Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Bratz
Kako shvatish da volish isti pol?Mislim, kako biti siguran da to nije samo trenutna faza? da li ikada mozes da budes siguran i kako od tog momenta zivot ide dalje?sigurno se neke stvari menjaju? :) )) zanima me samo kakav je osecaj? neznam ni kako to da objasnim:)
By J...
Osecaj je divan. Oslobadjajuci! :)

Stvari se menjaju na bolje ili na gore u zavisnosti od toga kako ces ti sebe prihvatiti posle te spoznaje, da li ces imati grizu savesti ili ces shvatiti da je sve to prirodno i lepo.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Ne znam shta bih ti rekla na to.
Kod mene se to nije dogodilo na prepad, vec se talozilo godinama, tj, od malena.
Znala sam ja sve vreme shta je u pitanju, samo shto se desi u fazi sazrevanja da se suochish sa tom chinjenicom, kazesh - Oh, mhm. - i nastavish dalje.
Nisam kompatibilna za odgovaranje na ovoj temi. :doh:
Korisnikov avatar
By Bratz
da,kontam...normalno nikada to nije odjednom, nista nije...samo, normalni ljudi prihvataju sebe i idu dalje sta god da je u pitanju....mene koce i bedace mnogo manje sitnice:))) nisam sigurna ni za sve ovo, samo sam se pitala kako je bilo nekim drugim ljudima.....koje ne poznajem....:)
By Çâðê_DUP
Moj trenutak samospoznaje je pre par godina, kada sam shvatila da vise ne volim isti pol. Ovaj forum mi je pomogao u tome i ja mu se zahvaljujem. :pionir:
Pomogle su mi zene koje sam susretala i njima hvala. :pionir:
By J...
@ Angelina777

Nemoj da zbunjujes novajliju! :cool:
Korisnikov avatar
By Momo
Kako znam da nisam str8? To me je pitala jedna str8 drugarica kad sam joj se autovao. Zvucalo mi je glupavo. Rekao sam joj da znam to isto tako kao sto ona zna da je str8.

Kako biti siguran da je to samo faza?
Pa sta i da je faza...sto? da necu da cekam da me prodje? Jedno vreme sam se opijao ko lud i sve vreme "znao" da je to (opijanje) samo faza i to mi je cak i bio podstrek da se i dalje opijam... reko ako je samo faza onda sta fali da se jos malo nalivam...
A onda sam se autovao i prestao da pijem... ko zna mozda sam iz jedne faze uleteo u drugu :puzzle:

A onda sam cekao i pitao se kako "da budem siguran" u to da sam transrodan/transseksualan... i izgubio gomilu vremena preispitujuci se i lazuci sebe...

E od sad sve uzimam u obzir kao moguce...

A sto se tice "toka zivota od tog momenta"... mogu reci da je sve jurnulo ko ludo i to na bolje... zivot mi je postao bajka :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!