Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
Ima jedna devojka na forumu koja mi se svidja, ali ne bih se usudila da joj to stavim do znanja, jer bi odbila iz nekog inata ili se nasmejala..poenta je da mi se fizicki svidja, ali psihicki je smatram nekompatibilnom sebi..steta sto njena sujeta nikad nece saznati koliko zelim da se... :klap:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by the1whowished
Ja sam picka. Ali ako se nadjem u razgovoru (nista ne preduzimajuci da do toga dodje!) obavezno ispipam nekoliko polja do kojih mi je stalo (polja, naravno, nisu telesne prirode), jer tek tako zaokruzujem krug nuzan za definitivno razlucivanje pitanja zainteresovanosti ili nezainteresovanosti za devojku.
:smeh: :up:
Korisnikov avatar
By blenta
eee the1
a samo treba da kupish ular i mamuze
nishta vishe
njiiiiii
:kolo:
Korisnikov avatar
By sweety
...oborila je s nogu samo jednim pogledom...:canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Blady
Evo preduzecu nesto, ako skapiram da mi se neko dopada...
Ali izbor je mali, ili skoro ga ni nema.... bar da nadjem neku takvu, pa nek me i odbije...
By J...
Ako mi se osoba svidja cinim sve da je osvojim, ponekad samo zbog sopstvene sujete jer ne volim da gubim. Ipak, s godinama sam postala malo hladnija.
Korisnikov avatar
By Progenitor
Uh! Sta znam,nisam od onih koji lako prilaze.Zapravo ako mi se neko bas bas dopada ja se totalno pogubim i bolokiram.(a posle ocu da propadnem u zemlju ,mislim kada sam se vec udrvenio)...

A kad mi je neko onako simpatican ,znam da stavim do znanja da mi se dopada....:potapsava:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by sweety
...oborila je s nogu samo jednim pogledom... :canttouchthis:
:lood: :fancyklap: :klap: :gubitnik: :kissing: :kissass:
By Çâðê_DUP
Vise nista.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by QDF
Ali izbor je mali, ili skoro ga ni nema.... bar da nadjem neku takvu, pa nek me i odbije...
Ditto.
Korisnikov avatar
By acid drop
sve osim toga da sednem u autobus i bukvalno se približim.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Blady

I nista nisam preduzela do sada :lol:
Mozda i jesam, jednom, dva puta..
By Kragi
E pa qrac, meni kad se neko svidja onda sam bas picka i ne radim nista.
Svidja =/= zelim ons

Inace bas nemam problem da drugima kazem da su lepi, zgodni, slatki i tako to ali su to uvek komplimenti bez nekih skrivenih namera.
Kad odlepim za nekim onda zabagujem. :lol:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Ja sam onomad švercovala kuče preko granice. Eh, bili su to dani!:kesa:
Korisnikov avatar
By Torry
apsolutno sve, i moguce i nemoguce

ali sam skroz iskrena, pa i kazem, lupim pa ostanem ziva....bar da znam na cemu sam
Korisnikov avatar
By Markiza
Prelazila brdo na stazi kojom je doticna 'bajsovala' (kad bismo se sustizale u toku voznje) mada mi je dusa u nosu bila :/ ;nekad sidjem pa odguram bajs uz brdo pa se onda jedva na isti popnem :lood: ...a upoznala sam je na sasvim nekom desetom mestu,u drugacijoj situaciji ...prepoznala me je ipak :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
odlazila nocu i setala se po novom bg-u.. Uvek sam htela da joj pustim poruku da izadje, a nikad nisam.. Zbog druge sam sela na avion kako bi je videla.. Zbog trece pila i propila se :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
the cleavage does it every time. not something i'm too proud of. it's time-saving if nothing else. :shrug:
Korisnikov avatar
By Laerem
Usually, I say something suave; they don't get it; I lose interest.

:shrug:

Meni nije toliki problem da dobijem ono sto zelim koliki problem mi je zazeljeti nesto uopce. Grozno je biti na vrhu... sve bi dao da sam neka glupa tetka koja samo slusa Gagu, gleda reprize Will i Grace i razmislja u 160 znakova. Bliss!
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Ama baš ništa... :P - ljutim se i sam na sebe ali ne mogu si pomoći da čak i izbjegavam osobu znajući da od toga neće ništa biti :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!