Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Sta mislite o devojkama koje sviraju gitaru?

Kada ih vidite na stejdzu da li je to za vas seksi ili ste ravnodusni ili vam se uopste ne svidja?

A potpitanje bi bilo da li je to za vas pojava koja ima i siri socioloski znacaj u smislu jednakosti polova, zena koja radi nesto sto je prvenstveno bio muski posao i sl?

Sva misljenja dobrodosla... :)

:cigareta:
By ~ Le Saint X ~
Sta znam...

Jewel

Sheryl Crow

Alanis Morissette

su sexy i talentovane i gitara im stoji super!
Korisnikov avatar
By decko
:love: :love: :love: :love: :love:

Slika Slika

Courtney Love / Melissa Auf Der Maur

Slika Slika

Milla / Brody Dalle

Slika Slika

Gina Gershon / Ivana (Oruzjem ProtivU Otmicara) :giggle:

Ova tema kao za mene da je.. :lol: Sve su mi prelepe :sweet:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Njamiiiiiiiiiiiii. Very sexy!
Gina Gershon prelepa, ima harizmu, uh... :blush: :colorado:
Korisnikov avatar
By decko
E da, zaboravih i The Donnas (samo mrzi me da trazim sliku na kojoj sve cure drze gitaru i sviraju, ova mi je najsladja :giggle: ) i Heather Nova :)

Slika Slika

@ Zwezdica - jos da je cujes kako svira i peva :love:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Apsolutno ne mora rec da progovori, a kamoli da peva...
Kada je vidim tako jebozovnu, ajaaaaaaaaaoooooooj...
Ozenila bih je...:opacupa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Zena sa gitarom: :mljac:

Jackie Strano, zena koja je persofnikacija Butch, aktivistkinja, muzicar, producent /i glumica u pravim dajk 'rnicima :love:

Slika
Korisnikov avatar
By decko
Da dodam, super su mi i devojke koje sviraju bubnjeve :giggle:

Slika

Slika

Slika

Slika

Kao npr. Shannyn Sossamon :love:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Prekinite da stavljate te slike!!!

SVE su preslatke ! :blenta: :cheer:
Korisnikov avatar
By anche
mislim sve najbolje. evo recimo, jadranka stojakovic je suuupeeer :rock: :zvizdi: :okret:
Korisnikov avatar
By m..
Lmao, ja sam se nekako poslovicno najvise lozila na basistkinje, ne znam zasto, valjda su mi delovale najkool. Moja svirucka gitaru, mada jos nisam imala privilegiju da to cujem.
Odlepila sam na malu iz RepetitoRa, razvaljuje one bubnjeve da ne verujes. I Ivana je skroz kul. Milina je videti lepu zenu kako svira neku gotivnu muziku, pogotovu iz perspektive nekog ko u najboljoj nameri da otpeva nesto zvuci ko macji koitus sred februara.
By Swanheart
nja, ravnodusna, valjda :lizalica: sviruckam po malo zato i jesam ravnodusna
Korisnikov avatar
By sleepingsun
lozim se na ovu iz loving annabelle:cool:
al ocu ja da nauvim da sviram ki ash iz Gunsa
e jesam skromna:andjela:
Korisnikov avatar
By Tomek
Prvo sto mi je palo na pamet kad sam pogledao naslov je Fibi iz Prijatelja.

Simpa su mi devojke koje su dobre u muzici u kojoj muskarci vladaju, npr bluz... Znam samo jednu devojku koja se bavi bluzom i odlicna je... Bio na njenom koncertu i bilo je super...
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa ako je sviraju dobro, onda sve najlepse ;)

..

Ako ne znaju, onda nista lepo.

..

Salim se, nemam neki odnos, mada uvek cenim ljude koji znaju da sviraju neki instrument..

Sto se tice toga sta moze da mi bude privlacno u nekom 'sexy' smislu to je ako riba kida kako svira klavir.. ali zaista sexy... ne znam zasto.

..

No, meni mnogo vise sexi ako devojka zna da peva bas dobro.. i to jazz npr.. to mi bas deluje extra.

..

