Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Imao sam neprijatno iskustvo prošlog vikenda i voleo bih da ga podelim sa vama.

Jedna drugarica je slavila diplomski i napravila je žurku kod sebe.
I OK, naravno puno nas iz gimnazije i kreće muzika, piće, ... svi igramo i ja krenem da igram sa jednom drugaricom te moje drugarice koju pre nikad nisam video.

I igramo mi tek ona iz čista mira mene pita "A jel ti voliš muškarce ili žene?". Ja je gledam belo i valjda sam napravio neki blentav osmeh... "Žene ili muškarce?"
I ja kažem "Žene".

-prvi problem je da li je OK lagati kad neko postavi takvo pitanje, ne zbog svoje bezbednosti ili kukavičluka, nego da bi joj se uvukao u gaće

I ona tu nastavi da me provocira i ja je "dance the night away" u spavaću sobu keve i ćaleta one drugarice i mi tu krenemo da se i ljubimo i nešto dalje a na moju inicijativu .

I ona opet "pa jel žene ili muškarce"? Da nisam bio pripit, oterao bih je u pičku materinu i zapalio šamarčinu koju je onako balkanski očigledno tražila. Umesto toga, ja sam nastavio.

I tek ona, u nekom smehu kaže "Ženeee" i krene da se izvlači. "Mm, čekaj, nisam siguran" i tako nekoliko puta dok ona, skroz mrtva ozbiljna nije ustala-

I krene njeno obrazloženje...
"znaš, mnogo se dobro ljubiš. Previše dobro. Znaš i erogene zone"

OK? PA?

"Pa ljubiš se stvarno mnogo dobro. Kao žena. :shocked: :shocked:

"I meni su (ona drugarica i još jedna) rekle da si ti gej. Njihova četvrta drugarica. Kao Šarlot iz "Seks i Grada""!!!!!

:avalon: :burner: :die: :elektro:

I čurka napusti sobu. Kad sam ja izašao neka 3 minuta kasnije puno njih me je gledalo kao da sam Crnac na all-white party. :shocked: e, kao taj smajli.

Šta je sve ovde mene povredilo ili me muči?

1.To što neko neće da se zabavlja i jebe sa mnom, mada je uvertira bila sjajna.

2. To što je nisam oterao u pičku materinu kad je trebalo (a kad je to tačno?)

3. Njeno imbecilno ili licemerno objašnjenje o mom ljubljenju u koje molim vas da uđete.

4. Nasilno autovanje od strane meni bliskih ljudi. ONE MOGU DA TRAČARE I SERU O MENI KAD SU SAME, ALI DA UGROŽAVAJU
MOJ (SEKSUALNI) ŽIVOT NEMAJU PRAVA.

5. Izvinjavam se svim ženskim osobama i onima koji se tako osećaju, ali ja ne volim da mi neko kaže da sam žensko ili drugarica ili ŠARLOT! jebote! Nisam fem ni 5% i možda sam autohomofob i ne znam ni ja kako sve iskompleksiran, ali tu uvredu mojoj sujeti neću zaboraviti.

Odlučio sam da odem i ne vratim se. Ovo sam doživeo kao potpunu izdaju. Ne znam hoću li stupiti s njima ikada opet u kontakt.

Ja više ni ne mogu ni neću da o ovome mislim sam. Poverio sam se najboljem drugu (koji zna sve o meni), ali sam hteo i da pitam ljude sa foruma kako reagovati na ovakve stvari?
Korisnikov avatar
By decko
:hmm: ...uhm...pa...iskreno, ne znam sta da ti kazem, nisam se nikad nasao u takvoj situaciji niti znam nekog ko jeste. :neznam:

Mozda je pali cinjenica da se 'ebe sa 'gay momkom'? :dunno:

Uostalom, zar je bitno sta ta riba misli (ako sam dobro skontao, ona ti nije neka drugarica, right?)
Teraj dalje.

:cigareta:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imao sam ja jednu takvu što mi je slala "nepristojne ponude" samo zato što sam gej. od takvih bežim kao đavo od krsta. :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hmm.. pa chek. je l' ti se ona svidela? je l' te privukla?
Korisnikov avatar
By Egon
... nikad nisam skapirao tu zhensku fascinaciju gay populacijom.
ima njih par koje sam sreo i koje su u fazonu da im je to kao "WOW - ti si gaaaay" jebote, ko da su vanzemaljci sleteli ...

