Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
Da li ste spremni da spustite svoje kriterijume (whatever) samo da ne biste bili sami?
Moj odgovor sto se ovoga tice je moj zivotni primer: ili je to to, ili nikako. Ne smeta mi samoca, smeta mi prisustvo nekog u koga nisam zaljubljena, ma kako lep, lepa, dobar, dobra bila..Prihvatila sam da ne mogu razdvojiti zaljubljenost/ljubav i seks i to je to.

Vi? Mozete li? Kolike "ustupke" pravite samo da biste imali nekog kraj sebe?
Korisnikov avatar
By KiWi

... isto. Zato i jesam sam.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
moj jedini kriterijum je da sam zaljubljena...(vrlo cesto su to ljudi koje racionalno ne bih birala za sebe....)

...samim tim nisam u stanju da spustim kriterijum da ne bih ostala sama..ili sam zaljubljena ili nisam....

..isto tako...samoca mi nije problem...zna da bude teska posle raskida, ali to je vise nedostajanje nego samoca...i sto sam duze sama, sve mi se manje mili ideja veze....onako konceptualno.....dok ne naidje neko u koga se zablesim...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
“I don't need a man. But I'm happier with one. I like to have someone I can touch and squeeze and kiss. But I don't fold up and die if I don't have a man around.”

Mogu se napiti od jeftinog piva, ali cu radije ostati trezan. Jer piti vino boje krvi koje ima predivan miris i jak ukus, je vrhunac uzivanja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ajoj, nemam ja snage mnogo za razna filozofiranja.
Uvek sam se upustao u brojne jednokratne veze po principu " Hoces, neces, to je tvoje, odluci se milo moje. Hoces, neces, ja sam rekla ono sto je moje ", pa su se par puta iz toga izrodile i lepe veze, a nekada i nisu.
Originally posted by Angelina777
..Prihvatila sam da ne mogu razdvojiti zaljubljenost/ljubav i seks i to je to.
Ako se kita digne, to je to, a ako se ne digne, jebi ga - to onda nije to i vozi.
Toliko sto se seksa tice.
O ljubavi i zaljubljenosti ne bih ovom prilikom, isuvise su to kompleksne kategorije, a i diskutovalo se nadugacko i nasiroko vec o tim stvarima.
Korisnikov avatar
By tolikavatra_atakavled
Dizanje kite nije dobar pokazatalje.Meni se kita dize cim neko pocne da mi duva za vrat pa nek je najveci gabor!
By Çâðê_DUP
Originally posted by *deni*
Ako se kita digne, to je to, a ako se ne digne, jebi ga - to onda nije to i vozi.
:carica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by tolikavatra_atakavled
Dizanje kite nije dobar pokazatalje.Meni se kita dize cim neko pocne da mi duva za vrat pa nek je najveci gabor!
Pa to znaci da si izuzetno potentan i plodan. :smug:

Dizanje kite sam spomenuo u zargonskom smislu - kad ti se kita dize na nekoga, tj. kad postoji fizicka privlacnost.
Originally posted by Angelina777
Originally posted by *deni*
:carica:
:smug:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ma meni se kita dize na svakog... :D

Ma ja sam uvek spustao kriterijume,jer kao mozda mi treba vremena da nekog upoznam i da on otkrije prave strane svoje lichnosti koje ce me osvojiti....

Do toga nije dolazilo tako da se taj pokusaj okonca posle 3 nedelje ,to mi je granica..:jutro:
By Swanheart
da pravim kompromise ne bih za poslednjih 6 godina 5 provela solo bez kres sema, kvazi veza i raznih kombinacija.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige
moj jedini kriterijum je da sam zaljubljena...(vrlo cesto su to ljudi koje racionalno ne bih birala za sebe....)

...samim tim nisam u stanju da spustim kriterijum da ne bih ostala sama..ili sam zaljubljena ili nisam....

