Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

zbog čega su se neki likovi prijavili (ili pojavili, kako god)
na ovim prostorima (tj. sajtu), kada nemaju muda da odgovore na porukicu ili ti u2u, a prethodno su ih dobili od nekoga !!! neznaju da mogu napisati replay sa rečima izvini,
nezanimaš me ili kulturno srpski, odjebi, itd. :die:

na par, meni simpa profila, poslao sam porukice sa pitanjima
a ni sa jednog (ali baš nijednog) nisam dobio answer, što mi je baš :( sa moje tačke gledišta. ma ljudi, nijesam ja tako gubav kako to vama izgleda. 100% sam svoj na svom, i zanimljiv, i iskusan, i diskretan, i šta ti ja znam šta sve ne još
al dzabalesku, svi nešto oće a ni sami nezanju šta bi.
:zvizdi: :dancing: :machevi:

a za one što svoje profile neposećuju od davnina, treba moderatori da ih maknu da nesmetaju. :mete:

i još, :zacepi:

postavite ljudi (ako srca imate) svoju neku fotku (bar pola tela, ili dr. a bez golotinje) a ne nekih stranaca, a govorite da ste to baš vi. budite ono što ste, imajte petlju. i neka vam mozak radi a ne jezik !!!

ljudi, ljubite se i uzivajte u životu :sladoled:

:posrani: :gubitnik:
Korisnikov avatar
By horus.
srecice, nije ti ovo gay romeo... :trep:
Korisnikov avatar
By mikeli
Originally posted by horus.
srecice, nije ti ovo gay romeo... :trep:
nego je gay Julija !!!

:lood:
Korisnikov avatar
By m..
Lmao. Uglavnom odgovorim, narocito ako mi se postavi pitanje. Inace konzumiram taj vid konverzacije iskljucivo sa par forumasha, tj forumashica, koje znam uzivo i s kojima bih cavrljala svakako kad bismo se negde sreli uzivo. U sustini, preferiram da nekog prvo znam uzivo pa onda da konzumiram te intimnije vrste komunikacije, iz stanovitih razloga u koje necu ponovo da ulazim, razglabala sam o tome dosta.
Korisnikov avatar
By m..
Sad cu jos da ispadnem zla popadija, bez krajnje namere. NE se pise odvojeno od glagola, usim u sledecim slucajevima: nemoj, nemam, necu i nisam (ideju nemam zasto navode nisam kao primer, jerbo.. ocigledno) i nedostajem (ovo valjda zato sto je izvedeno iz imenice, vrag ce ga znati). Posle ti mozda cesce budu odgovarali.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by mikeli
..na par, meni simpa profila, poslao sam porukice sa pitanjima
a ni sa jednog (ali baš nijednog) nisam dobio answer, što mi je baš....
Ne vole ljudi da budu ispitivani, jebi ga...
Svi su se ovde, po vecini vrucih i manje vrucih pitanja, vec izjasnili u odgovarajucim diskusijama, pa su verovatno tvoje ispitivanje na u2u doziveli kao neumesno i nepotrebno.

Ja u2u koristim za kratke dogovore sa poznanicima oko nekog konkretnog plana za vidjanje ili odlazak u disko i, moram da priznam, za dogovore o konstruisanju fajt tema za jeftinu zabavu forumske javnosti. ( Dobro, to je vise bilo izrazeno u ranijem periodu . )
:lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Zavisi sta si pitao ljude..........ako je bila muvacina, iskulirali su te jer se na Forumu praktikuju diskusije, a muvanje na chatu ili preko oglasa. Naravno, moze se desiti da i na Forumu plane ljubav, ali kada se ljudi upoznaju preko postova, kada im se svidi neciji nacin pisanja, razmisljanja, etc......
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zoe
... Naravno, moze se desiti da i na Forumu plane ljubav, ali kada se ljudi upoznaju preko postova...
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mikeli...ti si malo aktivan na forumu i slabo te ljudi poznaju ako hoces da ti odgovaraju na u2u onda moras to da promenis prvo.

