Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
edit: mada ima slucajeva i neverovatne ljubomore nastale iz bolesne sujete narcisa. niti kosku glodje, nit je drugom daje. tako da ne mora nesto posebno da voli tu osobu, ali ako vidi da joj izmice, odmah dobija "na tezini" u ocima samodopadnog stvora.
Narcisi i narcise, iliti kompleksi vise vrednosti. Ovaj citat me podseti da malo s vama prozborim koju rec o tipu ljudi koji me najvise uzasava od svih koje sam sretala i po gej i po str8 svetu, da se tako plitko izrazim.

Ja sam sretala u praksi vise narcisa koji su istovremeno velike sponzoruse. (proracunate su upravo jer nemaju emocije (sem mrznje, besa i ljubomore ako vide da je neko bolji od njih), niti osecaj empatije prema drugima, do empatiju prema vlastitom dupetu) To su osobe okrenute sebi u bolesnom smislu. Lepo je voleti sebe, ali ovo nema veze s tim. Mislite li da su to duboko nesrecni ljudi ustvari?

Kako vi shvatate narcise? Blagoslov ili prokletstvo? :balon:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ukoliko su okrenuti samo i iskljucivo sebi, ne gine im jednostranost...tako da...ako neko posmatra nedostatak emocija i empatije prema drugima kao plus (nema emocija - ne mogu da se povredim) onda...pretpostavljam da bi zakljucak bio da je narcis "blagosloven" kao sto kazes...

...s druge strane, gubi se i ogroman izvor satisfakcije koji dolazi takodje sa istog izvora...(ako idem tim putem - "sta ja imam od toga")..pa sad...to toliko kosta...pa ko voli nek' izvoli....

...moj licni stav je da su mi mahom nezanimljivi...
By Çâðê_DUP
Originally posted by hlaefdige
ukoliko su okrenuti samo i iskljucivo sebi, ne gine im jednostranost...tako da...ako neko posmatra nedostatak emocija i empatije prema drugima kao plus (nema emocija - ne mogu da se povredim) onda...pretpostavljam da bi zakljucak bio da je narcis "blagosloven" kao sto kazes...

...s druge strane, gubi se i ogroman izvor satisfakcije koji dolazi takodje sa istog izvora...(ako idem tim putem - "sta ja imam od toga")..pa sad...to toliko kosta...pa ko voli nek' izvoli....
:hail2:

s druge strane, ako im nedostaje taj "izvor" kao sto kazes, opet nista ne osecaju i nista ih ne boli? kad nemas nesto u sebi, kontam da nemas ni osecaj da ti ista nedostaje?
...moj licni stav je da su mi mahom nezanimljivi...
Upravo. Ulazi narcis u prostoriju i postavi se na sred podijuma, a stav otprilike: hej, ja sam tu, ja sam dosla/dosao, pa sto me ne gledate, jer JA SAM TU! :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, srela.

Devojku koja je u nekom smislu emocionalne zrelosti zaglavila na nivou predskolskog. Pogotvu u pogledu samokriticnosti. Ona ima jedan set pravila, ocekivanja i kriterijuma za sebe i ostatak za ceo svet.

Dakle, dopustice sebi da bude samoziva, da kalkulise, bude koristoljubiva, parazit, kucka, bezosecajna, razmazena, nezrela, detinjasta. Dozvolice sebi da kuka na ceo svet, kako joj nije dobar, da kuka kako joj je tesko u zivotu (pritom ima vise nekretnina sto po Beogradu, sto van njega). Dozvolice sebi da bude s nekim do koga joj bas i nije stalo, i koga ne ceni, jer u tome vidi neku posrednu ili neposrednu korist, a da ga pritom uzima zdravo za gotovo, vara, ogovara kod njegovih prijatelja. Cak ce toliko daleko otici da velica sebe takvu sa tim manama, i ocekuje da joj se ceo svet klanja i divi.

A onda, kad joj ne bude uzvraceno ne znam kako dubokom ljubavlju, lojanloscu, divljenjem, komplimentima, uslugama, posvescenoscu, satima slusanja njene kuknjave i zalopojke i ozlojedjenog ogovaranja svih zivih (cak i onih koje smatra najblizim prijateljima), ona ce se duriti, taj neko ko je ne stavlja na pijedestal ce biti nistavan, ogovarace ga, preuvelicavati njegove nedostatke, govoriti kako je glup, nezreo, hladan i ne znam ja sta sve ne.

Dakle negde u sustini njene percepcije, ona je savrsena, bez ijedne mane, i ta neka ekipa u koju ona ocajnicki zeli da uleti, da im se dopadne, dodvori, da bude tu prihvacena, i koja je ne zarezuje ni 3%, u stvari nista ne valja. Onda su oni pokvareni, netalentovani, preambiciozni, tracare i tako dalje. Ista stvar je i sa njenim pokusajem veza. Ona je jadna neshvacena, zrtva. A toliko zeli da joj se ljudi dive, toliko im se umiljava da je to odbojno, i onda ih ogovara.

