Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Kontam da sam jedini peder na svetu koji je propustio oko 10-tak epizoda ove serije.
:srbin:
zapravo nisi
ima jedan koji je propustio celu celcatu seriju

:panker:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by one of the people
necu da vam pokvarim utisak,
ali na kraju Keri ce se udati za mister Biga ako niste znali.

:durenje:
a ja sam cuo da mr Big umire pred oltarom

ups
Žanr: Komedija
Režija: Michael Patrick KING
Uloge: Sarah Jessica PARKER, Kim CATTRALL, Kristin DAVIS, Cyntia NIXON, Chris NOTH, Jennifer HUDSON

http://www.sexandthecitymovie.com

“Seks i grad” konačno stiže i na veliko platno. Film prati živote četiri glavne junakinje (Keri, Samante, Šarlot i Mirande), četiri godine nakon završetka šestogodišnjeg serijala 2004.

''

U beogradskim bioskopima film će se davati od 12. juna :)

http://www.tuck.co.yu/cms/view.php?id=2047
Korisnikov avatar
By Paki
Bolje u sv. sl. od džangrizavosti :)

Imaš dugmence "prijavi", pa ga iskoristi i moderatori će spojiti.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ooo, dokle vise?! :doh:

Znamo vec sta ce da bude, rekli su, nisu zabavni, sve se vrti jedno te isto.,.........iskomplikovali su i predstavili zene krajnje stereotipno u toj seriji (ne sumnjam i filmu) i vise ne znam dokle ce to biti zabavno :zev2:
Korisnikov avatar
By jukie
Nadam se da će Zverka imati bar jednu full frontal nude scenu
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bila je u Delta City-ju akcija... za 2 kupljena Mars Delight ( :mljac: ) poklon karta za premijeru...

Razmisljao sam sa Cokom da li da kupimo... ali opet nisam bio siguran da li ce mi se taj dan ici da gledam... :lood:

Inace, zelim da gledam :eya:
Korisnikov avatar
By Hton
Jedva cekam da pogledam...ali ako mi do kraja useru pricu iz serije(kao sto mi se cini da ce se desiti)...bice krvi:sekirica: :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Hton
Jedva cekam da pogledam...ali ako mi do kraja useru pricu iz serije(kao sto mi se cini da ce se desiti)...bice krvi:sekirica: :D
Meni je tako bilo kada sam gledao emisiju o slonovima u Amboseliju "deset godina kasnije". Čoveče kako su me bacili u bedak. Priče koje su se završile sa kakvim-takvim hepiendom treba tako i da ostanu. Kad se kaže "and they lived happily ever after" tu je kraj te priče.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Zoe
iskomplikovali su i predstavili zene krajnje stereotipno
zar zene nisu inace komplicirane :provocira: :giggle:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by erkondisn
Originally posted by Zoe
iskomplikovali su i predstavili zene krajnje stereotipno
zar zene nisu inace komplicirane :provocira: :giggle:

Pa jesu, zato i kazem da je stereotipno :D

U najavi filma, kao i serije uostalom, govore o tome kako taj film rusi predrasude i namece modernu samosvesnu zenu kojoj sex pa i ONS nije nikakav tabu, te da je ravnopravna sa muskarcem, i da se muskarci "plase" ove serije/filma, bas zato sto ce se "zene sad uskurciti" i neces ih moci uhvatiti ni za glavu ni za rep.........A ja mislim da u toj seriji/filmu samo explicitno pokazuju ono sto (vecina) zena inace i cini.......nisu nista posebno te 4 zene ni otkrile, ni objasnile ni zakljucile. Stalna preispitivanja iz serije/filma glavnih junakinja mogu zenama sirom sveta izgledati blisko i mogu se pronalaziti u tome, ali do odgovora ce tesko doci, a iz epizode u epizodu se neke valjda samo tome nadaju.......... :lol:

Mozda nam film otkrije Istinu :isus:

:zmija:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja veceras gledala sa my Myz. Big :namig2: i dopao mi se :)
Naravno, imam zamerki /dosta/, ali sve se oprasta u ime nerazumne, neobjasnjive, ponosgutajuce ljubavi...
Inace mi je film bas bio onako, pao na dramatican dan, i nekako slozio neke kockice...koje cese sigurna sam dugo jos slagati, pa sam naravno uzasno subjektivna u vezi filma jer je oslikao mnoge stvari, koje su meni licne-a posebno ovih dana :)

U svakom slucaju-dobra zabava, garderoba fantasticna :bale:
Korisnikov avatar
By MusicManiac
kaze drugarica koja je gledala u norveskoj da je sranje.
a online se moze naci los snimak .....
Korisnikov avatar
By Hton
ja idem sa sestrom i drugaricom sledece nedelje da gledam:yay:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by blenta
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Kontam da sam jedini peder na svetu koji je propustio oko 10-tak epizoda ove serije.
:srbin:
zapravo nisi
ima jedan koji je propustio celu celcatu seriju

:panker:
hah nisam jedini :zvezda:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
odgledah film u prepunoj slai u Novom Sadu..posle hiljadu godina bioskop je bio dupke pun..i stvarno je bilo lepo bti tu kad toliko ljudi sci zajedno komentarisu i reaguju na iste scene.Iako film traje 2 i po sta bas je brzo prosao.meni je odlican.:beba:
Korisnikov avatar
By V25
Meni se film jako dopao. Zabga ljudi, film je zabavnog karaktera, poput serije. Ne može biti isti kriterijum za procenu kvaliteta takvog filma i nekog ozbiljnijeg dela. U svakom slučaju, film me je pozitivno iznenadio te sutra idem po treći put da ga pogledam. Osim toga što je jako zabavan i pun dobrih fora, mislim da može da dirne svakoga. Definitivno se svako može pronaći u određenim segmentima.
Korisnikov avatar
By delfinmne
jel ga ima na nekom torrent-u? moze i na private.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Love Love Love! :love:

Ocekivao sam mnogo, a jos vise sam dobio.

Film je u meni izazvao lepezu osecanja, od tuge... preko mnogo smeha... do srece.

Dopada mi se nacin na koji je film sniman.
Naime, kao i serija, nekako opisuje realnije situacije, bez nekog prevelikog ulepsavanja i ukrasavanja situacija i emocija.

I pritom je film prepun emocija, i to ne na izlizan nacin... vec nekako malo drugacije, malo prizemnije.

Sve u svemu, Love Love Love! :love:
Korisnikov avatar
By Minie
sad sam bas odgledala film, super je. Pomalo predvidiv i malo dugacak.... sve u svemu :oskar:
Korisnikov avatar
By V25
Gledao ga treci put!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!