Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Xm... :nesiguran: ... pronasao sam se u ponekim delovima tvog posta... ali opet, ne u celom.

Ako pod nesrecnim smatras nezadovoljstvo sobom/svojim okruzenjem onda bih se slozio sa tobom.

A mislim da veoma cesto postoji nezadovoljstvo zivotom kao zivotom... bez tacno odredjenog razloga za druge, kao i za samu osobu.

Jednostvano sveprisutna agonija za koju ne postoji drugi nacin za ukloniti, nego se ponasati upravo kako si opisala.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Verujem da su u sustini veoma nesrecni.
Generalno, biti narcis u sustini jeste prokletstvo.
Sigurno ces uraditi mnogo vise ako i kada mislis samo na sebe.

Narcisi ostaju sami zato sto niko nije dovoljno dobar za njih da bi uzivali u tom drugom (pozovimo se na starogrcku legendu). Ostati sam jeste prokletstvo jer niko nije stvoren da bi ziveo i ostao sam.
Svi mi, pa i oni negde imamo savest. Mozemo varati druge ljude ali generalno kada ostanemo sami najbolje znamo ko smo i kako smo do toga stigli. Tako je i sa ljudima narcisima.
Voleo bih da ovo ne pisem iz licnog iskustva vec da sam procitao u nekim knjigama ali jbg. Life sucks! :(
Korisnikov avatar
By Dzi
..mhm.. u sustini svi smo mi 'pomalo' narcisi :hypno:
ali ,ali mislim da oni 'pravi' narcisi jesu to duboko u sebi negde jako, jako nesrecne osobe.. samo se pitam jel' uopste poseduju oni taj filing ili je sve to samo njihova opticka varka... prokletstvo
:balon:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by D.I.S.C.O.
Originally posted by Zaljubljena
Pa meni govore da sam narcis....ali....pa mislim da jesam, ali ne u toj meri da mrzim one koji su "bolji" od mene....Ja sam narcis samo zato sto volim sebe, ne mislim da sam najbolja niti mrzim druge ljude, ali volim sebe i ako ce zbog toga neko da me mrzi samo nek izvoli :P
Boze, sto smo lepi... :ogledalce:
:lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja nisam lepa, ja sam faca ... a posle utorka cu da budem faca na kvadrat.....bar se nadam :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Hmm.. bas htedoh (oh tako genijalno & originalno) da napisem da smo u sustini svi po malo narcisi, no primetih da se bar 5 ljudi setilo da bude originalno na taj nacin ;)

..

I na stranu taj, 'uobicajeni' narcizam, ili, sto bi Bender/futurama/ rekao - 'I really love myseph', osobe koje su narcisoidne u toj meri da zaista nemaju ni najmanje empatije ili bar neki normalni modus razmisljanja o osecanjima drugih..

..

Prvo, nisam ih mnogo upoznao..

..

Drugo, oni koje jesam, zaista ne deluju kao da su toga svesni, to im dodje kao karakter, tako da im (po mom misljenju) to nije za zameriti..

Po Isusovom principu 'ne znaju sta cine'..

;)

..

Ostaje na meni da se sa takvim ljudima ne druzim, i ostaje, verujem, na njima da pocnu to da shvataju & menjaju kod sebe ili da vremenom ostanu bez ljudi..

Ako ipak ima ljudi koji vole da obozavaju osobe koje obozavaju samo sebe, opet, hu em aj tu dzadz?

..

Dakle pitanje je - 'kako vi shvatate narcise?'

Kao veoma nesvesne (izlisno je i reci - sebicne) ljude.

Znaci neko ko nije svestan drugih ljudi (na neki 'normalan' nacin) zaista nije svestan velikog dela sveta..

..

Dakle i odgovor no2 - ne, nikako ih ne smatram 'blagoslovenim'.

Prosto.. smatram ih osobama sa nedostatkom objektivne svesnosti.

..

Zacaureni mozak, nesposoban da vidi dalje od sebe, prosto nema 'dovoljnu' sirinu.. i to je nesto sto je veca steta/smetnja takvim osobama, nego meni licno.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Meni izrazito smeta to shto me ljudi koje ne poznajem dobro smatraju za izuzetno uobrazhenog, jer kako reche jedna devojka, imam izuzetno nadrkan i nepristupachan izraz lica, a uz krut stav i pravo drzhanje, kazhe, delujem kao da se trudim da svima stavim do znanja da sam iznad svih... Kad sam to chuo, zbunio sam se jer sam u sushtini jako nesiguran i ni na kraj pameti mi nije bilo da tako delujem... Da svi ti ljudi imaju predstavu koliko sam samokritichan i za kakve sam gluposti spreman da kinjim sebe, pomrli bi od smeha...

