Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by foolish
imam jedno pravilo "prevaru ne oprastam, ali je ni ne cinim" i postujem ga. cim ti imas potrebu da trazis nekog sa strane onda ta veza ne stima.
svestan sam cinjenice da smo svi skloni prevari, ali ako si vec nasao nekog ko ti vise odgovara onda bar ispostuj osobu sa kojom si i prekini tu vezu...
Originally posted by m..
S druge strane ne trpim ljubomoru, nepoverenje, posesivnost i slicno.
To mi je bzvz. Ako mi ne verujes, sta trazis sa mnom?
A volim da imam slobodu da flertujem i tako to, ali volim i da znam gde je granica (ne u onome sto smem i treba da radim, nego da bih umela da se zaustavim i ne povredim nekog koga volim), ako ne znam sama je postavim gde mislim da treba i onda se drzim, samo ne volim da sam nekom na kratkom povocu i da se osecam ucenjeno i zarobljeno.
U sustini sto mi vise slobode das to se ja vise zalepim.
Originally posted by foolishSlazem se u potpunosti i pridrzavam se istog.
imam jedno pravilo "prevaru ne oprastam, ali je ni ne cinim" i postujem ga. cim ti imas potrebu da trazis nekog sa strane onda ta veza ne stima.
svestan sam cinjenice da smo svi skloni prevari, ali ako si vec nasao nekog ko ti vise odgovara onda bar ispostuj osobu sa kojom si i prekini tu vezu...
Originally posted by m..Ovo je itekako bitno...
I u sustini, nije bitno da li je neko s nekim spavao, ili nije, ili se poljubio, savatao, sta god
Da izgubim zbog neke gluposti nesto sto vec imam ? Dal vredi nesto sto si gradio godinama srusiti radi trenutnog zadovoljstva i smirivanja nekih glupih hormona?ako ti tvoja partnerka ne smiruje hormone, onda vas spaja ljubav, ali ne i strast koja se vremenom (u duzim vezama) sigurno gubi. dal onda smatras da je neverstvo ako se dve osobe dogovaraju da povremeno prave orgije? znaci, cin neverstva se obavlja (ako ga definisemo kao spajanje tela sa osobom koja nije partner), ali nekako to nije neverstvo ukoliko partner to poskropi kandilom? to se zove kompromis u vezi :cinicna:
smatram da kad nekog volis i kad ti je lepo u vezi nemas potrebe da svrljas okolo pa makar to bilo iz ciste znatizelje,zajebancije ili iz ko zna kog razloga.apsolutno se slazem. ne kapiram nevernost, a u vezi si, kao i poluvernost. tj, kapiram, ali ne mozemo onda govoriti kako volimo tu osobu zaista. mozda nas vezuju za nju navika, neki drugi interesi, ali ljubav sigurno ne.
Originally posted by foolishSlazem se. Jedina razlika je sto bih ja mozda oprostio prevaru ali znam da ne bih mogao to da zaboravim i zbog toga bi ta veza brzo pukla. Bas zato sto sam svestan toga, ne bih ni cekao da se to desi pa bih je sam okoncao kada bih to saznao/ili bi mi osoba s kojom sam priznala. Jbg.
Originally posted by Angelina777A cemu onda veza ako bi svojoj partnerki dozvolila da orgija samo zato sto nema vise strasti u vasoj vezi? Btw strasti mogu itekako da se opet probude samo ako se zeli ma koliko bila dugo u vezi sa nekim...
ako ti tvoja partnerka ne smiruje hormone, onda vas spaja ljubav, ali ne i strast koja se vremenom (u duzim vezama) sigurno gubi. dal onda smatras da je neverstvo ako se dve osobe dogovaraju da povremeno prave orgije? znaci, cin neverstva se obavlja (ako ga definisemo kao spajanje tela sa osobom koja nije partner), ali nekako to nije neverstvo ukoliko partner to poskropi kandilom? to se zove kompromis u vezi :cinicna:
Originally posted by Snow_CrystalAko hoces da sitnicaris. Mene neke druge stvari, koje nisu iskljucivo fizicke mogu mnogo vise da povrede. Mene ne povredjuje sam cin (mada me u sustini niko do sada nije prevario a da me povredi, ali poznajem dobro samu sebe) nekog sexa ili cega god, mene bi znatno vise povredila cinjenica da je neko koga volim sebi dozvolio da to uradi, znajuci da ce me povrediti (jerbo kad me neko, do koga mi nije nesto narocito stalo, prevari mene boli pistolj, dakle, ne moze da me povredi na taj nacin, niti da me ucini ljubomornom, eventualno moze da mi nazulja ego, ali i to onako veoma blago).Originally posted by m..Ovo je itekako bitno...
I u sustini, nije bitno da li je neko s nekim spavao, ili nije, ili se poljubio, savatao, sta god
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!