par puta sam se tako chak i ogrebao za snoshku ...
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Mr Dee
hmm.. pa chek. je l' ti se ona svidela? je l' te privukla?
jok, odveo ju je u sobu da se nadishe svezheg vazduha ... :nokti:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
haha.. pa mozda ju je odveo u sobu zato sto mu je psotavila izazov pitanjem "da li volis zene"......
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
OK, ja bih razumeo obrazloženje "Ti si gej, hoću da probam seks s tobom".
Ne bih ga primio lepo, ali bih ga razumeo. A šta je ovo hoću-neću, mnogo je dobro, ajde ćao, zbunjena sam. Njeni postupci su bili skroz nelogični.
E to je jedna od prednosti seksa sa muškarcima "Hoćeš? Hoću. Ajmo." A da se ja sad bavim gde je došlo do kratkog spoja njenih sinapsi! U suštini, boli me paja za nju, nego su me drugarice zajebale na puno načina onim što su uradile, i kako da se izborim sa takvim situacijama u budućnosti. Jer mi se čini da je njihovo "ekspertsko mišljenje" već razgraktano polovini grada. Gde ću sada da nađem seks. Em sam gej, em ispadoh promiskuitetan!

A što se tiče njene privlačnosti... u mraku, posle par tekila i konzervi piva... kriterijumi određeni mojim razumom nije baš da opstaju
"Sex? Sure! It has a hole, right?"

Sutradan, kad sam video primljene slike... ajoj. Baš sam nisko pao. Dobro, preterujem. Imam pravo da budem subjektivan.
Korisnikov avatar
By Egon
hahaha :D mislis da se uhvatio u "truth or dare" zamku?
Korisnikov avatar
By Egon
mada bi o istom groshu mogli da pokrenemo i prichu o zhenskom tripu da nekog homoseksualca-biseksualca vrate na pravi put ....
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Egon
mada bi o istom groshu mogli da pokrenemo i prichu o zhenskom tripu da nekog homoseksualca-biseksualca vrate na pravi put ....
:nono:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Hoplit
Egone, složićeš se da je moj slučaj ipak presedan u tom podžanru histerije.

naravno ... mada mislim da si i pored povredjenog ega trebao da je valjano obeshchastish ....
i nakon svega toga da joj kazhesh: " Da, sad sam siguran da vishe volim mushkarce"

:D
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
JAAAAAAOOOO!!!!

Kako bi to bilo dobro!!!!!!!!!
Mada bih morao da je silujem. Ja sam već krenuo da je svlačim i pipam kad se sva uskopistila. E baš 6 meseci uslovno (jel tolika beše kazna za silovanje) da zbog nje ne zaradim.
Korisnikov avatar
By decko
JAAAAAAOOOO!!!!

Kako bi to bilo dobro!!!!!!!!!
Mada bih morao da je silujem. Ja sam već krenuo da je svlačim i pipam kad se sva uskopistila. E baš 6 meseci uslovno (jel tolika beše kazna za silovanje) da zbog nje ne zaradim.
Bolje se ti drzi onog gore napisanog, mani silovanje i uslovnu :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hahaha :D mislis da se uhvatio u "truth or dare" zamku?
ovde je to bilo izlgeda "truth or truth and humiliation" zamka. :) ali ako je igrala takvu igricu zabave svoje radi.. pa nije bas preterano lepo od nje.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Egone, složićeš se da je moj slučaj ipak presedan u tom podžanru histerije.

naravno ... mada mislim da si i pored povredjenog ega trebao da je valjano obeshchastish ....
i nakon svega toga da joj kazhesh: " Da, sad sam siguran da vishe volim mushkarce"

:D
a zar nije bolje onda reci "volim oba ali s tobom nikako ne bih mogao". :eevil:
By ~ Le Saint X ~
Ne razumem sta si ti sebi hteo da dokazesh time sto si to uradio?

To 'rupa je rupa' je vrlo jadno razmisljanje sa tvoje stane
a u ocima te drugarice ili sta god je verovatno jos jadnije ako je ona vec cula da si gay
Korisnikov avatar
By Mahnitu
OK, ja bih razumeo obrazloženje "Ti si gej, hoću da probam seks s tobom".
Ne bih ga primio lepo, ali bih ga razumeo. A šta je ovo hoću-neću, mnogo je dobro, ajde ćao, zbunjena sam. Njeni postupci su bili skroz nelogični.
E to je jedna od prednosti seksa sa muškarcima "Hoćeš? Hoću. Ajmo." A da se ja sad bavim gde je došlo do kratkog spoja njenih sinapsi! U suštini, boli me paja za nju, nego su me drugarice zajebale na puno načina onim što su uradile, i kako da se izborim sa takvim situacijama u budućnosti. Jer mi se čini da je njihovo "ekspertsko mišljenje" već razgraktano polovini grada. Gde ću sada da nađem seks. Em sam gej, em ispadoh promiskuitetan!

A što se tiče njene privlačnosti... u mraku, posle par tekila i konzervi piva... kriterijumi određeni mojim razumom nije baš da opstaju
"Sex? Sure! It has a hole, right?"

