Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Hton
Madonna je ove nedelje oborila sopstveni rekord, jer je 'Hard Candy' osvojio prva mesta top lista u više od 30 država- COADF je u 29
"4 Minutes" je zadržao prvo mesto već četvrtu nedelju zaredom, dok je 'Hard Candy' debitovao na prvom mestu svetske liste albuma sa oko 758 000 prodatih primeraka!
Originally posted by SeamanNadam se da hoce...
Zagreba vise nema.![]()
Ja jurim karte za Berlin.Danas je drug kontaktirao prijatelje u Berlinu i rekli su da ce mi kupiti kartu.
Da li je tacna informacija da se karte prodaju od 15.05?![]()
Originally posted by DinaOriginally posted by SeamanNadam se da hoce...
Zagreba vise nema.![]()
Ja jurim karte za Berlin.Danas je drug kontaktirao prijatelje u Berlinu i rekli su da ce mi kupiti kartu.
Da li je tacna informacija da se karte prodaju od 15.05?![]()
![]()
Samo da docekam dan da Maza ode na Madonnin koncertOnda necu vise slusati da mu je to zivotni san, da nikad nece otici itd itd... Preostali deo zivota cu verovatno slusati kako je ostvario san i kako je bilo na koncertu... eto promene...
![]()
Originally posted by Hton
Verovali ili ne:CoverCulture - the album cover review source - je Madonnin cover za novi album ocenio sa 3.5 od moguce 4 zvezdice!
Originally posted by Dirrty19gPrvo si rekao 4 minutes, pa sad dodao jos 4, a dopadaju ti se jos dvije.Pa to je skoro cijeli album.Odluci se, da li ti se dopada ili ne.
Da dopunim komentar.
Definitivno sto slusam vise ovih par pesama, dopadaju mi se vise.
Devil won't recognize you
Miles away
Heartbeat
Beat goes on
Ima jos mozda 2 pesme koje su mi podnosljive... ali nisu mi zapale za uho.
Mnogo mi se vise dopada Pharelov producentski odradjen posao... nego Timbaland i co... pogotovu Pharelov glas u pozadini pesama.
A posto nisam uopste fan, kapiram da album ostavlja dobar utisak.
Originally posted by SeamanDa sam fan, verovatno bi mi album bio extra.Originally posted by Dirrty19gPrvo si rekao 4 minutes, pa sad dodao jos 4, a dopadaju ti se jos dvije.Pa to je skoro cijeli album.Odluci se, da li ti se dopada ili ne.
Da dopunim komentar.
Definitivno sto slusam vise ovih par pesama, dopadaju mi se vise.
Devil won't recognize you
Miles away
Heartbeat
Beat goes on
Ima jos mozda 2 pesme koje su mi podnosljive... ali nisu mi zapale za uho.
Mnogo mi se vise dopada Pharelov producentski odradjen posao... nego Timbaland i co... pogotovu Pharelov glas u pozadini pesama.
A posto nisam uopste fan, kapiram da album ostavlja dobar utisak.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!