Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by spliff
a na ovoj slici shto su joj ochi crveneeee. bash!
i kez od uveta do uveta
![]()
![]()
![]()
Originally posted by MarvinIsta stvar potpuno.
Povuče se Enanka, definitivno.
I nisam je nešto mnogo voleo... ali mi jeste žao.
Originally posted by Doxarovo je i moje mišljenje. nekako mi je i žao što ću, eto, biti svedok povlačenja dva velika i važna igrača u teniskoj istoriji. svečano-tužni trenutak.
Šteta, umesto da njena igra postavlja standarde i tera druge da joj se kvalitetom primaknu, sada će se tenis uprosečiti njenim povlačenjem, dotle da će čak i Kuznjecova moći biti prva:drama:
Originally posted by kiss addictNe bih se baš složio sa ovim.
mislim da je mislio () na Federera. i on je veliki igrač, a povući će se uskoro... malo toga je verovatno ostalo što je za njega izazov u tenisu, a i polako ga mladji prestižu.
Originally posted by DoxarPU PU DALEKO BILO! Ako se to desi, ove ostale top5 treba momentalno da se samoubiju!
dotle da će čak i Kuznjecova moći biti prva:drama:
I šesti,uzastopni Vimbldon!
Ne bih se baš složio sa ovim.
Što je nekom malo, nekom je mnogo, a mislim da on ima veliki cilj koji je sam sebi postavio, a to je, ne da bude među najboljima, vec da bude najbolji teniser ikada koji je koračao ovom planetom.
Za to mu treba:
1. osvojen RG
i da po mogućstvu obori dva Samprasova rekorda:
2. 14 GS titula (Fedex ih za sad ima 12 i tu je jako blizu)
3. 6 uzastopnih godina završenih na prvom mestu (Fedexovih dosadašnjih 4)
Još kad se setim kako on uveliko planira da igra Olimpijske igre u Londonu 2012, uz neke komantare da će i u 4oj deceniji aktivno igrati tenis, verovatno nešto poput Agasija... Možda se nešto u međuvremenu promeni, ali po ovim izjavama više je nego jasno da Roger planira da se pošteno naigra tenisa i, naravno, prikupi što više "poena" na toj virtuelnoj istorijskoj listi tenisera, po mogućstvu nedostižno mnogo.
Meni malo megalomanski i nezasito, al dobro, svak ima pravo da prati svoje želje i prohteve.
Originally posted by spliffI meni je zao Justine. Objektivno, bila je daleko najkvalitetnija teniserka na listi, i premda ce sada sigurno biti zanimljivo zbog ogromnog broja pretendenata na to prvo mesto, ali opet... meni se dopada kada igraju ljudi poput nje - uvek treba da postoji neko ciji nivo treba dostici, ka cemu treba teziti. Svidja mi se kad postoji bar jedna "velicina". A to nije Sarapova koja je ove godine odigrala fantasticna dva turnira i to je sve, evo jedva se izborila sa Cibulkovom. Forma joj je definitivno u opadanju. A to nije ni Ana jer nema mentalnu stabilnost i fali joj vera u sebe, niti je Jelena koja malo malo pa ima nekih zdravstvenih problema. Sestre Vilijams su jos uvek odlicne, ali je njihovo vreme proslo.
svima je zzao zbog justine. wtf?
ja sam prezadovoljan... sad samo mashinka stoji na putu srpskim teniserkama na putu do vrha. i serena, jbg
Originally posted by Lunja
Sad kad Sarapova zajase #1, ne znam ko bi mogao da je "odjase".Realno, ko?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!