Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste.
I stvarno bi bilo šteta da ne osvoji RG.

Joj, ja sam od juče opsednut.
Em, što se Eneanka povuka em kad sam video Jelenu kako igra.
Mislim da će za koji dan ljudi početi od mene da beže... Jelena i šljaka, Jelena i bekhend paralela, Jelena i njen sve bolji servis, Jelena i drajv voleji, Jelena i prvo mesto...

:gubitnik: sam samo takav :zid:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by untouchable
Ja?! :smeh:
boze Lunjoslave, kako na mene da zaboravis :shamar: :sweet:
Znam da ce zvucati izlizano, ali zaista sam pomislio na tebe! :lol: Ali sam ipak resio da ostanem u teniskoj sferi.

I ne slazem se sa Ulixom da je Marijina forma u padajucoj fazi. Sljaka joj je najslabija podloga i tu se ni ne ocekuju vrhunski rezultati.
Zato kad krenu trava i beton, mislim da ce biti nezaustavljiva kao na AUS Openu, osim ako je povreda ne iznenadi.

P.S. Nesto mi se prolepsala Masha ove sezone. I kao da se malo smirila... postala zrelija. :up:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff
svima je zzao zbog justine. wtf?

ja sam prezadovoljan... sad samo mashinka stoji na putu srpskim teniserkama na putu do vrha. i serena, jbg
Recimo da tenis posmatram u sirem kontekstu od uspeha "nasih" tenisera.
Zenski tenis je na gubitku posle njenog penzionisanja i (p)ostaje siromasniji. Standardi koje je ona postavila prosle sezone (tj. nekoliko sezona unazad) su zaista visoki i zivo me interesuje koja ce prva uspeti da se priblizi njenim rezultatima.

Npr. tenis je izgubio jedan savrseni jednorucni bekhend. Najbolji na svetu. I meni ce nedostajati. :farewell:
By cumpig
potpuno razumem lunju, i ja se osecam totalno cudno zbog ove njene odluke, ko da je nedaj boze umrla.
nikad nisam bio neznam kakav fan, ali bez nje, a tu smo saglasni svi, do prvog mesta ce moci da dogura svaka iz prvih 5 na listi, makar to bilo i na nedelju dana.
sto je naravno svetla strana medalje (go JJ, go Ana), jedino sto one ipak ostase bez njenog skalpa

by the way, moze neko da mi objasni ovaj smajli :jankovicka:
By Ulix
Originally posted by cumpig

by the way, moze neko da mi objasni ovaj smajli :jankovicka:
Nazvan je po velikoj srbijanskoj psiholoskinji Aleksandri Jankovic, inace velikoj sledbenici filozofa-ministra Velimira Ilica i pravoslavnih mudraca od Nikolaja do Amfilohija, velikoj propagatorki mudre ideje da je seks izmedju dva muskarca zapravo niza forma zoofilije. Nadam se da ti je jasno zbog cega je ovaj smajli naprosto neophodan ovom forumu. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Ulix
Nazvan je po velikoj srbijanskoj psiholoskinji Aleksandri Jankovic...
nemoj da joj uskraćuješ pravo na samoopredeljenje, ona sebe naziva psihologom i to ima da se poštuje. inače ko ne za ko je AJ, džaba mu objašnjavanje smajlija. to se mora doživeti.

i da ne bude offtopic: još jednom da kažem da mi je jako krivo što se Justine povukla i da se slažem sa svim iznetim predviđanjima o budućem (ne)kvalitetu top 1 igračice(a).
Korisnikov avatar
By Sunce
Venus :love: ili Jelena :love:

(jedva cekam mec i zvuk udaraca crne Venere - slager Rima)

Slika
Slika Slika
Slika

Inace, Ceca izubila od Cornet 240 poena.
Korisnikov avatar
By Doxar
Šarapova od ponedeljka prva!
Ana druga, Jelena treća!

Iako iz WTA nisu želeli da brišu poene Žastin, na njen zahtev, od ponedeljka je neće biti na listi.
Mislim da je to dobra odluka.
Iskreno, bilo bi mi mučno da gledam kako drugi kidišu da je prestignu, a ona neučestvovanjem i gubljenjem poena pada na 8, 28,128. mesto, čak bi u jednom momentu gledala leđa Jeleni Dokić.
Dodje mi nepravedno da je jedini način da je njene suparnice prestignu upravo ovaj.
Znam, znam, nisu one krive za njeno povlačenje, al mi opet žao:(

Samo jedan podatak: Justine vodi u pobedama protiv do juče pratećeg kvarteta(Marija, Ceca, Jeca, Ana) u totalu 35:5!

Ne znam, nekako mi je ova smena generacija isuviše nagla.
I Justine i Kim su se prerano penzionisale, Morezmo se još prošle godine negde u hodu izgubila, očigledno su je i povrede sputale, Devenport sustigle godine.
Praktično, ostaju Wiliamsice, koje ipak nisu ono što su nekad bile i gomila tek svršenih ili aktuelnih tinejdžerki.
Mislim, lepo je to negde da se tenis "podmladi", ali da će manjkati kvaliteta, definitivno hoće.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Doxar
Samo jedan podatak: Justine vodi u pobedama protiv do juče pratećeg kvarteta(Marija, Ceca, Jeca, Ana) u totalu 35:5!
:wow:
Znam sam da ih je šila- ali ne da je ovako.