S druge strane imam iskustva sa "onom" vrstom narcisa koji prevazilaze sve svoje mane i prodaju ih za vrline, ali naravno treba publike za svaku predstavu a oni publiku ne biraju... Upustiti se u vezu sa nekim ko kaze da je ljubomoran i posesivan shvatish olako dok ne dodje momenat kad ti taj neko usled povredjene sujete zbog raskida ne ujashe kichmu kao da te poseduje i kao da svaki tvoj postupak ima veze sa njima... Ona parabola, nit glodje kosku nit je drugom daje, je najbolji i najslikovitiji opis... Naravno teshko je prepoznati takvu crtu u nekom dok se ne zadesi da mu nekim sluchajem nagazish na zhulj, ali kad se to desi... :zvezdice:

ma dobri su svi oni... za izbegavanje...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mene ljudi chesto nazivaju narcisoidnim zbog mog glasnog izrazavanja zadovoljstva svojim izgledom (to chinim samo pred osobama koje dobro poznajem, inache sam jako stidljiv)... Ljudi chesto to tumache kao moju aroganciju, dok posredi uopshte nije to...
To je irelevantno kada je u pitanju moja evaluacija nekoga kao lichnosti! Nije mi ni narochito bitno kako ko izgleda...
Ne gledam sa visine na druge ljude...
Korisnikov avatar
By Modesty
Vrlo mi je zanimljiva ova tema i mogla bih mnogo da pišem o njoj,vizavi sebe.
Negdje do 30 se se baš i nisam sviđala sebi niti sam se nešto voljela iako sam imala uspjeha kod drugih iako su me uglavnom svi držali za zanimljivu,dragu itd...........izdešavalo se svašta u međuvremenu kroz šta sam ja sazrela,dobro se upoznala,prihvatila i jako zavoljela.
Imam visoko mišljenje o sebi,smatram se i lijepom i inteligentnom i šarmantnom i doživljavam svakodnevno potvrde tih navoda.........ali za razliku od "klasičnih" narcisa,ja sam vrlo topla osoba i užuvam više u tome da se dajem drugima nego da dobijam..........šta sam htjela reći,imam znači te neke sobina nercisa,ego mi je katastrofa,sujeta i kao što je A777 počela ovu temu,rečenica da narcis i kad ne voli a počne da gubi tu osobu,ljubomoran je....takva sam........tako da rezimiram:ne znam gdje bih se svrstala,jesam ili nisam narcis???
Nemam pojma ali zato odlično znam da nemam niti jednu sličnost sa sponzorušama,sa osobama koje su okrenute samo sebi......dapače,jako sam darežljiva po pitanju svega,svojih emocija,topline,pažnje.
Eto,neka čudna sam kombinacija,izgleda.
Svejedno,ja se i dalje volim a isto tako i sve ostale koji to barem trunku zaslužuju..........niko nije savršen i bez mane a meni je sreća i užitak u ljudima tražit i prvo primječivati ono dobro.
By ...Sitnicava...
Originally posted by *STATUS*
ja smatram za sebe da nisam narcis :)

:durenje:
Super.

Ja tebe uopšte ne mogu da SMATRAM.

ONT: Ako je narcizam opravdan i ne kači sebičnost (ukoliko je takva formacija uopšte moguća), ne mislim da je prokletstvo.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Modesty
Vrlo mi je zanimljiva ova tema i mogla bih mnogo da pišem o njoj,vizavi sebe.
Negdje do 30 se se baš i nisam sviđala sebi niti sam se nešto voljela iako sam imala uspjeha kod drugih iako su me uglavnom svi držali za zanimljivu,dragu itd...........izdešavalo se svašta u međuvremenu kroz šta sam ja sazrela,dobro se upoznala,prihvatila i jako zavoljela.
Imam visoko mišljenje o sebi,smatram se i lijepom i inteligentnom i šarmantnom i doživljavam svakodnevno potvrde tih navoda.........ali za razliku od "klasičnih" narcisa,ja sam vrlo topla osoba i užuvam više u tome da se dajem drugima nego da dobijam..........šta sam htjela reći,imam znači te neke sobina nercisa,ego mi je katastrofa,sujeta i kao što je A777 počela ovu temu,rečenica da narcis i kad ne voli a počne da gubi tu osobu,ljubomoran je....takva sam........tako da rezimiram:ne znam gdje bih se svrstala,jesam ili nisam narcis???
Nemam pojma ali zato odlično znam da nemam niti jednu sličnost sa sponzorušama,sa osobama koje su okrenute samo sebi......dapače,jako sam darežljiva po pitanju svega,svojih emocija,topline,pažnje.
Eto,neka čudna sam kombinacija,izgleda.
Svejedno,ja se i dalje volim a isto tako i sve ostale koji to barem trunku zaslužuju..........niko nije savršen i bez mane a meni je sreća i užitak u ljudima tražit i prvo primječivati ono dobro.

