Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Çâðê_DUP
Ako Madonna dodje u Beograd, ja to ne smem da propustim. Kao klinka zarekla sam se da ću kad tad otići na madonin koncert. :maji:

Pitam se koliko li će da košta karta? :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Neverovatno.
Skidaju ga sa youtube-a brzinom svetlosti.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ok, ovo je najdosadniji spot (posle Borderline) do sada!

Spotove treba da rade reziseri a ne modni FOTOGRAFI :testerica: (izuzev Hollywooda koji je sjajan)!!!
Korisnikov avatar
By Hton
ne svidja mi se koliko 4min,ali posle par gledanja i nije mi tako los. Vidi se da je u pitanju fotograf i da spot nema ni jednu naznaku bilo kakve fabule,ali kad pogledam pesmu-pa i netreba mu. Madonna izgleda fenomenalno,sto je i glavna poenta ovde,a i ne vidim razlog zbog cega ne bi bio dobro prihvacen kad krene da se vrti na tv-u - dve trecine spotova Nelly furtado i Pussycat dolls su na ovaj fazon pa su se vrteli do besvesti.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne dopada mi se spot.Kombinacija Holivuda i Hung up.
Odavno nije snimila dobar spot.Ne znam sta je sa spotovima tipa TAKE A BOW, SECRET I SL?

:sigh:
Korisnikov avatar
By Stanwik
''Filth and Wisdom'' premiere in Serbia.

Serbian daily newspaper Blic reports that Madonna’s "Filth and Wisdom" will premiere in Serbia during the international film festival "Cinema City" in Novi Sad, which will take place from June 14 to June 21, 2008.

They also report Gogol Bordello will be performing at the music festival "Exit" this summer, also in Novi Sad.

Thanks to Boris aka Orbit.

:skuter: za Novi Sad!
Korisnikov avatar
By Stanwik
Madonin debitantski film premijerno na festivalu Sinema siti

Debitantski film pop zvezde Madone "Prljavština i mudrost" (Filth and Wisdom) premijerno će biti prikazan na festivalu "Sinema siti" koji će biti održan od 14. do 21. juna u Novom Sadu, najavili su danas organizatori.

Priča o problematičnom životu umetnika u Londonu biće prikazana u okviru selekcije muzičkih filmova "Planet Rock", u bioskopu na otvorenom u Katoličkoj porti, saopštilo je Udruženje "Egzit".
Film u kojem se Madona predstavila kao scenarista, reditelj-debitant i izvršni producent, izazvao je veliko interesovanje na ovogodišnjem festivalu u Berlinu gde je u programu "Panorama Specials" bio u konkurenciji za najbolji debitantski film. Glavni junak, ukrajinski imigrant Andrij Kristijan, pesnik i samoproklamovani filozof, sanja da postane svetska zvezda. Globalnu slavu on i njegov bend "Gogol Bordello" pokušavaju da ostvare jedinstvenim stilom ciganskog panka.
Kristijana tumači stvarni frontmen benda "Gogol Bordelo", Eugen Hac. Madonina saradnja s tim bendom, o kojem film, zapravo, govori, počela je njihovim zajedničkim nastupom na londonskom "Live Earth" koncertu. Bend "Gogol Bordello" učestvovaće i na ovogodišnjem muzičkom festivalu "Egzit" u Novom Sadu.
Na prvom Internacionalnom festivalu filma i novih medija "Sinema siti" u Novom Sadu, od 14. do 21. juna, u sedam bioskopskih dvorana, biće prikazano više od 100 filmova, u 14 programskih celina, od kojih su tri takmičarske. Festival će pored filmskog, imati i raznovrstan muzički i akademski program.
U saopštenju se dodaje da se od danas prodaju ulaznice za projekcije u Srpskom narodnom pozorištu i Katoličkoj porti. Cena karata je 100 dinara, a njihov broj je ograničen. Ulaz za filmske projekcije na ostalim lokacijama festivala i za prateće programe je besplatan.
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by j::s
''Filth and Wisdom'' premiere in Serbia.

Serbian daily newspaper Blic reports that Madonna’s "Filth and Wisdom" will premiere in Serbia during the international film festival "Cinema City" in Novi Sad, which will take place from June 14 to June 21, 2008.

They also report Gogol Bordello will be performing at the music festival "Exit" this summer, also in Novi Sad.

Thanks to Boris aka Orbit.