I riba koja mi otpeva 'Dolazi zima' By Suncokret onako bas, bas jako, me je osvojila za sva vremena, iskreno.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
gotivim žene kaj sviraju instrumente i da, mislim da to ima veze sa menjanjem rodnih društvenih uloga (mislim na popularnu muziku, ne na klasiciranje). kad onako pošteno razmislim o svojim motivima za učenje gitare, moram priznati da su mnoooogo veze imali upravo sa tim. želja da nešto sviram nije, to je došlo prosto od voljenja muzike, ali odabir samog instrumenta sigurno jeste.

inače, uvek mi je bila gotivna rečenica koja beše lajtmotiv začetka riot grrrrl-ovanja: "we're not here to fuck the band. we are the band." :rock:

Originally posted by decko
Slika

astigospe!
pa nisam znala da ona i svira!
a kako joj se zove bend?
imaju li šta objavljeno, da poslušam?
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Volim i kada peva i kada svira, vise kada peva...ali ne na sve, zavisi od same devojke, npr kao sto rece Angelina, Annabelle mi je neprevazidjena jos uvek :love:

@ vidi, vidi :D

Slika
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Lepa Krepa
gotivim žene kaj sviraju instrumente i da, mislim da to ima veze sa menjanjem rodnih društvenih uloga (mislim na popularnu muziku, ne na klasiciranje). kad onako pošteno razmislim o svojim motivima za učenje gitare, moram priznati da su mnoooogo veze imali upravo sa tim. želja da nešto sviram nije, to je došlo prosto od voljenja muzike, ali odabir samog instrumenta sigurno jeste.

inače, uvek mi je bila gotivna rečenica koja beše lajtmotiv začetka riot grrrrl-ovanja: "we're not here to fuck the band. we are the band." :rock:

Slika

astigospe!
pa nisam znala da ona i svira!
a kako joj se zove bend?
imaju li šta objavljeno, da poslušam?
Aham :) Bend je su osnovale njena rodjena sestra (koja je btw isto slatka na sestru, mada je Shannyn sladja :giggle: ) i zove se WarPaint.
Zavrsile su sa snimanjem EP-a koji bi trebao uskoro da se nadje u prodaji i nadam se na download stranama :)
Imaju svoju myspace stranu gde se za sad nalaze 3 demo snimka koja mogu da se skinu i preslusaju i super su :love:
Neki mix indie pop/rock-a, prelepo :love:
Shannyn zbog filmova i serija ne moze stalno da ide na live nastupe, ali svira bubnjeve :)

enivej:

''

Ovo mi je omiljena pesma i def. preporuka svima :)

http://www.myspace.com/worldwartour
Korisnikov avatar
By blenta
samo dodjoh da obidjem dechka

:panker:

jel ne izlazish iz ove teme? :giggle:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
@decko - fala za info! :)
Shannyn zbog filmova i serija ne moze stalno da ide na live nastupe, ali svira bubnjeve :)
vala i bolje joj je da ne ide, by the sound of it. :shock:
fino im je sve to zamišljeno, ali stvarno bi bilo korisno da se malo (više) usviraju. i da produciraju ono, božemesakloni. snimci su stvarno krš kvaliteta, sa sve mikrofonijom... pa još to staviš na myspace, da ljudi znaju da ne treba da ti dođu na koncert, šta li? :zid:
Korisnikov avatar
By decko
Ne svidja ti se? =/
Pa to su samo demo snimci i sa live nastupa :P
Po commentima ljudi koji su bili fenomenalno zvuce live :)
Posle samo jedne svirke, jedan klub ih je bukirao na 2 meseca, svakog vikenda da sviraju posto ih publika mnogo voli i kazu da odlicno sviraju obrade :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
kazu da odlicno sviraju obrade :)
uh a tek što me zrače ti bendovi što "sviraju obrade"...

ma kontam ja da su to demo snimci. kao što rekoh - trebalo ih je pristojno isproducirati pa onda objavljivati. ali pored toga što zvuk nije upeglan, ni one nisu usvirane.
javi ti kad podignu na net nešto studijsko... :)
Korisnikov avatar
By decko
Ocem :)

Jbg, ne mogu biti ni ja skroz objektivan, ipak je to Shannyn :love: :love:

:giggle:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!