Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
U mom zivotu ima romantike i ima i seksa, u tacno onim dozama u kojim mi je i jedno i drugo potrebno.

Cesto mi se prijatelji i poznanici zale kako su eto usamljeni i kako im treba veza i ljubav, itd. itd. Nikako, medjutim, da shvate da se veza ne nalazi na ulici, chatu ili romeu. I nikako da shvate da ne mozes da upoznas nekog i provedes sa njim 2h i onda da kazes da si u vezi. I ne moze diskriminativni kriterijum za vezu da bude velicina kurca ili oblik stopala. Veza se gradi. Za vezu je potreban odredjeni nivo predanosti, potrebno je zrtvovanje i iznad svega, potrebna je zrelost. U vezi nema Photoshopa da mozes da naprosto izbrises sve sto ti smeta. Potrebno je, mozda najvise od svega, da covek bude svestan sebe, tj. prvesntveno svojih mana, a sudeci po kolicini egoizma koje srecemo ovde na forumu, to je dosta retko.

Dakle - nije izumrla romantika, vec je izumrlo strpljenje.
Lepo receno. Samo bih dodao: to zrtvovanje nije uvek zrtvovanje. Strpljenje je hrabrost. A veza i ljubav jesu gradjenje i teznja.
Korisnikov avatar
By Sunce
I jos nesto, romanticno trenuci mogu jako da blistaju na pocetku, da opiju i fasciniraju a sve u cilju osvajanja. Mnogi se zaustavljaju na tome, na osvajanju i flertu, luckastoj fascinaciji. I stalno iznova vole da prepariraju divlje zveri. A kad osvoje, onda se ohlade i idu dalje. To je ego trip, a ne ljubav. Razmisljao sam da se takvi i filmovi snimaju. Retko mozes da pogledas film koji od pocetka do kraja prica o ljubavnoj vezi izmedju dvoje (dobro, sad, ne mora samo o dvoje) ljudi. Uvek je to prica koja vise govori o osvajanju, a tek na kraju se desava spoj i the end. Npr. Amelija Pulen. A sta sledi dalje?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Ulix
Dakle - nije izumrla romantika, vec je izumrlo strpljenje.
:wow:

Kako mocna recenica

:hail:
Korisnikov avatar
By d` Winter
Tako mnogo razlicitih licnosti, i tako mnogo raspolozenja tih istih licnosti. Kao da stepenujete razlicitost i u mnostvu toga naci osecaj za romanticnost, koja je opet i proizvod okolnosti i interakcije... Necete uvek to osetiti ili prema bilo kome.

Potrebna je i zrelost i ljubav i stpljenje i pozitivan stav=da ta osoba zna da vas NASMEJE-za mene mozda i najznacajniji trenutak u vezi, jer kad te on nasmeje svi se osecaji skupe i ne izdrzis da ga ne zagrlis, poljubis... budes srecan sto si bas ti sa njim.

:venchanje:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Romantika ne izumire?
Evo shta mladji narashtaji misle o romantici:
Originally posted by Dirrty19g
OMG... ne zelim da komentarisem ovu temu... bilo je prilika kada smo polemisali o ovoj patet... :bljak:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by BellyButton
Romantika ne izumire?
Evo shta mladji narashtaji misle o romantici:
Originally posted by Dirrty19g
OMG... ne zelim da komentarisem ovu temu... bilo je prilika kada smo polemisali o ovoj patet... :bljak:

to nije bio komentar o romantici, vec o patetici. nema niceg romanticnog u vezi sa ovim "jadan ja, jedini bambi u sumi" topikom (a slicnih njemu ima koliko hoces, trebalo bi ih spojiti sve u jedan), sto je deni rekao, jos jedna degenerativna pojava u odredjenom delu gej populacije.

mozda je problem u tome sto imas previse usko shvatanje romantike, sto je definises kao set raznih poteza koje bi druga strana mogla da odigra (dodirovdedodirondepogledtakavitakavtaditadtoitouvijenoutakavitakavpapirkostatolkoitolko itd), pa ljude katakterises kao romanticne ili neromanticne na osnovu toga kako se odnose prema tvojoj listi (mozda je i Dirrty19g 20 puta romanticniji od tebe).
ako vec toliko cesto dolazis u kontakt sa onima koji bi da ti popuse na brzaka ili koji bi odmah da podele seksualne uloge, a pritom uzdises kako zelis nesto vise, onda definitivno treba da preispitas sebe, umesto da javno obznanjujes svoju navodnu emocionalnu superiornost u odnosu na mentalno osakacenu gej populaciju.
Korisnikov avatar
By BellyButton
@gneeebo:
da si chitao celu temu video bi da nemam usko shvatanje romantike i da nigde nisam iskazivao svoju emocionalnu superiornost!
______

