Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
....imam neki problem....sa mog yahoo naloga neka "kompanija" salje spam mejlove svima iz adresara...kako ja sad to da resim...a da ih ne pobijem sve?
By J...
Salje sa tvog naloga?! Pa to znaci da su ti provalili sifru. Nemam pojma kako je to moguce.
Promeni sifru ili izbrisi nalog, pa otvori novi.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
rado bih...medjutim...ovaj je iz poslovnih razloga veoma bitan....ijooooj....andjela, to ne moze drugacije?
Korisnikov avatar
By andjela
pa posalji svim kontaktima email da ti je nova email adresa ta i ta.
da je ona ugasena zbog spama.

ako ti promena passworda ne pomaze :)
Korisnikov avatar
By blenta
a pre toga probaj da promenish shifru
pa vidi dal se ponavlja
i skeniraj komp
ne za viruse neko za trojance i spyware
da ti ne munu opet novu shifru chim je promenish

ot:
pichka im materina
Korisnikov avatar
By Delete
Prepisi kontakte na neki papir, izbrisi ih sve iz mail adresara i vidi da li ce i dalje to da se desava.
Korisnikov avatar
By KiWi

slažem se sa gorenapisanim ...

promeni šifru i motri .. a ne bi škodilo ni da javiš supportu Yahooa ... možda ti daju IP životinje koja šalje spamove .. pa ga lociraš, posetiš i eliminišeš.
Korisnikov avatar
By foolish
i moj je to radio, ali je nakon promene sifre prestao... pokusaj prvo sa novom sifrom
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije nikakav problem da se lažira email header. svaki spam program može da napiše bilo šta kao from adresu, tako da to od koga je stigao mail nije uopšte siguran podatak. druga stvar (i mnogo ozbiljnija) je ako spam stiže tačno na one adrese koje imaš kao kontakte. to znači da ili imaš neki spyware ili ti je nalog provaljen. za početak skeniraj sistem i promeni password.

inače, ovog vikenda baš nešto puno tema o virusima... :puzzle:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
promenila sam lozinku sinoc, i danas nema novih poslatih mejlova.

..inace, sve te poruke su bile u mom folderu sa poslatim mejlovima, tako da jeste poslato tacno sa moje adrese...

..inace, procitala sam u iz poslatih poruka neki od tih mejlova, i radi se o nekom prodavcu hardvera iz kine...e paaa....imaju neki mezindzer za podrsku, na kome sam za divno cudo nasla nekog ko je pristao da razgovara samnom....znam da nema mnogo smisla, ali rekla sam im da cu im noge polomiti....
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by hlaefdige
promenila sam lozinku sinoc, i danas nema novih poslatih mejlova.

..inace, sve te poruke su bile u mom folderu sa poslatim mejlovima, tako da jeste poslato tacno sa moje adrese...

..inace, procitala sam u iz poslatih poruka neki od tih mejlova, i radi se o nekom prodavcu hardvera iz kine...e paaa....imaju neki mezindzer za podrsku, na kome sam za divno cudo nasla nekog ko je pristao da razgovara samnom....znam da nema mnogo smisla, ali rekla sam im da cu im noge polomiti....
:pokazuje: :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!