Onako ko onaj nesrecni Borko kome je VB kriv sto ga nije pokazao u dobrom svetlu, a pritom ne shvata da nije VB kriv, jer se on sam nije pokazao u najboljem svetlu, niti to moze, jer on naprosto nije taj ubermensch kakvim sebe vidi.

Anyways, od takvih ljudi se treba sklanjati. Ne vidim nikakav smisao emocionalnog ulaganja u odnose sa istim, jer oni niti to umeju istinski da cene, niti su u stanju da uzvrate, osim mozda ogovaranjem.
By Çâðê_DUP
aman, m tri tacke, kako do Borka sad dodje?

ovo sto si navela su razmazena deca.

mislih na narcise koji ugrozavaju druge, a pritom nisu tako ocigledni..no, dobro, svaki primer je dobrodosao.

pod ugorzavanjem mislim odsustvo svake empatije..prosto, neko ko mrzi sve, sem svoje licne koristi, da ne kazem g***ce..kao gospodja Kejt iz romana ISTOCNO OD RAJA, ako ste citali?
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Angelina777

Ja sam sretala u praksi vise narcisa koji su istovremeno velike sponzoruse. (proracunate su upravo jer nemaju emocije (sem mrznje, besa i ljubomore ako vide da je neko bolji od njih), niti osecaj empatije prema drugima, do empatiju prema vlastitom dupetu) To su osobe okrenute sebi u bolesnom smislu. Lepo je voleti sebe, ali ovo nema veze s tim. Mislite li da su to duboko nesrecni ljudi ustvari?
Jako nesrecni i nezadovoljni sobom pa iz toga losi prema okolini i pomalo :lood:

Ne druzim se sa takvim, jedna od indikacija za teranje u pm :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
To se, prema jednoj podeli svrstava u destruktivni narcizam. Posledica je dubokog osecanja bezvrednosti i razocarenja u sebe, najcesce na podsvesnom nivou, a pominje se i nagon za samoodrzanjem, koji u ovom i ovakvom obliku vidimo kod primitivnijih naroda.

Ja oko sebe nemam takve osobe, meni takvo ponasanje ne prija i uopste, izbegavam sve one karaktere koji su okrenuti samo sebi, i koji cine lose drugima. Ja sam uvek na strani slabijih.
Korisnikov avatar
By Hton
Ja imam utisak da cim jednog narcisa u potpunosti otkacim pojavi se drugi sa svojom tuznom pricom kako je on neshvaceni i jos uvek neuoceni bog na zemlji(to je sustina njihove 'zanimljive' price):die:
Korisnikov avatar
By Tomek
Zakljucio sam da su narcisi veoma usamljeni i nesrecni...
To sto su oni narcisi je samo posledica dubljih neresenih problema kao sto su ljubomora, nezadovoljstvo okolinom i slicno...

Uzgred, pre par godina sam sasvim slucajno cuo od dve devojke koje me samo povrsno poznaju da sam uobrazen. Moji najbolji prijatelji i oni koji me dobro i dugo poznaju kazu da uopste nisam... Prema tome, mozda je kriv nas ugao gledanja kad neku osobu vidimo kao narcisa ili nesto slicno...
Korisnikov avatar
By blenta
nezadovoljstvo okolinom?
ja bih pre rekao nezadovoljstvo sobom
povezano sa nekim tihim ochajem
te mu to dodje kao neki mehanizam odbrane
tipa on/ona je poseban/na
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by blenta
nezadovoljstvo okolinom?
ja bih pre rekao nezadovoljstvo sobom
povezano sa nekim tihim ochajem
te mu to dodje kao neki mehanizam odbrane
tipa on/ona je poseban/na
Da, bas to sam mislio...
Nezdavoljstvo sobom i neposrednom okolinom (porodica i sl)...
By ~ Le Saint X ~
Bas nemam niakkvo misijenje o njima

tj, ne obracam paznju na njih

nemam u svojoj siroj okolini takve
Korisnikov avatar
By *deni*
Boze, Boze...
Kako to da na ovom Forumu, kad god se diskutuje o nekim losim ljudskim osobinama, ili uopste losim pojavama, uvek svi diskutuju sa pozicije nekog ko to nije.

Pa gde su onda svi ti narcisi, bezboznici, orgijashi, orgijashice, kurve, nevernici, drolje itd., kad smo ovde svi stoprocentno besporocni i dobri ?

