Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Čuh da je danas trebao da bude kasting za srpski survivor

ups ne odoh
A lepo sam svojevremeno gledao kako hrvatski takmičar u roku od tri nedelje gubi 20-tak kila i podmlađuje se izgledom toliko da su troje koji su napravili koaliciju ustanovili da im postaje opasna konkurencija i onda su njega izbacili... (do tada su ga tolerisali kao čikicu koji nema šanse da pobedi)

Elem, malopre odgledah na TV Avali epizodu onog prvog američkog Survivora gde je neki moron glasao po abecednom redu i koalicija je to iskoristila da izbaci baš tu osobu... I on ide okolo i priča kako mu je savest čista
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
odgledao sam po par epizoda iz par stranih serijala...
od svih mogucih realitija ovaj mi je medju zanimljivijima.

mastao da se jednog dana prijavim, sad mi ni na pamet palo nije
maybe next year
:odrasti:

gde ih ono vode :nerd:
Panama? Fenomenalno letovanje pa makar te i izbace u prvoj nedelji :up:

iz tog americkog serijala kog pominjes veci hit mi je bio onaj crnja sto je zene uporedio sa kravama valjda, izneo neku njegovu teoriju o tome i tresnuo im u lice :lol:
jel on jos u igri?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije to za mene... ja bih poludeo za 2 dana bez kucnog komfora!

Ali da sam znao za to, mozda bih se i prijavio iz radoznalosti.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by blabla-baby
iz tog americkog serijala kog pominjes veci hit mi je bio onaj crnja sto je zene uporedio sa kravama valjda, izneo neku njegovu teoriju o tome i tresnuo im u lice :lol:
jel on jos u igri?
Za sad još jeste. Nikad ništa ne radi, samo se zeza, a drže ga da se ne bi dosađivali.
Juče su svi redom pričali u kameru kako Riča ne mogu da izbace jer on jedini ume da lovi ribu... crnac Džervis kaže kako bi pomrli od gladi (a pre toga se dogovarao sa ostalima da naprave svoju koaliciju i prvo izbace baš Riča)...
izgleda da oko tih tropskih ostrva baš i nema mnogo (jestive) ribe, ona ide tamo gde se mešaju hladne i tople struje; do sada su uglavnom jeli raže i jegulje (a ona jedna jegulja mi je baš mnogo ličila na onu morsku zmiju koju su pre toga ganjali po plaži, moguće je da Rič nije imao srca da im kaže šta je ulovio...)

Nego meni je Rudi pravi fenomen... sa sedamdeset godina nikad nije najslabija karika (mislim da su u hrvatskom survivoru imali i neke negativne poene za najslabijeg?), trči, penje se po konopcima, rešava komplikovane slagalice
Onda kada su se dva plemena spojila počela je da pada kiša pa su se svi nagurali u jedan šator jer nisu stigli da naprave zaklon kako treba, i Rudi se ujutro ŽALI "i ja tako sedim u šatoru i odjednom mi pet devojaka sedi u krilu. Strašno" a posle priča kako je strejt i kako mu smeta što se Rič šeta go okolo...

A mislim da je serija u onom prvom delu prilično dobro pokazala šta je u stvari fizička kondicija. Mršavi omladinci su redom ispadali iz svih izazova jer su imali nikakvu koordinaciju pokreta i nula mišića na svojim tankim kostima ruku i nogu, dok su Sju Krupnih Kostiju i matori Rudi samo jurili napred, a debeli Rič od 130 kila bukvalno trči brže od svih.

Inače bilo je stvarno ne-fer kako su jedno pleme napravili fizički mnogo slabije od drugog. A i oni su došli samo da se zezaju na plaži umesto da igraju igru (mislim nismo ih zato platili od našeg poreza LOL). I onda su uzeli dve najslabije žene da iskopavaju debeli kovčeg iz peska
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne znam u kom je tacno terminu na Avali, ali "ubola" sam par epizoda.......i bas je zadnja bila ta gde je Ric ulovio par raza i jednu (valjda) drugu ribu, a Dzarvis je rekao da on jedini lovi i da ne bi imali sta da jedu ako ga izbace.......i pustali su im snimke i pozdrave od kuca, i onoj jednoj devojci/zeni nisu doneli njeno, pa je plakala, a da bi ih videli, morali su da gadjaju strelom u metu.......tako nesto :nerd:
Ne znam ko je izbacen tad.........

Pitam se samo gde ce biti taj srpski Survivor? Zna li neko? Jbg, smara me da gledam ove nase nadobudne/zeljne slave/picopevaste persone, ali verovatno cu baciti oko da vidim kako sve to izgleda kad pocne.

Tako sam bacila oko i na "Kucu snova" jednom, dvaput i rekla:"Nikad vise!" :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja mislim da je baš ona bila ta koja je izbačena

Sad ću da izračunam. Glasalo ih je osmoro, 4-3-1
Rič, Rudi i Sju, kao i abecedni tupson, glasaju za jednu devojku
Džarvis i dve devojke glasaju za Riča
Jedna devojka glasa za abecednog tupsona.

Edit:Jeste, ona je bila izbačena, proverio na sajtu
Korisnikov avatar
By Zoe
Ahaaaaaaaaa :yes: okay.........Ionako je pizdila za decom, neka ide.....
Korisnikov avatar
By jukie
Evo danas se crncu Džervisu rodilo četvrto dete
i možeš da pretpostaviš, Džervis je izleteo
kaže Sju: "E pa dosadilo mi je da me pobeđujete u igrama"
svih četvoro su različito spelovali Džervis
Gervice Garvice Jervice Gervis ili kako već
Rič je bio ljut što su prošli put glasali za njega pa je odlučio da ulovi samo jednu ribu i da sledeća dva dana ne ulove nijednu
Korisnikov avatar
By Zoe
Nisam znala za cetvrto dete, mislila sam da ima jedno klince (zensko), i secam se da je bio toliko samouveren da je mahao time da ce bas on da pobedi.........Nisam od pocetka gledala, ne znam to za Rica :lol:
A cekaj, kojim danima je izbacivanje? Ja kad god naletim, tada je.....:puzzle:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa u svakoj epizodi imaš dva izazova. U jednom takmičari dobiju nešto, npr. pljeskavice i ražnjiće, ili čokoladu, ili telefonski poziv kući, ili ta pisma, danas je Džervis dobio pizzu i svakom dao po griz (valjda da časti za dete)
Drugi izazov je za imunitet. Ako pobediš u nekoj igri dobijaš magični talisman da čuvaš do sledećeg puta, pa niko ne može da glasa da ti ispadneš. Npr. u prošloj epizodi je Rudi bio najpametniji pa je rešio neku slagalicu, danas je Rič najbrže zapalio vatru itd.
Tako da u svakoj epizodi po nekog izbace (sem u situacijama kada se neko stvarno razboli ili jako jako polomi pa sam traži da ide kući tj. u bolnicu).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!