Poenta priche je da (po mom mishljenju) velika praktichnost u gay ljudi deluje demotivishuce na mene... OK, svi hocemo sex... Ali, meni je jako bitno i kako cu do njega da dodjem...
Korisnikov avatar
By EYA
sex je mrtav. ziveo sex!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Oh, netko se usudio dirnuti Dirrty-ja i time oskrnaviti svetost moga obdanista?!?! :neto:

Belly, iskreno se nadam da ces svoj post obrisati u protivnom, you will have a witch on your neck ... a to moze znaciti samo jedno ... soon, you will have no neck at all! :napitak:

:kiss:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by greek_lover
Oh, netko se usudio dirnuti Dirrty-ja i time oskrnaviti svetost moga obdanista?!?! :neto:
:wtf:
Korisnikov avatar
By gneeebo
@gneeebo:
da si chitao celu temu video bi da nemam usko shvatanje romantike i da nigde nisam iskazivao svoju emocionalnu superiornost!
______

Poenta priche je da (po mom mishljenju) velika praktichnost u gay ljudi deluje demotivishuce na mene... OK, svi hocemo sex... Ali, meni je jako bitno i kako cu do njega da dodjem...
errm..citao sam celu temu, tvoja emocionalna superiornost je implicirana vec u naslovu teme. ne znam na koji ti je nacin bitno, kad vec toliko dolazis u priliku da se upoznajes sa toliko likova koji po svoj prilici imaju potpuno suprotne vrednosti, motive i ciljeve kad su u pitanju ljubav i seks.

na ovom podforumu ima vec 4 topika koji su varijacija na istu temu, u svakoj se neko zali sto se stalno upoznaje sa ljudima koje "samo zanima seks" i tako dalje... treba da preispitas uopste na koji nacin odlucujes da se upoznas s nekim, ako vec imas tako definisana ocekivanja i kriterijume, umesto da posmatras/predstavljas sebe kao nezni cvetic na djubristu promiskuiteta.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Sex is definitely overrated...
Naravno da nisam imao ovakav stav kada sam imao 19 godina, ali sada ga imam. Mislim, nije da nisam odlazio u krevet sa mladicima prema kojima ne osecam nishta vishe od trenutne pozude samo da bih se dobro proveo, ali to iskustvo mogla bi sa istim efektom zameniti i jedna topla kupka... A svakako bih menjao 150 toplih kupki za JEDAN osecaj izgubljenosti u vremenu i prostoru dok sedim pored osobe koja mi se jako dopada i slutim da bi upravo u tom trenutku mogao da nastupi onaj momenat kada ce mi dodirnuti ruku ili pribliziti svoje usne mojima...
Gde su se izgubili ti romantichni momenti? Da li svi odmah pitaju da li ste aktivni ili pasivni ili josh ima onih koji ce reskirati i doneti vam neku jevtinu sitnicu nespretno zapakovanu u shareni papir na prvi date, kao znak paznje, i na taj nachin vam 500 puta bolje pokazati svoju privrzenost nego shto bi to uchinili jednim pushenjem na brzaka (izvinjavam se shto svoju ogorchenost izrazavam cinizmom)...
Recite mi... da li je moja potreba za ovakvim momentima odraz mog tradicionalistichkog shvatanja veze, emotivne nezrelosti ili i drugi osecaju isto, samo su u ovom vremenu, u kom ljudi imaju sve manje vremena da pokazu paznju jedni drugima, zaboravili na ovakve emocije, jer im je tako lakshe?
A sta je po tebi romantican gay:hekla:
Korisnikov avatar
By Zoe
Belly, ja zivim sa misljenjem da se nisu izgubili i dok postojim, zelecu ih i "tragacu" za njima.....
U svakoj svojoj vezi sam ih i imala.

Ne zelim veze bez toga; bas skoro sam imala situaciju gde je neko meni izjavio zaljubljenost, ali ja nisam osetila ni trunku toga, ni romantike, ni neznosti ni paznje iskazane na taj nacin koji bi mi odgovarao, i sasvim prirodno, nisam mogla ni da razvijem slicnu emociju kod sebe prema toj osobi. To sam otvoreno i rekla.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by VANGEL
A sta je po tebi romantican gay:hekla:
Rekoh vec da je svako romantichan na svoj nachin... Mozete zajedno trenirati kick box i da vam ti momenti budu romantichni, a mozete jedan drogom pisati pesme (to bi bilo malo tradicionalnije)...
Znam shta sigurno nije romantichno, a to su "ugovaranja sexualnog china" putem gay-rome-a, na primer i sl... Ako bih praktikovao samo ugovorene kres sheme zadovoljio bih fizichke potrebe ali bi u emocionalnom smislu to napravilo ponor, rupu bez dna... Radije se necu kresati nikada nego da do toga dolazi putem nekakvih oglasa i sl... To je odsustvo romantike, a njeno prisustvo kod svakog se manifestuje na razl. nachin...
Originally posted by Zoe
Belly, ja zivim sa misljenjem da se nisu izgubili i dok postojim, zelecu ih i "tragacu" za njima.....
U svakoj svojoj vezi sam ih i imala.