..isto tako...samoca mi nije problem...zna da bude teska posle raskida, ali to je vise nedostajanje nego samoca...i sto sam duze sama, sve mi se manje mili ideja veze....onako konceptualno.....dok ne naidje neko u koga se zablesim...
E, pa bas tako :yes: Nemam nijedan drugi kriterijum sem mog zamBuljivanja :P Hmmmm...razmisljam koga bi racionalno birala...jel moguce da sam toliko zambuljena da mi samo oni koje sam iracionalno izabrala padaju na pamet :namig2: ?
Sta znam, da bira glava a ne srce /mada ovo je vec diskutabilno, posto do mog srca se dolazi preko moje glave, ali znate vec na sta mislim/ verovatno bih se potrudila da budem sa otvorenijom osobom, /a opet pali me zatvorenost :psihijatar: / i verovatno neko ko ne zivi na vise od 30 km od mene :smeh: /ali eto da ne zivi, ne bih upoznala i videla jednu bogatu kulturu na ovako dubok i lep nacin/
Mislim, nekako, da ipak partnera ne nalazimo po takvim "uslovima" i "kategorijama", nit bi ja mogla tako da funkcionisem...

I da, to jeste nedostajanje pre nego samoca...

eeeeeeeeeeee daaaa:
Pravim kompromise u vezi, ali nikad i sa kim sam u vezi :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by hlaefdige

eeeeeeeeeeee daaaa:
Pravim kompromise u vezi, ali nikad i sa kim sam u vezi :D
Fuck it, ne preostaje mi nista drugo.. prvo sam hteo d citiram hlaefdige, onda je citirala Neni i udarila punchline i onda sam morao i nju da citiram ;)

..

Htedoh reci, slazem se sa ovim gore, jel.
Korisnikov avatar
By svejedno
Inace, sto bih pa trpeo ljude koji mi nisu nesto prijatni samo da ne bih bio sam?

Neretko ne mogu da trpim ni ljude koje volim kada zelim da budem sam.

..

Biti sam /meni/ nije losa stvar...

Ali bezati od sebe, e to je vec ozbiljno losa stvar, objektivno.

..

A to manje- vise rade ljudi koji 'ne mogu' da budu sami pa prave te 'trule kompromise' da ne bi morali da ustanu ujutro & da vide samo svoj odraz u ogledalu.. ..valjda. Verovatno.
Korisnikov avatar
By Blady
Za sex, je bitno da me privlaci, da osetim hemiju...
a za nesto ozbiljnije... mnogo trazim, ali i dajem...
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Wang

... isto. Zato i jesam sam.
...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by QDF
Za sex, je bitno da me privlaci, da osetim hemiju...
a za nesto ozbiljnije... mnogo trazim, ali i dajem...
Za sex, bitno je samo da zelim sex u datom trenutku.. odgovarajuca osoba se vec lako nadje ;)

..

Ali to je samo sex ;)
Korisnikov avatar
By LittleRed
što se ulaska u vezu tiče, za sada kompromisa nije bilo :D
to su bile isključivo osobe u koje sam bila zaljubljena i čini mi se da će tako i ostati :)