Gde su ?
Ili je mozda slucaj hteo da na Forum dolaze samo dusevni ljudi, opatice i kaludjeri, bez i jednog primera gresnika ? Je l` to mozda ?
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam bezbozhnik i orgijashica
zonche je kurva, a praznicima droca
za ostale ne znam

ostali su fini
no ih mi kvarimo
:luda:
By ~ Le Saint X ~
*deni*
tvoji uzvici su malo izvikani u postu!
:snob:
et toq!

npr Ja jesam narcis i to veliki za neke stvari...

ali ne u smislu u kojem se ovde diskutuje
By ~ Le Saint X ~
to jest

mislim
da postoji
pozitivan
i
negativan narcizam

kao i

opravdan
i
neopravdan narcizam
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Renoir
*deni*
tvoji uzvici su malo izvikani u postu!
:snob:
et toq!

npr Ja jesam narcis i to veliki za neke stvari...

ali ne u smislu u kojem se ovde diskutuje
Tako , brate mili. :up:
Nemoj sad tu " ali ne u smislu u kojem se ovde diskutuje ". Narcis si i shlus. I ne samo ti, daleko od toga. Ti si jos medju najumerenijim narcisima ovde.
Priznajmo grehe svoje prvo sebi, pa onda zatrazimo milost Boziju.
:molise:
Korisnikov avatar
By horus.
meni je jedan decko rekao da sam narcis, ali ja zaista sebe ne dozivljavam tako... :uplasen:
inace, kako sam skapirao paradox je taj da komplex nize vrednosti vodi u narcizam, jer narcise mahom ne voli vecina i onda oni taj nedostatak ljubavi u svom zivotu nadomescuju tako sto vole sebe iznad svega i postaju sebi samodovoljni...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Renoir
kao i

opravdan
i
neopravdan narcizam
I onda dolazimo u corsokak.
Jer, svako za svoj narcizam smatra da je opravdan, ( neces naci nikoga da samom sebi kaze " Neopravdano smatram za sebe sa sam najbolji, najlepsi " itd. ) a to smatranje je takodje novi narcizam.
I eto nas na pocetku price.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by *deni*

Pa gde su onda svi ti narcisi, bezboznici, orgijashi, orgijashice, kurve, nevernici, drolje itd., kad smo ovde svi stoprocentno besporocni i dobri ?

evo me! bezboznik, orgijasica, da kazem sklona promiskuitetu, jer ne znam da li se za drolja ili kurva podrazumeva novcana naknada.....
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by hlaefdige
evo me! bezboznik, orgijasica, da kazem sklona promiskuitetu, jer ne znam da li se za drolja ili kurva podrazumeva novcana naknada.....
Ne podrazumeva se. Prostitutke su dame koje prodaju seksualne usluge.
Kurve i drolje ne primaju nužno materijalnu nadoknadu za seks.
:B
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e onda moze...matora sam da menjam profesiju...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Ili je mozda slucaj hteo da na Forum dolaze samo dusevni ljudi, opatice i kaludjeri, bez i jednog primera gresnika ? Je l` to mozda ?
jašta je. :klap:
to me podseća na sličnu pojavu koja cveta po ovim našim ex yu društvima - niko nikog nije ni pipnuo, niko kriv ni za šta nije, a ove silne ljude što izginuše su, valjda, pobili klingonci u nastupu nervoze.
Korisnikov avatar
By Egon
Boze, Boze...
Kako to da na ovom Forumu, kad god se diskutuje o nekim losim ljudskim osobinama, ili uopste losim pojavama, uvek svi diskutuju sa pozicije nekog ko to nije.

Gde su ?

eto ... i unesite crveno slovo u kalendaru jerbo sam se po prvi put slozhio sa Denijem

dakle, da ... imam ultimativno nestabilan self-image
ili sam Master of the Universe i Gospodin Nedodirljivi
ili se vuchem slinav po zemlji i krijem po cjoshkovima usled
gubitka samopouzdanja.

a ako mi kojim sluchajem neko kazhe da da mi neki komad garderobe ne stoji
to je kao 11.septembar u mojoj glavi ...

ili josh gore ... ako mi neko kazhe da nesto nije realno ili ostvarivo
a sto taaaaaakoooo jako zhelim .... stavio bih u top tu osobu.

a jos i ako je u pravu ... stavio bh u top i golicao do smrti.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Pa meni govore da sam narcis....ali....pa mislim da jesam, ali ne u toj meri da mrzim one koji su "bolji" od mene....Ja sam narcis samo zato sto volim sebe, ne mislim da sam najbolja niti mrzim druge ljude, ali volim sebe i ako ce zbog toga neko da me mrzi samo nek izvoli :P
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Egon
eto ... i unesite crveno slovo u kalendaru jerbo sam se po prvi put slozhio sa Denijem
Moralo je biti prvi put. Slozili su se SPS i DS , pa sto ne bi mi ?
:crveni: :eu:
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
Originally posted by Zaljubljena
Pa meni govore da sam narcis....ali....pa mislim da jesam, ali ne u toj meri da mrzim one koji su "bolji" od mene....Ja sam narcis samo zato sto volim sebe, ne mislim da sam najbolja niti mrzim druge ljude, ali volim sebe i ako ce zbog toga neko da me mrzi samo nek izvoli :P
Boze, sto smo lepi... :ogledalce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!