Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ja cu izdvojiti svog prvog decka... Iako je trajalo kratko bilo je prelepo. Bio je to jako lep period u mom zivotu. Kada sam tuzan setim se tog perioda, jednostavno znam da zivot moze biti lep. U to ime saljem jedan :kiss: Ne, ne mogu reci da je to bila najbolja veza, zato sto sam na pocetku nove veze i jos ne mogu doneti ispravan sud. Ali mogu reci da se sada nalazim u pribliznom raspolozenju kao nekada tj. tada. :)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Oziris
gde ce svako reci nesto lepo o nekom/nekoj
neshto lepo
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Pokushavam da nadjem neshto lepo o svojim bivshima ali uzalud
Korisnikov avatar
By vremecuda
O bivshim devojkama sve najlepse :) One su deo mog zivota,bilo je lepo dok je trajalo...Na zalost ili srecu...Videcemo,vreme je cudo...Posebno bih pomenula NjU/bivshu/Kraljicu...E ona ima i uvek ce,posebno mesto u mom srcu...:)Nadam se da je SADA srecna,zelim joj to najiskrenije :) Bitno je da postoji,da je tu i da je srecna....Nista vise nije bitno! :) :) :)
Korisnikov avatar
By decko
O bivsima uglavnom i pricam samo lepe stvari a samo ja smem da ih i pljujem tako da ne osecam potrebu kasnije da posebno izdvajam nesto o njima...zna ko treba da zna a i dalje se druzim sa osobama s kojima sam to zeleo (i koje su to zelele)....
By Sixto
OTISO SI SARMU PROBO NISIIIIII, KUCE LAJE A JA MISLIM TI SI!
Korisnikov avatar
By Dominion
nema nista lepo da se kaze, bilo - proslo i ne ponovilo se.
Korisnikov avatar
By tramp
jedna od bivsih od pre nekih 7-8 godina, ostala mi je u dragoj uspomeni (ja se odselila) - fantasticna ljubavnica, pomogla mi je dosta u mom razumevanju moje seksualnosti

inace mogu nesto lepo da kazem o svakoj osobi sa kojom sam bila jer da nemam nista lepo ne bih nikad bila sa njima
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp

inace mogu nesto lepo da kazem o svakoj osobi sa kojom sam bila jer da nemam nista lepo ne bih nikad bila sa njima

Shta drugo dodati na ovu temu?

Samo mi je jako zhao shto nemam toliko vremena da se intenzivnije "druzhim" sa svima . A bilo bi mi potrebno mnooooooogo vremena da se vidim i procjaskam sa svima. Naravno, kad zatreba, tu sam.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Od prvog do poslednjeg a i buduceg sve najlepse:bubbles:
Korisnikov avatar
By Modesty
Sve najljepše o bivšima,ma kakav nam odnos sada bio,ma na kakav način se rastale...sve one ili oni su ipak bili moj izbor.....a po sebi i svojim odlukama ne volim da pljujem...čovjek se uči dok je živ.

Govoriti javno,ružno o osobi koju si kao punoljetan(odrastao) sam odabrao,sa njom djelio nježnosti,svoju intimu,volio je je dagradacija samog sebe.

Naravno da je mnogo toga lijepog bilo čim sam se zaljubila ili voljela i to je ono što želim pamtiti.
Kroz svaku vezu sam naučila nešto novo i svaka je posebna na svoj način.
By Swanheart
Originally posted by Swanheart
:hmm:

zasto mi nista ne pada na pamet :doh:

i jos uvek mi nista lepo ne pada na pamet :novine:
Korisnikov avatar
By Modesty
:hmm:

zasto mi nista ne pada na pamet :doh:

