Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By leobg
Volim te, retko kada sam rekao nekom, uglavnom sam to govorio zamenicama tipa pile moje, ljubavi moja, ljubim te i sl.
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Ja sam velika picketina kad trebam nekome da kazem "volim te" (sto se tice Romanticnih veza). Sacekam prvo da on meni kaze pa mu tek posle toga i ja priznam ljubav. Ali posle nemam problema sa time. evo decku kazem po 50 puta dnevno da ga volim...
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Ako gledam prijatelje, onda stvarno odredjenim ljudima volim da u sred noci ili bilo koje doba dana dam do znanja da ih volim i obozavam :mazi: :sweet: i da mi mnogo znace :angel:

A u vezi...govorila na milion nacina, pisala po hartiji, po telu, crtala...ali vise NE :nono: , reci VOLIM TE, necu nikome izgovoriti niti napisati (makar ne prva). :zid:

Delacu, ali zboriti necu et toq :murkan:
Korisnikov avatar
By Calypso
Ne kazem, mozda eventualno kazem hvala na necije VOLIM TE.
Ljubitnik sam dela a ne reci...:potapsava:
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by M M and I
Ja to ne govorim na pocetku veze...Imao sam i krace veze u kojima to niti jednom nisam izgovorio...

Ali kad to kazem onda to zaista i mislim.

Svaki put se zabezeknem kad mi neko nakon 13 dana veze ili dejtovanja kaze "volim te" :shok2:
:up:

Takodje vise volim dela nego rechi...
Korisnikov avatar
By lez from bg
Secam se kada sam joj prvi put rekla,tj poslala u poruci,pamtim i datum...
By Çâðê_DUP
Pa, volim te. Kako drugacije. Ali, nemam tendenciju da pricam na svakih 5 min, to me uzasava, ispada da je neka postapalica. Za mene ima izvesnu tezinu koja se time minorizuje. :predsednik:
Korisnikov avatar
By Dina
Nikako, samo mu jos to u zivotu fali... :smeh:

Ali inace nemam nikad zelju da govorim "volim te", to mi tako pateticno i izlizano zvuci.
Korisnikov avatar
By Tomek
To nisam izgovorio odavno......
Zajedno smo gledali filmic i ja sam sapnuo na uvo, ali obicno na nemackom (Ich liebe dich), redje na francuskom (Je t'aime)...
Zasto ne na srpskom? Nemam pojma.
Korisnikov avatar
By doktor_NS
Ja vise volim da "pokazem" ljubav partneru na razne nacine :) Takodje,ocekujem to isto i od partnera,ali to bas i nije uvek tako :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne govorim vise to. to se ne govori, to se oseti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ns.happy
ne govorim vise to. to se ne govori, to se oseti.
A i pisma mogu da se praktikuju i salju postom.
Ne ?
Dobro je, sad su izmislili ove blogove, pa PTT saobracaj vise nije toliko interesantan.
Korisnikov avatar
By ns.happy
mhm :bouncy:
e da... imam i teoriju, kad nekom kazes ''volim te'' to vise ne mislis... izbacio si iz sebe i to je to...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma sta se toliko bespotrebno trcate oko te dve reci ?
To su lepe reci, lako se izgovaraju i nikome ne smetaju, a mnogima prija da ih cuju.
I zbog cega smatrate da su te dve reci od tolike vaznosti i da su toliko obavezujuce ?
Kad kazemo VOLIM TE, moguce da to i mislimo, ali to ne znaci da vec u narednom momentu nece da nam se promeni emocija.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Retko kazem recima, ali kad se to desi onda je to zacementirano. :D
Obicno se to da videti...sta ja znam prema decku se postavljam nekako zastitnicki. To je njemu dovoljan dokaz. Aj kad on kaze :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
SAMO kada to najozbiljnije mislim i kada sam i sama sigurna u to (mislim na partnera), kada jednom to kazem posle ne mogu da se zaustavim sa iskazivanjem te ljubavi na sve nacine.
A prijateljima i rodbini jakooooooooo retko, nekako, oni to znaju.. :jumphug: :jumphug: :jumphug:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ja to ne govorim-vec pokazujem:hekla:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!