- 25 Maj 2008, 21:48
Jedno pitanje za sve momke ovde...
Naravno, i dame su dobrodosle...
Zanima me da li ste i pre hormona mogli da prodjete kao decko/devojka?
I u kolikoj meri?
Meni se stalno dogadja da me na ulici, u kaficu, u banci, oslove sa decko, sine, momak...
Evo i danas dok sam kupovao na trafici neke sitnice, prodavcica mi se obratila u muskom rodu. To me je i navelo da postavim ovu temu...
80% ljudi koji me ne znaju mi se obracaju u muskom rodu... Vecina njih i ne provali da su pogresili (osim kada me moj prokleti glas izda).
Ili ako ih ispravi neko ko me zna...
Mislim da je kevi vise dosadilo da ispravlja ljude...
Desavalo mi se x puta da mi se neko obrati u muskom rodu dok sam sa roditeljima, ili da kazu nekome od njih "Mali lici na oca".
Naravno, ima i onih koji me zagledaju, sigurno se pitajuci "Wtf?"
To mi je i cak ponekad i zanimljivo, mada me u vecini slucajeva samo iznervira... Jer shvatam da ne prolazim bas 100%. Ali sta se moze...
Zanima me kakva su vasa iskustva...
Da li vam se to desavalo?
Naravno, i dame su dobrodosle...

Zanima me da li ste i pre hormona mogli da prodjete kao decko/devojka?
I u kolikoj meri?
Meni se stalno dogadja da me na ulici, u kaficu, u banci, oslove sa decko, sine, momak...
Evo i danas dok sam kupovao na trafici neke sitnice, prodavcica mi se obratila u muskom rodu. To me je i navelo da postavim ovu temu...
80% ljudi koji me ne znaju mi se obracaju u muskom rodu... Vecina njih i ne provali da su pogresili (osim kada me moj prokleti glas izda).
Ili ako ih ispravi neko ko me zna...
Mislim da je kevi vise dosadilo da ispravlja ljude...

Desavalo mi se x puta da mi se neko obrati u muskom rodu dok sam sa roditeljima, ili da kazu nekome od njih "Mali lici na oca".
Naravno, ima i onih koji me zagledaju, sigurno se pitajuci "Wtf?"
To mi je i cak ponekad i zanimljivo, mada me u vecini slucajeva samo iznervira... Jer shvatam da ne prolazim bas 100%. Ali sta se moze...

Zanima me kakva su vasa iskustva...
Da li vam se to desavalo?