Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ne razumem.. Poduze vremena sam u svemu ovome, a ipak ne toliko dugo da bih otupela na varanja, manipulacije, smestanja i sve najodvratnije sto moze da se uradi. Od svih gay-lez ljudi koje znam samo JEDAN par ima zaista lepu i iskrenu vezu, bez prevara. Pa se ja pitam: STA JE TO SA NAMA? Zar niko vise ne zeli ljubav? Zar nikoga vise ne ispunjava prava bliskost? Zasto svi traze SAMO sex? Pogledajte lez i gay oglase i sve ce vam biti jasno!
By Swanheart
ne znam zasto ali pocinje opasno da me nervira kada neko posebno naglasi gde je to i to u gay svetu, aman kao da varanja, manipulacija, smestanja & svega ostalog nema i u str8 svetu, pa svi smo mi samo ljudi.
Korisnikov avatar
By Rei
uzdati se u oglase da bi se definisao odnos cele jedne ne tako male grupe ljudi je imbecilno.

Sem toga ne nalazim da su strejteri ishta srecniji i verniji od gejeva, naprotiv.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam ovde na Forumu procitala da odredjeni Forumasi i Forumasice imaju duge i lepe veze, a u real life-u znam 3 para sa duzim vezama.........2 para su zene, 1 muskarci, i zajedno su 4 godine, znaci-desava se.
Ni u str8 vezama "ne cvetaju ruze", varaju se na sve strane, ne brini..........
No, ja ne mogu da ostvarim takvu vezu sa zenom, jer prosto ne naidjoh ni na jednu koja bi u meni probudila tolika osecanja, ali eto.........ne odustajem jos..... :cekam:

Mada, ne bi bilo lose da se sama Ona odnekud pojavi i samo me osvoji.........:sigh:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ja još uvek nisam imao priliku da volim, ali svoje ljubavnike nisam varao....
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Pretpostavljam da se podrazumeva da su gay ljudi emotivniji jer su 'mnogo vishe teshkih stvari' proshli u zivotu, samim tim bi trebalo da su senzitivniji, iskreniji.
Pa.. NE.
Toga stvarno ima svuda, svi smo mi individue za sebe, ne postoji nikakva razlika izmedju str8 i gay ljudi.
Djubrad, kako god da okrenesh. To je u srzi chovekovog bica, shta sad.
Umesto da trazish odgovore, potrudi se da oguglash. :hvala:
Korisnikov avatar
By decko
Kad sam procitao naslov pomislio sam da je temu otvorio Status.. :giggle:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne znam cemu ta konstantna teznja da o nesto oguglamo? Zasto bih oguglala na nesto sto je zaista ruzno? I ne mislim da je isto kod str8era. 80% mog drustva su str8eri i nije tako kod njih
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by decko
Kad sam procitao naslov pomislio sam da je temu otvorio Status.. :giggle:
bas... i ja ... ili shtefanija...
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Swanheart
ne znam zasto ali pocinje opasno da me nervira kada neko posebno naglasi gde je to i to u gay svetu, aman kao da varanja, manipulacija, smestanja & svega ostalog nema i u str8 svetu, pa svi smo mi samo ljudi.
:up:

A najvise kada se delimo na 'Svetove' ... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
pa znash kako, zwezdice draga.
nije bash da ja zelim da postanem emocionalni invalid, ali je to flexibilnost prema datom okruzenju.
ja sam prva u redu za ulogu don kihot-a, pa mi to i ne pomaze neshto u zivljenju sa datim okolnostima.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ^Inaniel^
pa znash kako, zwezdice draga.
nije bash da ja zelim da postanem emocionalni invalid, ali je to flexibilnost prema datom okruzenju.
ja sam prva u redu za ulogu don kihot-a, pa mi to i ne pomaze neshto u zivljenju sa datim okolnostima.
Nema sanse da se naviknem na to i da se ne izcudjavam svim tim glupostima i baljezgarijama. Mislim da je to kvalitet, jer svi koji su tako otupeli su postali isti takvi.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne mozete da se pravite da ne postoje svetovi. Postoje, nazalost
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Jeste kvalitet, ali zato postanesh Oscar Wilde i napishesh neshto po chemu ce te pamtiti i slagati se sa tobom kad te ne bude bilo.
Ovde i sada necesh naleteti na priznanja i :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Blady
Sve su to stvari koje ljudi rade, bili oni str8 ili gay iz njima samo poznatih razloga... nekome je to dovoljno.. znam o cemu pricas, ali ja to ignorisem jel je to tu, i jednostavno je tako.. ali ipak ignorisem i biram meni odgovarajuce.. i naravno da moze da postoji lepa veza, ja sam bila 4 godine, i pre toga od godinu i 4meseca... i obe su meni bile lepe, kakve god one drugima izgledala..
Treba samo prihvatiti i sebi izabrati, a pojavice se neko to je sigurno, ko ce tebi odgovarati...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne mora se ovde i sada naletati na priznanja, ali se slazem da je svaciji izbor da zivi na kvalitetan nacin, i to mu je dovoljno priznanje, priznanje po sebi. (ono sto svako smatra kvalitetom, subjektivno)
Kud ces vise?!
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Nemoj da se deresh, mi zajednichkim i konstruktivnim snagama dolazimo do jednog idejnog reshenja. :lol:

naravno, bitno je biti u skladu sa sobom, ali NEKIMA to nije dovoljno.
meni to ne treba, ali ima kome fali... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By EYA
glupe li teme, po stoti put iste generalizacije... :temperatura:

mislim, iz kog filma ispadate vi unesreceni i sjebani ?