i jos uvek mi nista lepo ne pada na pamet :novine:
jel tebi neko drugi birao djevojke :eureka: ;)
Korisnikov avatar
By Modesty
aha, birala mi mama :doh:
jbg,onda definitivno nemate isti ukus...probaj sama hahahahah
šalim se malo
By Swanheart
niko ne kaze da je odrastanje lako a i greske su nacin postupanja, e sad sto ja ucim na sopstvenim greskama moze da bude korisnije nego da ucim na tudjim.Ovako duze pamtim neke greske da ih kasnije ni u trenutku nervnog rastrojstva ne ponovim.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Dina
Ono sto mene malo nervira je sto ja imam delimicnu amneziju za ta sva ranija desavanja. Tako sam je nazvala jer mogu da se setim stvari ali uopste mi nista ne znace u ovom trenutku - ni pozitivno, ni negativno, skroz sam ravnodusna. Cak mogu da se setim da mi je to nesto znacilo u neko vreme, nesto me nerviralo ili mi bilo lepo ali ne mogu da uopste prizovem ijedan od tih osecaja.
nije to amnezija, to je prerastanje, preboljevanje ili moving on, skroz normalna stvar. :)
JA imam freakin' amneziju, baš sam nedavno razmišljala o tome kako se tako malo stvari sećam, ali baš nekih konkretnih stvari - reči, događaja, tela, mirisa, šta god. uglavnom mi je od svih veza ostalo nekoliko najupečatljivijih momenata i neki najopštiji osećaj koji vezujem za tu vezu/osobu, koji je negde na pola između kontemplativnog/apstraktnog i emotivnog. i, dapače, mišljenje o osobi s kojom sam bila i rujno vino pila. ni meni se ne sviđa što je tako, što sam toliko toga pozaboravljala, al jbga, zaboravila sam i brdo drugih ljudi, stanja i zbivanja, šta da se radi.
Ko su bivsi? :misli: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dzi
:zvezda: 'ajd' u zdravlje.. hvala, sve sto je kratko lepo traje i sve najbolje..show must go on .. :saksofon:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
m. je bivsa koju i dalje volim da sretnem,jedina koja nije totalni skot :lol: kad god je htela da me drzi za ruku koristila je izgovor da su joj ruke hladne,a da su moje uvek tople. detence :sweet:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Ana je najlepse,najbolje i najdiwnije stvorenje na planeti zemlji..vreme koje smo prowele zajedno zauvek ce mi ostati u pamcenju i srcu.. a sama cinjenica da me je voleo neko tako poseban kao ona cini me srecnom.Hvala Bogu kad takvi andjeli postoje///
Korisnikov avatar
By Tomek
...
mogu nesto lepo da kazem o svakoj osobi sa kojom sam bila jer da nemam nista lepo ne bih nikad bila sa njima
Bas lepo receno.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Tomek
...
mogu nesto lepo da kazem o svakoj osobi sa kojom sam bila jer da nemam nista lepo ne bih nikad bila sa njima
Bas lepo receno.
prvi se macici bacaju u vodu a za ostalo se slazem :up:
Korisnikov avatar
By Burak
Od 4 bivsa samo jedan(cetvrti) uopste zasluzuje da ga pomenem i da mu porucim: OPROSTI MI MOLIM TE I VRATI SE, JOS TE VOLIM I BOJIM SE DA NIKAD NECU NI PRESTATI! A ako mi se ne vratis neka te sreca prati, mozda je tako i bolje jer, vjerovatno te i ne zasluzujem......
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kad ljubav izmedju dve osobe jednom postoji ona nikad u potpunosti ne iscezne...ostaje uvek deo nje makar i u tragovima.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
Kad ljubav izmedju dve osobe jednom postoji ona nikad u potpunosti ne iscezne...ostaje uvek deo nje makar i u tragovima.
slazem se. ako ne uspeju da prihvate to, onda se stvaraju nesporazumi i netrepeljivost.
Korisnikov avatar
By bigirl
Možda ne želim da se sećam lepih stvari vezanih za bivše...
By ~ Le Saint X ~
Uh...
pa nema tog bivheg o kom ne mislim nesto lepo

tj,iako sma mozda posle raskida nesto ruzno mislio (a to je vishe neki odbrambeni mehanizam da bih lakse preboleo raskid)

svi moji momci su bili sjajni - svako na svoj nacin

Izdvojio bih nekoliko Markova
:)
hahaha

Mark E - najlepsi decko spolja i unutra - njegova jednostavnost i nenametljivost su nesto cega cu se uvek secati

Marko bokser - hmmm... kako neko ko izgleda tako 'jak i nepristupacan' spolja
u stvari jeste prava mica i veliki romantik

...

a
Hubert V - njemu dugujem mnogo mnogo toga...
By Hans
Svaki je na mene uticao na odredjeni nacin i terao me da menjam neke svoje postupke i ponashanja vezana za odredjene situacije...O svakome bih mogao dosta toga lepog da napisem. Prvi decko sa kojim sam bio nije bio najbolji ali je svakako prvi i to je tako uvek...zahvaljujuci njemu sam postepeno ulazio u sve ovo, a da pritom nije nijedan segment moje licnosti i karaktera trpeo, jednostavno njegovo iskustvo i razgovori sa njim doprineli su tome da ja danas znam sta zelim, sta ne zelim, predocio mi je tada, pre nekih 5 godina cega sve ZAPRAVO ima u gay svetu Srbije. Da, njemu sam zahvalan na mnogo cemu.
Poslednja veza, ujedno i moja najduza, promenila me je u shvatanju odnosa medju muskarcima koji su u vezi, istrenirala moju vernost do savrsenstva, naucila polubracnom zivotu i iskusio sam to sve i uverio se kako to sve izgleda kada ste neko vreme distancirani od ljudi, scene, klubova i okrenuti sebi i njemu. Medjutim, to ocigledno nije bilo dovoljno ili mi mozda nismo zeleli isto... :( ne znam.
Takodje ne znam kako bi neki sledeci o kome bih nesto lepo mogao da napisem trebalo da izgleda. Mislim da je isuvise rano da o bilo cemu sto je vezano za to piskaram ovde...Vreme ce pokazati.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hmmm, nemam ništa lepo da kažem o bivšima, ali nemam ni preterano argumenata da ih popljujem.. Nije išlo i to je to... Pljujući po njima, pljujem i po delu sebe, jer su na neki način, oni bili moj izbor... I tako... :hekla:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Lakiboy_ns

:up:

I nikada mi neće biti jasno kako neko može da blati i pljuje nekog sa kim je bio u vezi. Ako je taj neko ovakav i onakav, pa što si bio s njim?! To onda više govori o tebi nego o tvom bivšem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!