Drugo forum je generalno mesto za diskusije, zajebanciju i neko neformalno muvanje.
Za pravo muvanje imas rubriku oglasi na forumu i milon drugih sajtova...a i ljudi koji koriste profili povremeno na forumu imaju pravo na to...ne vidim zasto bi im gasili profile, nemaju svi ni vremena ni zelje da vise non-stop ovde. :cvetduga:
By Ulix
Originally posted by m..
Sad cu jos da ispadnem zla popadija, bez krajnje namere. NE se pise odvojeno od glagola, usim u sledecim slucajevima: nemoj, nemam, necu i nisam (ideju nemam zasto navode nisam kao primer, jerbo.. ocigledno) i nedostajem (ovo valjda zato sto je izvedeno iz imenice, vrag ce ga znati). Posle ti mozda cesce budu odgovarali.
Ali "neodgovarac" nije glagol vec (valjda) jedna ruzna imenica, tj. to je osoba koja ne odgovara na poruke, pa rec treba da se pise zajedno. (Dosadno mi je pa zakeram.)
Korisnikov avatar
By horus.
"neodgovarac" bas ruzna rec... zvuci isuvise rogobatno...
inace, pise se spojeno, kao sto ulix vec rece...
By Ulix
A sto se teme tice, dragi Mikeli, mozda su doticni korisnici zgadjeni tvojim avatarom, pa ne nalaze za shodno da ti odgovore.
:hand:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Ulix
A sto se teme tice, dragi Mikeli, mozda su doticni korisnici zgadjeni tvojim avatarom, pa ne nalaze za shodno da ti odgovore.
da li si gledao film "cable guy"?

sad ce mikeli poceti da ti salje u2u poruke...

By Ulix
E samo mi to u zivotu fali... :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by m..
Ali "neodgovarac" nije glagol vec (valjda) jedna ruzna imenica, tj. to je osoba koja ne odgovara na poruke, pa rec treba da se pise zajedno. (Dosadno mi je pa zakeram.)
MISLIM DA JE MISLILA NA OVO:
Originally posted by mikeli
neznaju da mogu napisati replay sa rečima izvini,
nezanimaš me ili kulturno srpski, odjebi, itd. :die:

na par, meni simpa profila, poslao sam porukice sa pitanjima
a ni sa jednog (ali baš nijednog) nisam dobio answer, što mi je baš :( sa moje tačke gledišta. ma ljudi, nijesam ja tako gubav kako to vama izgleda. 100% sam svoj na svom, i zanimljiv, i iskusan, i diskretan, i šta ti ja znam šta sve ne još
al dzabalesku, svi nešto oće a ni sami nezanju šta bi.
:zvizdi: :dancing: :machevi:

a za one što svoje profile neposećuju od davnina, treba moderatori da ih maknu da nesmetaju. :mete:

Pa ja ti prvi ne bih odgovorio... :lizalica:
By Ulix
Oh, ok ondaK. Scusami! :pop:

Sad kad zapravo procitam uvodni post... jezivo je nepismen. :drhti:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
Mislila sam na ono 'neznaju', 'nezanimas me' i slicno. Dodjavola ne preskaci uvodne postove! :meduza: Imenice nisam nigde pominjala.
Korisnikov avatar
By m..
Ok, dodjavola, m.., prvo procitaj CELU temu pa odgovaraj! :meduza: :jankovicka:
By Ulix

Bitno da smo se mi razumeli. :)
Korisnikov avatar
By mikeli
ala ste se zapalili :tornado:

moram nekako skrenuti paznju (mozda se neko sazali) :njanjanja:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
cekajte... je li mikeli postavljao neka muda u gro planu i govorio kako je to fotka njegovog outdoor sexa?
ili je to bio neki drugi nepismeni forumas?

kad smo vec kod toga, zar se nije pokazalo da iza svega toga stoji Ray?

ma pobrkao sam ja to sve, valjda zbog hronicne neispavanosti...:sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
A sto se teme tice, dragi Mikeli, mozda su doticni korisnici zgadjeni tvojim avatarom...
Ja nisam zgadjen. Ja sam zgrozhen.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Zoe
jer se na Forumu praktikuju diskusije, a muvanje na chatu ili preko oglasa.
:kakodane:

ont: nemo' da si ih pitao za ime slucajno, to je kao da im potegnes zdrav zub :D
Korisnikov avatar
By mikeli
:ogledalce: :ogledalce: :ogledalce: :ogledalce: :ogledalce: :ogledalce:

mislim jebote shta reci .....

izgleda da bi vi svi bili vrsni predavaci na faksu !!!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by m..
NE se pise odvojeno od glagola, usim u sledecim slucajevima: nemoj, nemam, necu i nisam (ideju nemam zasto navode nisam kao primer, jerbo.. ocigledno) i nedostajem (ovo valjda zato sto je izvedeno iz imenice, vrag ce ga znati). Posle ti mozda cesce budu odgovarali.
1. Na Kosovu, recimo, se i danas govori "nesam" (dugi uzlazni), a ne "nisam"... Ima veze sa glasom "jat", ali je to ista odricna morfema "ne", nesto kao njen alomorf. Zato se navodi kao primer.

2. "Nedostajati" se pise zajedno zato sto to nije negacija glagola "dostajati", jelte :)

ontopic:
....

Zapravo, samo sam ovo hteo da kazem :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!