Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Eh.... Prvo skochi pa reci hop, kazu Srbi.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ne verujem da ce doci dok ne budem imao kartu!!! Mada ni to nije garant.... ne verujem sve dok 20.09. ne budem cekao 6h na kisi da pocne koncert.
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by ns.happy
abcd, idemo? mozemo tamo da se nadjemo sa htonisom i kseryusom, koji je, moram primetiti, izdao nase lokalpatriotske obicaje :giggle:
dok ne vidim stajling nigde ja ne idem :alexsis:

:snob:

pa naravno da idemo :)

samo $$$ :neznam:
Korisnikov avatar
By Blady
Dajem kucu za taj koncert.... dolazim !!! ako ona dodje :kolo:
Korisnikov avatar
By XerYuS
imam link za Candy Shop - Hard Candy Promo Tour Studio mix

ako nekome treba neka mi se slobodno obrati :)

si ej en di vaj
By Çâðê_DUP
Kako saznaje Blic, Madona bi trebalo da nastupi 25. septembra u Beogradu, i to na prostoru parka Ušće. Blic navodi da će, prema nezvaničnim informacijama, koncert organizovati State of Exit, u kojem juče za ovaj list nisu mogli da potvde, ali ni da demantuju da oni dovode Madonu.

Pre oko dve nedelje, na sajtu popularne pevačice naveden je 23. septembar kao datum za koncert u Zagrebu, ali je ta najava ubrzo nestala sa sajta. Kao mogući organizator koncerta u Zagrebu, ali i Beogradu, spominjana je koncertna agencija Lupa promotion, koja stoji iza koncerata Muse, Queen i Lenija Krevica, a nezvanično saznajemo da bi oni mogli da budu jedni od organizatori koncerta u Beogradu.

Kako je Kontra magazin saznao, Madonin koncert u Beogradu je gotovo izvesna stvar, budući da su organizatori uspeli da sakupe neophodan novac, a generalni pokrovitelj celog događaja, na čije insistiranje će koncert i biti organizovan, je kompanija Telenor.

Madona od prošle godine ima ekskluzivni ugovor s kompanijom Live Nation, čiji je i deoničar, a EXIT je već sarađivao s njima prilikom organizacije koncerta Red Hot Chili Peppers.

Koncert pop kraljice je više puta najavljivan i za Beograd, ali i za druge gradove, a kao mesta održavanja pominjani su Marakana, Arena, plaža Jaz u Budvi, pa se čak išlo i na izmišljene intervjue s Gajem Ričijem, u kojima on potvrđuje da njegova supruga dolazi u Beograd.

Madona na turneju pod nazivom Sticky & Sweet kreće 23. avgusta, promovišući album Hard Candy, objavljen pre mesec dana. Poslednji datum evropske turneje je 21. septembar, rezervisan za Pariz, a prvi sledeći 4. oktobar, kada počinje američki deo.

www.kontraweb.net
Korisnikov avatar
By Blady
Jedino mi nije jasno... kakve veze ima state of exit... iskreno, to mi je malo sumnjivo... da je oni dovedu...
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by QDF
Jedino mi nije jasno... kakve veze ima state of exit... iskreno, to mi je malo sumnjivo... da je oni dovedu...
A sto?

Pa doveli su peperse ...:elvis:
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna je konacno usvojila Davida:sweet:

Sudija na Malawima odobrio je zahtev za trajno starateljstvo koji je Madonna podnela u okviru usvajanja dečaka Davida Bande. Madonna nije bila prisutna tokom izricanja presude. Pop zvezda i muž Guy Ritchie brinuli su o dečaku u Londonu, David će u novembru napuniti 3 godine.
Dečakova mama umrla je (verovatno od AIDSa) kada je David imao samo mesec dana. NJegov otac nije mogao sam da se brine o njemu, pa ga je dao u sirotište, da bi mu osigurao kakav-takav nastavak života. Otac kaže da nije razmišljao o davanju na usvajanje.
Kritičari kažu da je Madonna iskoristila svoj status superzvezde, kako bi zaobišla zakone Malawa, koji je jako kritičan prema strancima koji žele da usvoje. Zakoni nalažu da potencijalni roditelji provedu od 18 do 24 meseca na Malawima, što je Madonna prekršila tako što je odvela Davida u London.
Govoreći novinarima o ovom slučaju, Madonna je izjavila da takve kritike bole. "To je bio veliki napor", rekla je. "Ali, na kraju sam shvatila da, kada žena rađa bebu, ona je u istim mukama kao ja kada sam usvajala".
Madonna je upoznala Davida tokom dobrotvornog projekta na Malawima, u novembru 2006. godine. Pored njega, ima i dvoje svoje biološke dece, Rocca i Lourdes.
"Vrlo smo srećni zbog odluke suda. Ovo je jedna pozitivna i predivna odluka koja će se odraziti na zakone Malawa", rekao je Madonnin advokat Alan Chinula.
:hiphip:
Korisnikov avatar
By Seaman
Konacno sam nabavio kartu za Madonin koncert.U pitanju je koncert koji ce se odrzati 28.avgusta u Berlinu.Presrecan sam. :yay: mada i malo uplasen jer nikada nisam bio u Berlinu niti imam nekoga tamo.:uplasen:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Hton
:yay:
Imaces Madonnu:mjuza:
:up:
Korisnikov avatar
By Hton
A da, Seaman ocekujemo i neke fotke iz prve ruke:D
Korisnikov avatar
By Hton
Ako neko zeli link za
Don't Tell Me Promo Tour u Londonu
neka se javi na u2u
Korisnikov avatar
By ns.happy
nego sta!!!
Korisnikov avatar
By Seaman
Bice, bice, ako mi se ne ukoci ruka od soka kad je budem ugledao. :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Seaman
Bilo je na be92 da dolazi u Bg, ali je vijest demantovana posle sat vremena.

sad su na be92 potvrdili vest
Korisnikov avatar
By Hton
Ne nadam se....ne nadam se.... ma nek ide zivot!!! :yay:
Korisnikov avatar
By Hton
I ko koga sad tu zajebava- u zagrebu sada pricaju da kod njih dolazi i da ce to biti potvrdjeno sledece nedelje, kod nas je vec potvrdjeno da dolazi,samo ona treba to na svom sajtu da okaci... ma na kraju ce lepo ona sesti u avijon i odleteti na novi zeland, pa cu tamo ici da je gledam! :durise:
Korisnikov avatar
By Stanwik
DrownedMadonna.com talked with Lupa Promotion. They told us that there is a big chance that Madonna's Sticky & Sweet Tour will stop in Zagreb.

They will know more next week.

So keep your fingers crossed!
Korisnikov avatar
By Hton
Danas je RTS1 potvrdio njen dolazak u BG...A Zagreb ovo...
Ma... :shtap:
Korisnikov avatar
By spliff
:fige:

zagreb, beograd... whatever

samo da dodje
Korisnikov avatar
By Stanwik
Jbt. nisam znao da krece na Balkansku turneju!:shocked:
Korisnikov avatar
By Hton
Da...Bregovic joj je predgrupa...:cobanica:
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!