ljubav i vernost su u srcu :love:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
a iz kog ti tripa ispadash tako fiktivno prezadovoljna? :lol:

nisi se derala, samo te je ponelo. :goran:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne trazim ja priznanja ni od koga, daleko bilo.. Samo me jako nervira sva ta ljudska hladnoca, bezobzirnost i brutalnost.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by EYA
glupe li teme, po stoti put iste generalizacije... :temperatura:

mislim, iz kog filma ispadate vi unesreceni i sjebani ?

ljubav i vernost su u srcu :love:
Hahahahahahahahahahaha. Niti sam nesrecna niti sjebana, samo me nervira to.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ^Inaniel^
Nemoj da se deresh,...
Originally posted by Zoe
Ko se derao? :nerd:
:lol:
Jao, pa meni je na ovom Forumu sve interesantnije i interesantnije...
:lol:

Kontam da se ljubav i vernost manifestuju u cetiri oka, a ne sudeci po oglasima.
U tim oglasima se svi reklamiramo, a tu je dozvoljeno preterivanje i shminkanje stvarnosti. Normalno.
By Çâðê_DUP
Bila sam malopre u jako prijatnom drustvu i puna sam pozitivne energije.

I onda tek dodjem na ovaj forum i prosto me udari talas negativne energije kojom odisu postovi u ovoj temi..

Smisao zivota je ljubav. Ja nikad necu prestati da verujem u pravu ljubav.

I ne volim promiskuitetne ljude, i slazem se s tobom i potpuno podrzavam tvoj napor i volju da ostanes bremenita plemenitoscu!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Angelina777
..I ne volim promiskuitetne ljude, i slazem se s tobom i potpuno podrzavam tvoj napor i volju da ostanes bremenita plemenitoscu!
:rotflmao: :lol: :smeh: :colorado:
Korisnikov avatar
By decko
Meni nikad nece biti jasno zasto neki ljudi insistiraju da nametnu svoj neki stav i cude se stvarima koje rade drugi ljudi pogotovo kada je rec o temi u kojoj se ovde prica posto niko ne moze da promeni druge, vec jedino sebe.
Paz' da neces promeniti nesto sto si otvorila temu ili napisala nam sastav o tome (bez neke uvrede, ovo govorim cisto kao primer :) )
Jednostavno, radi ono sto ti mislis da je ispravno i ne gledaju druge i njihova posla ako se ne slazes s tim ili ti smeta.
I ja verujem u ljubav, vernost ali isto tako sam svestan i one druge strane medalje koja postoji. Pa? Ja cu verovati u ono sto meni odgovara i ja zelim, pa makar ostao jedini, to je moj izbor.
Glupo je praviti generalizaciju i pokusati da promenis 'okolinu' da bi se ti osecala bolje ili zato sto te nervira.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Swanheart
takodje

et toq!
:snob:

i ovakvih tema je bilo
i
dosadne su vise

ajd sad neka svako lemntira nad tim stanjem...
Korisnikov avatar
By .L O S T
Ljubav i vernost su u svakom coveku kome je stalo do istih!!!
NE deklarativno tipa veran&volim a kleknem pred prvom kitom koju vidim...... prosto treba covek da popakuje neke stvari u svojoj glavi, shvati do cega mu je zaista stalo....... i uziva:cvece:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by .L O S T
Ljubav i vernost su u svakom coveku kome je stalo do istih!!!
NE deklarativno tipa veran&volim a kleknem pred prvom kitom koju vidim......
Ljubav je predivno osecanje vredno svakog sekunda naseg zivota, ali, dobra kita je ipak retkost!!! :smeh:

Slazem se sa Renoarom i Swanimirom ovakvih tema je vec bilo isuvise i generalizacije i podele su tako last season vise! :tuc:
By J...
Originally posted by Zwezdica
Ne znam cemu ta konstantna teznja da o nesto oguglamo? Zasto bih oguglala na nesto sto je zaista ruzno? I ne mislim da je isto kod str8era. 80% mog drustva su str8eri i nije tako kod njih
Strejteri vise trpe, zbog okoline i zbog toga sto kad su u strejt vezi imaju veci ugled u strejterskom drustvu a gej veza je ionako "opterecenje" ako se kreces u strejt drustvu tako da je to razlog vise da brze pukne ali i razlog vise da opstane ako je ljubav prava.

Naravno da se covek mora navici na to da je zivot tezak, da je svet opasno mesto, da su ljudi sebicni i da jedino sto te moze sacuvati od svega toga je tvoj mali svet u koji ces pustiti ljude koji ti odgovaraju i koji to zasluzuju. I treba nekad znati i spustiti kriterijume i oprostiti i praviti kompromise i menjati se jer niko nije savrsen pa ni mi sami.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!