A Šarapova tamam dogurala do drugog mesta, i eto ti sada.... :)
Korisnikov avatar
By Lunja
JJ - Venus niko ne prenosi??? :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Marvin
I ja baš gledam.
Niko.

A najavili su da će prenositi.
Jebo ih biciklizam! Ko to još gleda.
By Ulix
I zasto RTS prenosi samo Novaka? Je l' Tijanic peder ili sta? :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lunja

Recimo da tenis posmatram u sirem kontekstu od uspeha "nasih" tenisera.
Zenski tenis je na gubitku posle njenog penzionisanja i (p)ostaje siromasniji. Standardi koje je ona postavila prosle sezone (tj. nekoliko sezona unazad) su zaista visoki i zivo me interesuje koja ce prva uspeti da se priblizi njenim rezultatima.

Npr. tenis je izgubio jedan savrseni jednorucni bekhend. Najbolji na svetu. I meni ce nedostajati. :farewell:
uopshte se ne radi u uspehu nashih teniserki... nisi mi razumeo. kada se kim pemzionisala bilo mi je bash bash krivo. ali ovog misha bash ne volim. nikada je nisam voleo. dzaba joj najbolji jednoruchni bekhend, dzaba joj nervi jednostavno mi je uvek ishla na zivce

i btw, mislim da bi bila mnoooogo vetja shteta kada bi serena otishla u (prevremenu) pemziju

toliko
Korisnikov avatar
By Sunce
Venus Williams 7 1

Jelena Jankovic 5 3

Rezultat za sada. Zasto ne prenose ovaj mec? Ocajno :sunce:
By Ulix
Sedim za kompom i gledam cifre i uzivam. Verovatno bih skakutao po sobi da prenose mec i nervirao cimer. Izgleda uzbudljivo. :)
Korisnikov avatar
By Lunja
@ spliff

Tvoj post sam protumacio kao da ti nije jasno zasto zalimo za njenim odustajanjem od tenisa. Pa reko' da ti pojasnim, bar iz svog ugla.

Inace, znam da ne volis Justine, ceto si iskazivao svoju antipatiju prema njoj, i to je ok - stvar ukusa. :peace:

Je l' mozes da mi detaljnije objasnis zasto mislis da bi Sereno povlacanje bilo mnooogo veci gubitak?
Korisnikov avatar
By spliff
da li je potrebno objashnjavati?
serena je poslednja igrachica koja je osvojila 4 gs turnira za redom (ne u istoj godini dodushe). to skoro netje da se ponovi...

ili mozda greshim?
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Zasto ne prenose ovaj mec?
Nemoguce je dokuciti razloge.

:obesen:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix
I zasto RTS prenosi samo Novaka? Je l' Tijanic peder ili sta? :lol:
Ne, nego (kako je to fantastično primetila drugarica mi) Đoković ima kurac.
A to je mnogo bitno.
I da je 10. prenosili bi pre njega nego devojke.
Kurac je kurac.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lunja
@ spliff

Inace, znam da ne volis Justine, ceto si iskazivao svoju antipatiju prema njoj, i to je ok - stvar ukusa. :peace:
ne volim je pa to ti je
ali poshtujem
isto to vazzi i za federera

mozzda ih bash zato shto su bili nepobedivi i ne volem
dosadno brate ;)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff
da li je potrebno objashnjavati?
serena je poslednja igrachica koja je osvojila 4 gs turnira za redom (ne u istoj godini dodushe). to skoro netje da se ponovi...

ili mozda greshim?
Da nije potrebno ne bih te pitao. :D Please, continue...
Ovo za 4 GSa je tacan podatak.
Korisnikov avatar
By Sunce
1:1 u trecem setu. Verujem da znate rezultat ali ja moram da pisem. :tornado:
Korisnikov avatar
By spliff
da je proshle godine osvojila aus open posle vishe od 6 meseci ne igranja
ako se ne varam ranije se nije deshavalo tamo da neko ko nije nosilac pobedi
i to kako
sa desetak kg vishka

ili ako si gledao polufinale aus opena kada je jurila 4. gs titulu u nizu
tretji set protiv kim
kim vodi 5/1 i iserviraset se zavrshava sa 5/7
a pri 5/1 su sereni previjali popucale plikove na stopalima...

jle treba josh?
Korisnikov avatar
By spliff
venus povela sa brejkom u tretjem setu :(
Korisnikov avatar
By Sunce
Sad videh da je 2:0 u trecem. Ovi sajtovi se igraju. :roll:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena uvek tako: kad god osvoji drugi set, u trecem se opusti. Nadam se da ce se vratiti. Mora da Venus bombarduje servisom.
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!