Sutradan, kad sam video primljene slike... ajoj. Baš sam nisko pao. Dobro, preterujem. Imam pravo da budem subjektivan.
Zar ti nije palo na pamet da je htela samo da se poigra s tobom.
Mozda da dokaze sebi, i ostalima koji ce (sigurno) cuti pricu, kako je uspela da napali geja.
Svasta se mota po zenskom mozgu...
I sad bi tu jos nesto dodao ali se bojim da me ne rascereci pravoverna rulja foruma.

To sto kazu da si im cetvrta drugarica, pored toga sto te uzasno vredja, bi trebalo i dooobro da te zamisli
Korisnikov avatar
By ns.happy
prvo skoci pa reci hop(lit) :giggle:
ja nisam nacisto, jesi ti gay, ili bi? ili str8? ili nesto cetvrto? stvarno nisam ukapirao...
Korisnikov avatar
By Zoe
Mda.......ona je verovatno htela (isto tako pripita) da dozivi i oseti neku musku paznju, da bi se ona bolje osecala.......kada je videla da si se "primio",to joj je bilo sasvim dosta, nije ni morala da ide dalje, a moze biti da se samo izvlacila da je to zato sto si ti gay, iako se ocigledno nisi tako ponasao. To je jedan od "zenskih" scenarija samo.....
A sa prijateljicom koja te outovala bez da te prvo pitala bi mozda trebao da popricas o tome i da joj kazes da ti se to ne svidja. Ukoliko ti je stalo do nje, ukoliko nije, odjebi je i zaboravi glupacu.
Korisnikov avatar
By Egon
@ Hoplit

ma opusti se ... riba je potpuni kreten ...

a sto se reputacije tiche, i za to ne brini .. desilo bi se pre ili kasnije ...
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Originally posted by Renoir
Ne razumem sta si ti sebi hteo da dokazesh time sto si to uradio?

To 'rupa je rupa' je vrlo jadno razmisljanje sa tvoje stane
a u ocima te drugarice ili sta god je verovatno jos jadnije ako je ona vec cula da si gay
Šta sam tačno uradio? I šta sam pa hteo da dokazujem? Bio sam pijan kao letva i kako sam naglasio, kriterijumi su mi pali na nivo "It has a whole" upravo zato što je razum otišao na spavanje.

Ne znam šta je patetično u ljubljenju nekoga? Možda je vulgarno pijan se po'vatati sa nekim, ali nije baš da sam dno dna zbog toga.

@goran
Ko zna šta se njoj motalo po glavi. Ovo za četvrtu drugaricu si u pravu. Pitam se i ja gde sam pogrešio i činjenica je da sam im JA dopustio da to zaključe. Ni odakle nisu čule, nego su tračarale. Poenta je što su širile to dalje.

@ns.happy
Neću da se izjasnim. Neću da sužavam sebi opcije. Spavaću sa čim god hoću ili neću.

@Zoe
Štagod je htela... čudna je. A za tu drugaricu... pomisao da je niakd više ne vidim nije nesvarljiva, ali... znamo se dugo. Možda ću je zvati ove nedelje.

@Egon
Pretpostavljam da je tako. Dobar glas se daleko čuje. Loš još dalje.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pala mi je na pamet pesma ''retko te vidjam s djevojkama...''
mozda je to razlog sto su nesto pretpostavile?
Korisnikov avatar
By *deni*
@ns.happy
Neću da se izjasnim. Neću da sužavam sebi opcije. Spavaću sa čim god hoću ili neću.
:fancyklap:

Trebalo je ti da dohvatis tu mudroserku i da insistiras da ti makar popushi, kad te je vec narajcala i isprovocirala. :bj:
By Çâðê_DUP
Devojka iz price je zesca dijabola. :krava:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by *deni*
@ns.happy
:fancyklap:

Trebalo je ti da dohvatis tu mudroserku i da insistiras da ti makar popushi, kad te je vec narajcala i isprovocirala. :bj:

.... HA! ... ali Deni .... ne zaboravi sledecju opciju ....

a shta ako ne uspe ..... a boy is dooooomed :paradajz:
Korisnikov avatar
By Egon
hocju recji .... i da devojka pristane na to i da krene akcija
i mladac zataji ( iz bilo kog razloga: mnogo je pushio taj dan, slabo je spavao, nije uzeo dovoljno belanchevina, peder je)

... onda je puk`o ....
Korisnikov avatar
By *deni*
.... HA! ... ali Deni .... ne zaboravi sledecju opciju ....

a shta ako ne uspe ..... a boy is dooooomed :paradajz:
Pa ako ne uspe, samo je sklonis od sebe i kazes : " Ih, ni obicnu kitu nisi u stanju da dignes, a glumis neku extra ribu ! Nije ni cudo sto se pored takvih " riba " u Srbiji tipovi sve vise okrecu jedan drugom.
I onda nadmeno frknes, navuces cakshire i demonstrativno izadjes.
:gotika:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!