Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Hm... aj objasni mi onda razliku... mora da postoji.. ili postoje dva imena za jedno te isto :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Queer je termin koji se koristi da jednom rečju opiše celu homoseksualnu, biseksualnu, transrodnu, transeksualnu i interseksualnu zajednicu kao i heteroseksualne osobe koje sebe vide ili žive svoj život van hetero-patrijarhalnih normi.
Korisnikov avatar
By Blady
Ok baby.. razumela... kako god okrenes, ja sam queer.. pa lepo, lepo :)
By J...
Originally posted by Angelina777
Šta mislite o devojkama koje imaju dečka i vole momke, tu su načisto, ali su tako pomalo radoznale da probaju sa ženama, onako isključivo iz zabave.
One to ipak ne čine da bi zadovoljile svog dečka i napravile mu strejterski ugođaj da gleda dve devojke koje se maze (tu nema penetracije, to nije pravi seks, mnogi misle) i koji će se kroz koji minut pridružiti. O tome intenzivno misle zbog sebe i pitanje je, da li ih to čini biseksualkama? :volinevoli:

Sto se tice gorepomenutih devojaka, mislim da su one idealan izbor ako zelis kres varijantu a narocito ako ti je zanimljivo da "skidas mrak" strejterkama.
Ukoliko trazis nesto ozbiljnije onda su takve najgori moguci izbor i treba iz obilaziti u sirokom luku, narocito zbog toga sto su cesto licemerne.

I naravno da su bi curious nerealizovane biseksualke.
Korisnikov avatar
By m..
Ne smeta mi. Takvih sam poljubila bar 200, lmao.
Korisnikov avatar
By EYA
i ja sam nekad bila ˝bi curious˝, a evo sad sam pansexualka i zivim godinama u srecnom lezbejskom braku sa str8 zenom :tamoamo:

predrasude i generalizacije nas ogranicavaju.
ako pridamo odredjene osobine odredjenim grupama ljudi, pa se prema svim osobama koje se izjasnjavaju kao (ili mi samo pretpostavljamo da su) pripadnici neke grupe (nacionalnost, veroispovest, rasa, bi/homo/str8/pan/... sexualnost, rodni identitet, muzika, sport, hobiji.. i ko zna sta sve jos moze da se preuzme/dodeli kao identitet) postavljamo kao da unapred znamo kakvi su, kako se ponasaju i koju/e osobinu/e imaju, znacajno smo smanjili sebi sanse da zaista upoznamo te ljude, a time i da se medjusobno zavolimo.

sve u svemu, NIKAD SE NE ZNA :mazi:

a biseksualan je svako ko se tako izjasni. kao i za sve ostale identitete, ne bi trebalo da ih dodeljujemo i oduzimamo drugima po sopstvenom nahodjenju, vec da, ako nas uopste zanima, pitamo osobu kako se ona izjasnjava i to postujemo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Lepo kaze eya :)

A Hlevdija i Egon, naglas sam se smejala citajuci vas :pucaodsmeha:

Kad sam prvi put rekla/napisala u dnevniku nisam napisala da bih probala, no da "mislim da sam biseksualna" /nadjoh u dnevniku starom, pre mesec dana, cirka neki 7 razred/
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dina
Znam vise zena koje nikad nisu ostvarivale veze sa muskarcima a niko im ne osporava heteroseksualnost, onda nema razloga da se ni biseksualnost osporava samo zato sto veza sa zenama nema. To sve u slucaju da se one same osecaju kao biseksualke. Ukoliko ne, onda mogu da budu bi curious ili strejt sa nekim razmisljanjima i o zenama ili vec nesto slicno.
:up:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
i ovo
Originally posted by EYA
a biseksualan je svako ko se tako izjasni. kao i za sve ostale identitete, ne bi trebalo da ih dodeljujemo i oduzimamo drugima po sopstvenom nahodjenju, vec da, ako nas uopste zanima, pitamo osobu kako se ona izjasnjava i to postujemo.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Nanny Ogg
Lepo kaze eya :)

A Hlevdija i Egon, naglas sam se smejala citajuci vas :pucaodsmeha:

Kad sam prvi put rekla/napisala u dnevniku nisam napisala da bih probala, no da "mislim da sam biseksualna" /nadjoh u dnevniku starom, pre mesec dana, cirka neki 7 razred/
Meni su prvi put priopchili kad sam bila 8. Uhvatili me prijatelj i prijateljica (koju sam btw savatavala cim bi mi se ukazala prilika) pa su mi lepo saopstili, a ja bila iz fazona "ma lupetate, nisam!". Jbt u kom sam ja dubokom denialu bila.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!