:skuter: za Novi Sad!
Jedva cekam:jerry:
Korisnikov avatar
By Hton
Due to the recent internet leak, Warner Music has moved up the release date for the "Give It 2 Me" video on music cable channels. The music video will premiere in Canada and USA tomorrow (Wednesday June 4th). The video will also be available for viewing on Yahoo! tomorrow.
Korisnikov avatar
By Hton
"Give It 2 Me" will be release as cd single and on itunes on June 10th release.
Korisnikov avatar
By Pooky
Danas na hrvatskom RTL-u u emisiji "Exploziv", Madonna je lično potvrdila dolazak u Zagreb 23.09. :love:

/repriza Exploziva sutra u 12:45
Korisnikov avatar
By Hton
Daaa... kao i crnogorcima...
Korisnikov avatar
By bakalar
Imate na torrentima
Madonna's Hard Candy promo tour Live At Radio 1's Big Weekend on BBC 3 10.05.2008

sjajan kvalitet, 30min traje ...

Slika

Igraci samo losiji sa conffesions turneje, usopte nema energije, jedva se pomeraju kada djuskaju (uljucujuci i madonu), ne skida se sa elektricne gitare, kao sviraju rock (mislim na pop pesmice :doh: ), odeca ocaj (vidi fotku gore) ...

tuga :potapsava:
Korisnikov avatar
By Hton
Evo ga jedan pomalo cudan...ali svakako zanimljiv remix

Zove se Give It 2 Me Twice More(slika sve govori)

''
Korisnikov avatar
By EnRage
Ako niste, ovo morate vidjeti. Hrvatski RTL pohvalio se da im je Madonna potvrdila da dolazi u Zagreb :lol: Kad pogledate cijelu snimku od 45 sekundi bit ce vam jasno zasto je to toliko smijesno i kako je to Madonna "potvrdila" svoj dolazak:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=P9gzPbkDhFY[/youtube]
Korisnikov avatar
By Hton
Ovo je gluplje od onoga sa crnom gorom kada je njima isto 'potvrdila' dolazak!!!KRETENI! A i ona-odakle joj ideja da obuce tu odvratnu haljinu!!!
Korisnikov avatar
By North
jel ide neko sa foruma na koncert u Frankfurt 09.09. ???
Korisnikov avatar
By Paki
Kraljica popa Madona ipak neće ove godine nastupiti u Srbiji!

Kako MONDO nezvanično saznaje, koncert Madone koji je najavljivan za 25. septembar u Beogradu ipak neće biti održan, ali će kontroverzna pevačica ipak nastupiti u Budvi.

Osim koncerta u Beogradu, Madona je otkazala i nastup u Zagrebu, a u kalendar je uvršten Beč.

Početkom juna procurila je informacija da će Madona održati koncert u Beogradu, na Ušću, u organizaciji "State of Exit".

Madona je u Beogradu trebalo da nastupi u okviru svetske turneje "Sticky & Sweet", na kojoj promoviše novi album "Hard Candy". Turneja počinje 23. avgusta koncertom u Kardifu.

http://www.mtsmondo.com/entertainment/g ... vest=99208
Korisnikov avatar
By Paki

Kako MONDO nezvanično saznaje, koncert Madone koji je najavljivan za 25. septembar u Beogradu ipak neće biti održan, ali će kontroverzna pevačica ipak nastupiti u Budvi.

Osim koncerta u Beogradu, Madona je otkazala i nastup u Zagrebu, a u kalendar je uvršten Beč.

Početkom juna procurila je informacija da će Madona održati koncert u Beogradu, na Ušću, u organizaciji "State of Exit".

Madona je u Beogradu trebalo da nastupi u okviru svetske turneje "Sticky & Sweet", na kojoj promoviše novi album "Hard Candy". Turneja počinje 23. avgusta koncertom u Kardifu.

http://www.mtsmondo.com/entertainment/g ... vest=99208
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Paki

Samo sam ceko kada ce se crnogorci oglasiti:nope:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by North
jel ide neko sa foruma na koncert u Frankfurt 09.09. ???
Ne znam za Frankfurt, ja se dvoumim(troumim) da li da idem u Beograd, Zageb ili Budvu-posto madonna prosto ne zna gde ce pre da nastupi na svojoj balkanskoj turneji... :hmm:
Zao mi je sto Tirana nije u opticaju...
Korisnikov avatar
By EnRage
Odakle Mondu da ce ona ipak doci u Budvu???
Korisnikov avatar
By Hton
pa trepnula je kada su je pitali...:pegla:
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!