Ne zelim veze bez toga; bas skoro sam imala situaciju gde je neko meni izjavio zaljubljenost, ali ja nisam osetila ni trunku toga, ni romantike, ni neznosti ni paznje iskazane na taj nacin koji bi mi odgovarao, i sasvim prirodno, nisam mogla ni da razvijem slicnu emociju kod sebe prema toj osobi. To sam otvoreno i rekla.
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By North
nema nista lepse od romanticnog date-a...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Renoir
Nesto nije jasno lepotanche? :vatroslava:

:smeh:
By ~ Le Saint X ~

а где ти се налази обданиште
Korisnikov avatar
By greek_lover

а где ти се налази обданиште
Why, wanna join? :lizalica:
Korisnikov avatar
By greek_lover
I wanna teach english

:)
uzetcemo u razmatranje :lol:

za to vreme mozete mi se nesjebicno shlihtati i uvlachiti putem u2u :smeh:

hvala :sesir:
Korisnikov avatar
By Dirrty
@gneeebo

:hail2:

@Greek_lover

Nema potrebe za pretnjama... mene ne doticu takvi komentari.
Ocigledno je da nam se misljenja itekako razlikuju po pitanju romantike i po pitanju vecine diskutovanih stvari na ovom forumu.

I da, ja nisam komentarisao romantiku kao pateticnu, vec ovu temu kao takvu... i sve one klasicne i izlizane gestove vidjene u svakom drugom ljubavnom i njanjavom filmu.

Ajmo malo da ukljucimo kreativnosti, originalnosti i element iznenadjenja u sve to... pa mozda i dodjemo do zakljucka da nisu svi na ovome svetu samo zeljni kurca/picke/dupeta/sisetina i sl.
Korisnikov avatar
By greek_lover
E, Dirrty, pih!

A taman me krenulo da izigravam zlu vesticu! :napitak:

Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa ne branim ti ja... samo komentarisem :)

Ako zelis da nastavis sa tom rolom, ne branim ja :hug:
Korisnikov avatar
By Zonche!
1. Ako ti se ne dopada gayromeo, nemoj da ga posecujes, do sada bi valjda trebalo da ti bude jasno da je on pre svega i napravljen za sex dejtove (izuzetaka ima, ali malo, te ili to prihvati i nemoj da se zalis ili :bye: )

2. Ja mislim da je tvoje vidjenje romantike suvise teatralizovano i da retko ko moze da bude romantican onako kako to ti zelis i zamisljas, a verujem i da je to nesto sto odbija mladice sa kojima si. Jednom recju: preterujes. Ljubav nije Disney crtani iako bi bilo lepo da jeste.

3. Nemam nista protiv romantike, naprotiv, ali jednostavno ne ide (koliko god ti se neko dopao kada zapocnete nesto) da mu ti pises pesmu posle nedelju dana veze i da ga "volis", to je jako glupo i nerealno.

Razumem ja da se svi mi drugacije ponasamo kada smo zaljubljeni, i to je super, ali prelazis tanku liniju patetike i romantike a neki ljudi su veoma osetljivi po tom pitanju.

Ne mislim da je romantika izumrla, vec je njena percepcija iskrivljena u ocima drugih ljudi.
Korisnikov avatar
By horus.
najobicniji pogled, ili dodir mogu biti jako romanticni, ako su osecanja obostrana...
a ako nisu, onda je svaki gest i pokusaj da se bude romantican cisto gubljenje vremena i patetika za osobu koja ne gaji nikakve emocije...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jos koji mesec i imacu dovoljnu duzinu kose sa kojom cu to stvarno i moci da radim! :klap:

Do tada, tu je Chris Crocker!

Ali najozbiljnije, dopada mi se vecina komentara i reakcija na ovu temu.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Zonche
2. Ljubav nije Disney crtani iako bi bilo lepo da jeste.
Peder je u shumi ... bezimo! :smeh:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Kad ti prdrzava glavu dok sumanuto povracas od preteranog alkohola u tudjem kupatilu ... mislim, sta vise hteti, sta vise zeleti? ... :love:

I kada ti kupi na 30 stepeni konzervu mlakog piva i pokloniti je uz obavezan tupav pogled .... mmmm :adiktusha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!