da vam kazem...

od 21.11.2006. kada sam odlucio da krenem u transformaciju pa do sad proslo je koliko? izracunajte sami.

nije jednostavno ali nije bas ni da je preterano strasno. sve covek moze samo kada hoce.

ne mogu vise (tacnije, ne smem da stojim, zena bi me ubila da me sada vidi), ali morao sam bar ovoliko da se oglasim.

pisacu cim budem mogao:trampolina:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
dennyboy!!! :hug:

OVOLIKOOOOO mi je drago sto je sve proslo sjajno i sto si uspeo tako brzo da nam se javis!! :yay:

Sad brzo nazad, nemoj da te zena presretne kako trchkash po kuci!! :giggle:

Veliki pozdrav za nju :bye: & poslusaj je - mnogo mi je drago da sam je upoznala i znam da se vise nego dobro brine o tebi!! :up: :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam u maloj nedoumici. denny je ftm?

on: drago mi je da si super! :kralj:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
@ns.happy: denny je dechkonja, i to jedan harizmatican! :D

Inace, mislim da sam to vec ko zna koliko puta pomenula, ali njegova zena i on zaista su na mene ostavili snazan utisak prosli put na grupi!! Tako su snazni, hrabri i vedri!! :grouphug:

Nadam se da cu uskoro imati prilike da ih susretnem ponovo!! Ali samo polako, da se dennyboy jos malo oporavi, pa cemo se lako videti!!! :yay:

I stvarno se nadam se da moj muz nece da se onesvesti (on se inace onesvescuje i na moj slomljeni nokat! :lol: :mazi: ) kad nam denny bude pricao utiske!!! :giggle: :grouphug:
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
Originally posted by dennyboy
od 21.11.2006. kada sam odlucio da krenem u transformaciju pa do sad proslo je koliko? izracunajte sami.
awww bas na moj rodjendan :)

javi nam kako ti ide kad te zena bude pustila :)
Korisnikov avatar
By femme_fatale
WoW... ne mogu da verujem da si ovako brzo na nogama... ali super naravno... Sad si pravi frajer... čoveče :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!