Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

iPod dilema

iPod Classic 80 GB
13
54%
iPod Touch 8 GB
11
46%
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
dakle. odlucih da ga kupim sledece nedelje jer vise ne mogu da cekam :D

izbor se svodi na

Ipod classic 80 GB

ili

iPod Touch 8 GB

Razlika u kapacitetu je ogromna, ali Touch pak ima wifi net i fenomenalan touch display i i i i i i i i i poludecuuuuuuuuuuuuuu

aj da cujem vashe misljenje, sve u okolini sam smorio sa tim :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
uvek sam za ono sto je novije, dakle touch... mislim, i 8 GB muzike... do meseca i nazad lastinim busom...
By superfly
8 ili 80gb, velika je razlika.
onomad kad sam kupio 30gb verziju mislio sam da ga nikad necu napuniti.
kad ja tamo, a ono medjutim.... :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Touch model je zaista bezobrazno preskup. no, proceni sam da li ti je bitniji kapacitet ili fensiranje, pa ćeš lako odlučiti.
Korisnikov avatar
By Rei
Ne vidim poentu touch screena na tako nechemu.
Eventualno bi gledanje filmova bilo komfornije zbog malo veceg ekrana... valjda? Dunno

Biram classic.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
8 Gb nije dovoljnoooo,neeeeee, Colonia nemoj biti :povez: , jeste to Touch i jeste mu izgled vrh, ali ja bih pre uzela onaj sa vecom memorijom, jer 8 Gb je malo. Ja imam i-Pod sa 8 Gb i pun je, i to samo muzikom...Touch jeste opak, priznajem, wireless ga krasi pre svega, ali jedan glas vise dajem Classic-u. Razmisli dobro, pa moras imati film neki da gledamo kada cekamo autobus ujutro :D , :paki: ...smoricemo se sa Touch-om :paki:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
A sledeci put kupices telefon za manju cenu koji ima WiFi i miran si...........
Korisnikov avatar
By bakalar
I classic je dovoljno stylish :bicikl:

uzivaj :kiss:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
2Q2B, ne staj mi na muku!!!

u mojoj glavi trenutno 8:2 za classic. Obozavam onaj wheel za scrollovanje. A kod touch-a dok pomeras prst da bi listao pesme cesto ako malkice jace pritisnesh ono pocne playback, sto zna da iritira. Meni je touch bolji samo zbog wi fi opcije jer mi cesto treba net. Dobro, i veci display, ali ne dovoljno veliki ( pogledati coloradov post :D )
Korisnikov avatar
By Stripi
Sve što je novo treba doživjeti jedno reizdanje da bi ga se popravilo da ne radi sranja.
Classic je bio i ostao moj izbor ::D
Korisnikov avatar
By ns.happy
a da se strpis jos malo pa sacekas touch sa 80GB? :giggle:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Touch koristi flash memoriju, koja je izuzetno skupa kad je u pitanju veliki kapacitet. flash od 80 GB bi kostao mnooooogo pa bi i cena touch-a bila astronomska. A da i ne pominjem razlike u ceni ovde i u USA. Primer modela od 32 GB, tamo je oko 350 evra a u Bg-u oko 550 evra :flaming:
Korisnikov avatar
By Dominion
classic, mani se touch-a, nije nista specijalno, fensi jeste ali skupo, osim safarija i par built-in aplikacija ostalo se sve kupuje, touchscreen je previshe osetljiv da bi radio bilo sta sa njim a pogotovo surfovao - ja sam moj vec poklonio i reshio se budalastine.
Korisnikov avatar
By Stripi
ja sam svoj classic 30Gb platio u dućanu 2000kn, preračunato u eure=273 :yes:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koliko na apple.com piše u dolarima, toliko ti je ovde u evrima. cena je veća "samo" za kursnu razliku. :)

flash memorija jeste skuplja u odnosu na hard diskove gledano po megabajtu, ali nije baš toliko skuplja koliko je skuplji Touch model.
Korisnikov avatar
By andjela
be fancy :)

ako ti je samo za muziku, mislim da je 8GB i vise nego dovoljno... steta samo sto ipod nemoze da reprodukuje flac :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pffffff.... A kukao si za ovim drugim...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nakon sto kupim ovaj prvi pocecu da kukam za laptopom sto ce nadomestiti prazninu za ovim drugim :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam prava tuka oko tih tehnickih stvari. Kako ide puni naziv tog iPod da priibelezim: iPod classic 80 GB...jel to to? :sigh:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ok, definitivno ga sutra kupujem, nakon ispita. Kad vec niko nece da mi kupi poklon, moram sam :D

evivei, treba mi savet za dobar video converter. Nasao sam neki Videora iPod Converter i jos neki bla bla conv. Mrzi me sad da trazim recenzije istih, pa ako je neko vec koristio neka mi kaze, ili preporuci neki drugi

Tnx :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!