Ne bash.
Osim djuskanja
Hvatam se kako na pesackim prelazima, cekajuci semafor, krenem da cupkam, nekad mi noge same zaigraju, nekad uleti i rad kukovima, a nekad se toliko zanesem da zadjuskam ko velika, jbg, od kako su mi prijatelji kupili ipod za rodjendan, ne vadim slusalice iz usiju, a muzika razna, i onda uleti neki chromeo ili stogod slicno i telo krene samo, nema pomoci. Tako sam, ranije, slusajuci radio na mobilnom, cula ac/dc i krenula da imitiram gitaristu, a petoro ljudi me gleda zblanuto.
Sinoc krenulo "I want you back" od Jackson 5 dok sam cekala bus na polupraznoj stanici i ja se samo uhvatim kako imitiram MJ iz mladjih dana, i onda se izbezumljeno okrenem da vidim da li me neko cudno gleda, posle sam se jedva iskulirala al su noge same cupkale. A hoce to na Jacksona, bas ne mogu da iskuliram. Jace je od onog kad te u skoli uhvati napad smeha na casu kod nekog strogog profana a ti se ubijes da se iskluiras, a ne mozes, nego se treses tamo u klupi.
Bila sam tako sa kevom i tetkom u Delta City-ju (jebes Miskovica, mora covek nesto da obuce) i udjemo u neki butik i krene Billie Jean, a krenem i ja, tamo izmedju 2 police sa nekim odvratnim bluzama da lose moonwalkujem i da se okrecem oko svoje ose na peti sa sve radom rukama, nogama i kukovima, ama lomila sam se samo tako, i snimim prodavca (tetka par ekselans) kako i on djipa u sebi, izleti mu koji trzaj, jedva se suzdrzava, i zgledamo se tako, sve je bilo jasno.
A volim da igram, igram ja inace tako i po kaficima (desavalo mi se da kad udjem svi sede, kad izadjem pola ih igra, nije ni cudo da me redovno cascavaju picima i znaju), igram i na ulici, kad sam u drustvu, cim cujem nesto na sta moze da se igra, po kuci djuskam svakodnevno, na poslu mrdam glavom i ramenima dok radim. I izadjem tako 4-5 puta nedeljno i djuskam negde.
Sad kontam da su ljudi generalno inhibirani da se suzdrzavaju od takvih poriva, al ja prosto nekad ne mogu, unesem se i to krene tako samo.
Osim toga nekad prevam na ulici, ali to radim tiho, ili slusajuci muziku otvaram usta, to mi se redovno desava.
I umem da se zablenem u neku lepu zenu, ili neki dekolte, dupe, stagod. Ali to vec drzim pod kontrolom.
Originally posted by E.c.h.o...
a i skrgucem zubima u snu, tresh-grl, to mi rekose da ima neke veze sa ldp.om:D
Ja ne radim to, ja stezem vilicu u snu, samo kad sam pod nekim vecim stresom, stezala sam ranije i na javi, al sam to iskulirala. Desavalo mi se da se probudim i bole me zubi, dvaput sam tako slomila plombu. Sad mi kao posledica toga ubijaju jedan zub.
I grickam nokat na domalom prstu leve ruke, samo taj, inace sam se resila te lose navike poodavno, al nekad nesvesno grickam bas taj i nijedan drugi.
Nekad cackam lice,kad sam udubljena u nesto, pa se uhvatim i prestanem.
U sustini, sve te tikove ili sta god da su drzim pod kontrolom, osim tog djuskanja i stezanja vilice dok spavam.