:retard:
Korisnikov avatar
By Val
:lol:

Ja sam narcis nevidjeni! Al´ ne gazim mrtve!
By pipinveliki
OUT AND PROUD U SRBIJI
MORA DA SI NARCIS!!!!!!!!!!

otvoreno za raspravu naravno, ako neko ospori argumetnovacu

ono o cemu je m.. pisala je teska patologija
ja govorim o nekoj normalnoj meri je l te
Korisnikov avatar
By scout_finch
ugo cavez je narcis.misli da je bogom dan,i nece da sjashi s vlasti,i prilagodjava drzavu i zakone sebi,i kome to ne odgovara moze slobodno da prestane da postoji.tako da ne,nisam narcis.mislim u poredjenju sa ugom cavezom.dobro,i i u poredjenju sa fidelom kastrom.i sasom popovicem.
Korisnikov avatar
By .L O S T
reinfekcija starim temama u sexualnosti...epidemijske razmere.....
By ...Sitnicava...
Originally posted by .L O S T
reinfekcija starim temama u sexualnosti...epidemijske razmere.....
Pa? :nesiguran:
By J...
Ne postoji uspesna i/ili poznata osoba koja nije narcis. Ljubav prema sebi je neophodna da bi se postiglo bilo sta u zivotu. A ono u cemu se razlikuju covek koji voli sebe i covek koji preterano voli sebe je to sto ovaj prvi, kada postigne neki svoj cilj tj. uspeh u zivotu, on postaje velikodusan i prema drugima a ovaj drugi ostaje vecno sebican.

I sada bi se moglo raspravljati o tome zasto tolika sebicnost i nesigurnost cak i kada je uspeh postignut. Kakva je to praznina u dusi i glad za ljubavlju i paznjom? Da li je to prokletstvo? I verujem da svi mi imamo iskustva sa ovakvim osecanjima makar u nekim periodima zivota, neko manje neko vise. Ali oni koji su celokupnu svoju licnost formirali oko tog osecanja praznine su ljudi iz uvodnog posta, "patoloski narcisi" i verovatno da su jako nesrecni. Mada, mozda oni toga i nisu svesni. :tos:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by *deni*
Boze, Boze...
Kako to da na ovom Forumu, kad god se diskutuje o nekim losim ljudskim osobinama, ili uopste losim pojavama, uvek svi diskutuju sa pozicije nekog ko to nije.

Pa gde su onda svi ti narcisi, bezboznici, orgijashi, orgijashice, kurve, nevernici, drolje itd., kad smo ovde svi stoprocentno besporocni i dobri ?

Gde su ?
Ili je mozda slucaj hteo da na Forum dolaze samo dusevni ljudi, opatice i kaludjeri, bez i jednog primera gresnika ? Je l` to mozda ?
evo ja, umem da budem sfinja samo takva u trenucima kada iz sopstvene sjebanosti nisam u stanju da provalim da povredjujem nekog drugog. s tim da ja to nikada ne radim svesno ili iz nebrige ili iz sebicluka (osim kad je neko isti takav prema meni, onda imam kartu za rollercaster :P ), nego iz trenutne beslovesti, i onda kada skontam, trudim se da ne ponovim.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm najzanimljiviji su mi ljudi pogotovo ribe koje izgledaju blago prosecno..u mozgu imaju po koji gram ali opet nistaposebno..a ponasaju se kao da su ne znam mesavina Adriane lime i anGELINE JOLIE I bogom dane osobe koje svi treba da gledaju iz kuceceg polozaja..
jos ako ta osoba ima malo godina a ponasa se kao da ima iskustva za 50,onda mi je taj efekat narcisa potpuniji.I da..ne verujem da su sve takve osobe nesrecne duboko..neke zaista ubede sebe u sliku koju stvaraju pred drugima...dok ih neko ne pusti na zemlju pa izluzija puce kao staklo... :redaljka: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by sleepingsun
dok ih neko ne pusti na zemlju pa izluzija puce kao staklo... :redaljka: :pinknaocari:
Ma puca njima qrc
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!