Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
nesto o muzhevnost ...

Shta je za vas muzhevnost? Uopsteno govorecji ...

Koje su zapravo to glavne odlike "mushkosti ili muzhevnosti"
(ali please, samo da zanemarimo sve mogucje stereotipe "alfa muzhjaka")

Da li vas privlachi zapravo muzhevnost, mushkost
ili prosto, sama chinjenica da je neko mushkarac ...
Korisnikov avatar
By Blady
Pa vise volim da je muskarac muzevan na neki privlacan nacin, nego feminiziran... Da ima odlike muskarca, sa dozom neznosti i drugacijeg shvatanja, dalje od svog kurca... :vestica:
Korisnikov avatar
By bakalar
Uh jebeno pitanje, skroz sam se zakucao da odgovorim na njega.

Muzevnost je ono sto ne volim :D

Nije ni da sam fan feminiziranosti, vise androgeno :)

sad nista nisam rekao, bla

Hm, hajde pokusamo fotkama. Egone jel on muzevan ?
Slika
Korisnikov avatar
By Hton
mislim da nisam dobra osoba za ovo pitanje...:D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Aaaaaaammm, zavisi u kom kontextu.

Na prvi pogled mi je privlacnija grublja muska pojava u zrelijim godinama (sto se cesto poistovecuje sa muzevnoscu...), ali bez odredjene doze neznosti koja se ispoljava kako u ponasanju tako i nezi o svom izgledu (sto se cesto poistovecuje sa potpuno suprotnim tipom muskarca) pojava nije kompletna.

Tako da bih rekao da sam za potpunu ravnotezu te 2 stvari, kada su u pitanju neke dublje emocije.

Kada je u pitanju sex i samo sex onda se ta ravnoteza drasticno pomera ka muzevnosti ili kako god to nazivali. (da ne upotrebljavam izraze tipa str8, sport look :lol: )
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Muzhevan tip ili devojka nikada se nece svadjati sa svojom drugom polovinom (sa zenama nema smisla raspravljati.) :mjuza:

Kada je neko mushko, nece plakati ako polomi kost ili pochne obilno da krvari ( vec ce se popishati na ranu ili zatraziti da mu se popisha na istu - ako je rana van domashaja mlaza) da nikada nece bezati od tuche.
Da je otsluzio vojsku ( a ne ono civilno govno.) :fuckbed:
Korisnikov avatar
By Dina
Hm... jedino sto mi pada na pamet je nosenje kesa punih namirnica od prodavnice do kuce :D Mada predlozim partneru da uzmem i ja nesto, ali on kaze da mu je to umesto teretane i ne da mi nista. I tako ja skakucem oko njega dok on nosi sve sto smo kupili :D Jedino u tom trenutku mi je fino sto je muskarac i ima vecu fizicku snagu :misici: Inace, ne razmisljam o tome... Ja za sebe cesto kazem da imam zenstvenosti koliko i mis, ako su misevi zenstveni i ja sam :lol: Pa mi svakako ni muzevnost nije nesto to mi znaci u zivotu, niti me privlaci...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Egon
nesto o muzhevnost ...
Shta je za vas muzhevnost? Uopsteno govorecji ...
Koje su zapravo to glavne odlike "mushkosti ili muzhevnosti"
(ali please, samo da zanemarimo sve mogucje stereotipe "alfa muzhjaka")
Da li vas privlachi zapravo muzhevnost, mushkost
ili prosto, sama chinjenica da je neko mushkarac ...
Ne možemo da izbegnemo stereotipe alfa mužjaka, zato što alfa mužjaci imaju najveću količinu testosterona.

Grisom je recimo izuzetno muževan
Slika
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Kada je neko mushko, nece plakati ako polomi kost ili pochne obilno da krvari ( vec ce se popishati na ranu ili zatraziti da mu se popisha na istu - ako je rana van domashaja mlaza)
zar to nije golden shower? :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nije golden shower...vec chista nuzda (u nedostatku joda). Ono shto sam hteo reci jeste da muzhevnost iskljuchuje "svilenost." :shrug:

Lizanje rane nema veze s muzhevnoshcu...i pichka krvari pa nije muzevna.
Korisnikov avatar
By Egon
...i pichka krvari pa nije muzevna.

:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam sta je muzevno, znam sta je dzentlmenski.
Korisnikov avatar
By Tomek
Muzevnost - nisam siguran sta to znaci...
Ali me asocira na Brusa Vilisa i slicne koji mogu spasiti planetu (ili bar pola SAD) za manje od dva sata... I da, maljava prsa obavezno...

A kako glasi onaj jevrejski izraz za muzevnost (ili tako nesto) na m.....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Da je otsluzio vojsku ( a ne ono civilno govno.) :fuckbed:
uh uh! još ako je nekog skratio za glavu oTslužujući je :drkanje:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Tomek
A kako glasi onaj jevrejski izraz za muzevnost (ili tako nesto) na m.....
pa menš, valjda
Korisnikov avatar
By gneeebo
hmmm...

vidim da su svi mahom suprotstavljali "muzevnost" i "feminiziranost", govoreci o muzevnosti vise u smislu fizickog izgleda. ne znam zaista kako bih definisao "muzevnost" u nekom obuhvatnijem smislu, ali zanima me, kako drugi dozivljavaju osobu koja ima te "muzevne" fizicke karakteristike, kakav utisak ostavljaju o sebi? (samo nemojte odgovarati sa "muzevan" - nije smesno! :avion: )
By Çâðê_DUP
Sta znam..nikad nisam volela animalne tipove kojima se kurac vidi na licu koji potenciraju neku muskost, dlakavi su i na ledjima, pravi komadi mesa, imaju cak i neke male mesnate prste kojima ne bi mogli da pomaze cini mi se nekog, vec kao da im je i sama shaka stvorena da nekog "u'vate za dupe i karaju". Fuj!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Angelina777
Sta znam..nikad nisam volela...male mesnate prste
To moze biti i zenska karakteristika. Tako da nije olichenje muzevnosti, vec gojaznosti.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gneeebo
vidim da su svi mahom suprotstavljali "muzevnost" i "feminiziranost", govoreci o muzevnosti vise u smislu fizickog izgleda. ne znam zaista kako bih definisao "muzevnost" u nekom obuhvatnijem smislu, ali zanima me, kako drugi dozivljavaju osobu koja ima te "muzevne" fizicke karakteristike, kakav utisak ostavljaju o sebi?
Imaš dve varijante: divlji bear i pitomi bear. Santjago Serano je divlji bear*, brat od Lurdites je pitomi bear

*ustvari više boar, ali za potrebe ove diskusije je divlji bear
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!