Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Compaq
ima li gde da se nadje NATRIUM PENTHANOL?(SERUM ISTINE?)
Gledao "Upoznajte Fokerove" večeras. ;) Busted. :smilegrin:
By Compaq
aha:)...a posle sam se informisao, on stvarno utice na psihu:)..samo ga treba naci:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mozda ima da se nadje na nekoj pijaci... na tochenje? :lol:
By Compaq
Uostalom, samo mi treba laboratorijsko dobijanje, pa cu ga sam izvesti:)....na srecu, dobro mi ide hemija:)...mada,mozda i pitam profesora:)
By Compaq
e,nije NATRIUM PENTHANOL, VEC NATRIUM PENTHOTAL:)...zeznuo sam se:)
Korisnikov avatar
By decko
Hehehe...eh :) Citam ovu temu i setih se nekih dozivljaja sa jednim drugom iz prvog srednje :lol:

:kokice:

a da nabavis neki neku gay komediju ili nesto gde ce biti nekih gay scena (makar na minut) pa da vidis njegovu reakciju... :psiholog:
By Compaq
hteo sam da mu pustim film BROKEBACK MOUNTAIN...videcu, koju komediju mi preporucujete?ovaj moj film mislim da ce ga smoriti:)
Korisnikov avatar
By decko
Jao, nemoj to, majke ti, samo ce zaspati. To je suvise heavy za pocetak. Pusti neku glupost ili bilo koji drugi film, ne mora biti striktno gay themed, dovoljno je da ima bar jedna gay kiss scena i onda 'vataj beleske :lol:
Korisnikov avatar
By Khons
imash BOAT TRIP ili tako nesto, gde dva strejtasha slucajno zaglave na gay krstarenju
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da...pusti mu BOAT Trip da vidis reakciju,to je super laganani gay komedija meni je drug dao taj film i rekao da je super i da ga je gledao 3 puta...mic po mic sam ga ispitivao o filmu i dosao do zaljucka da je on gay-friendly i tako smo postali super drugari i kasnije sam mu se outovao i on je sad jedan od retkih koji zna za mene...
By Compaq
Inace, posvadio sam se sa njim iz skroz levog razloga...bas me je iziritirao jer je debil....jojjjj....poludecu!!!!!...
By ~ Le Saint X ~
Inace, posvadio sam se sa njim iz skroz levog razloga...bas me je iziritirao jer je debil....jojjjj....poludecu!!!!!...
posalji ga kod mene
:D
ja cu da mu kazem nekoliko
in private

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ako je zaista takav sovinista i sl - pa ne znam sta ce ti on.

a kao drugo mozda ti malo previse sve sto se dogadja tumacis u gay konotaciji.......... pazi sta radis.......
Korisnikov avatar
By *deni*
(nametnuto misljenje)
Mimo svega, trazim razjasnjenje ovog pojma u kontekstu uvodne price, pre nego sto nastavimo i usmerimo diskusiju u konstruktivnom pravcu.
Sta to tacno znaci u ovom slucaju - " nametnuto misljenje " ?
Kome nametnuto, kako nametnuto i ko namece to nametnuto misljenje ? Na ta pitanja insistiram da se odgovori.
By Compaq
S obzirom da zivim u jebenoj sredini gde je sve to TABOO, on se plasi da daje ikakav komentar vezano za to, a da se ne slaze sa vecinom: gejeve poklati, ubditi sve redom i tako to, i plus sto je on od malena definisan od strane svoje porodice...On jednostavno se plasi da izrazi svoje misljenje i mnogo mu je stalo sta ce okolina da pomisli ...i tako to? razumes? ili treba dodatno objasnjenje...
A inace sam sinoc skontao da me zabole za njega...i nismo vise u svadji i povrh svega sam mu razbio HOMOFOBIJU jer je rekao da je skontao da bi mogao da se druzi sa mnom bez obzira ako sam gay(hipoteticki receno) i plus me je pitao da li smem da mu se zakunem jesam li osetio nekad prema nekom muskarcu ili da li sam imao neko iskustvo... I sad mi je super i sve... Vise me nista ne zanima:)....
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma pusti mu ''another gay movie'' ali ipak, slike takodje da okacis!
Korisnikov avatar
By VANGEL
Onda tu i nema nekog problema...budi kratak i jasan prema onom sto mislis

naravno i direktan ... ukoliko si 100% siguran u njega
Korisnikov avatar
By Mr Dee
cek, cek. koji je rasplet ove drame? :) nista first kiss, lick and fuck? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!