Ali, kada su veze u pitanju, situacija je nešto drugačija...Pored onih kompromisa koji su neophodni za prilagođavanje u vezi i uklapanje individua koje su do tada kroz život išle zasebno, postoje i oni nešto drugačiji kompromisi, kompromisi u kojima polako počinjemo da zaboravljamo i gubimo sebe...kada samo skliznemo preko granice, mic po mic...iz kojih razloga? možda nam se čini da branimo sebe braneći svoj izbor, možda nas je previše strah da se odreknemo slike sebe koja postoji kroz zajedničku budućnost koju smo projektovali...možda se plašimo samoće...nekako sam verovala da to meni ne može da se desi, a onda sam od sedam godina veze, tri provela u takvom jednom kompromisu...skoro pa nesvesna u kakvom sam grču sve vreme bila...
ja se tih kompromisa bojim...
Korisnikov avatar
By maribia
ja isto kao uvodni post. a ima i onih koji ne raskidaju prethodne veze dok se ne obezbede za buducnost. to ja vidim kao kompromise samih sa sobom.
Korisnikov avatar
By leobg
Kompromis. Cuvena recenica od koje gay osobe beze kao djavo od krsta. Ja sam spreman na kompromise, pravio sam ih i menjao se. Naravno, svaki covek se vremenom menja i nije ista osoba koju ste poznavali npr. pre godinu dana. Neki se promene na bolje neki na gore, ali bez kompromisa ni jedna veza nije uspesna.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Spreman sam da budem samodestruktivan, pravim kompromise uglavnom na svoju stetu ....
Korisnikov avatar
By Kiborg
Uglavnom ako mi se neko dopadne trudim se da se prilagodim. Sve ima svoje granice, naravno, ali ne bežim od kompromisa ukoliko mislim da mogu da dobijem nešto vredno posle svega toga. Iluzorno je tražiti ljude po nekakvom kalupu koji smo sebi zacrtali.
Dakle, ustupke pravim sve dok mislim da je vredno imati tog nekog pored sebe. Sve zavisi od osobe do osobe. Neke su zasluživale mnogo, a neke, malo manje :)
Korisnikov avatar
By Adam*
Nema kompromisa u privlacnosti........u vezi je vec nesto drugo,tu je obavezan........
By Çâðê_DUP
Originally posted by Adam*
Nema kompromisa u privlacnosti........
upravo.

i ne znam sto dobijam komentare tipa: "ono sto trazis ne postoji", "spusti kriterijume".. znaci, vidim da se velika vecina slaze sa mnom da u privlacnosti kompromisa nema :hvala:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jeo sam govna, ali kurcu fala tu lekciju sam naucio. Ako imas dobro drustvo, nikad neces biti sam. Kad se najmanje nadas naleti jedan konj koji totalno zadovoljava tvoje kriterijume. U prevodu, nema bolan mane. :D .
By spf 3000
Originally posted by svejedno
Inace, sto bih pa trpeo ljude koji mi nisu nesto prijatni samo da ne bih bio sam?
koliko to energije crpiiiii :hypno:

ot: ne pristajem na kompromis ni kad je neobavezno druzenje/poznanstvo u pitanju a kamoli veza :novine:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nema kompromisa-ili sam zaljubljena ili nisam, ili mi je stalo do nekog ili nije, ili me privlaci ili me ne privlaci. Vrlo je jednostavno.
Kada mi jeste do nekoga ili do necega stalo, ponasacu se u skladu sa tim, kada nije, isto tako....
Nikada ne bih bila sa nekim iz nekih drugih razloga, jer u mom slucaju-biti sam jeste biti u najboljem drustvu :hvala:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
E sad ja kao moram da se posipam pepelom zato sto sam i vise nego cesto pravila kompromise? Ne pada mi na pamet.

Pravila sam kompromise. Imala sam na momente panican strah od samoce i zaletala se u price koje nikad zdravorazumno ne bih.
Imala sam veru u sopstvenu fleksibilnost i vise nego nekoliko puta pokazala da ne zelim da poznajem pravu sebe, i, istovremeno, imala veru u te druge strane i to da ce biti sposobne da zajedno sa mnom naprave barem "nesto". To "nesto" znaci da sa najvecim delom njih i danas imam krajnje korektan odnos.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
svaka ti cast sto imas hrabrosti da sagledas sebe i na taj nacin...licno to ne bih mogla...ali stvarno skidam kapu
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Mislim da ljudi mnogo brkaju pojam 'pravljenja kompromisa' od pojma 'dopustiti da te neko **be kako hoce'. Ja sam do sad prosao kroz dve relativno duge veze , a i sad sam u vezi, i smatram da je jednostavno NEOPHODNO napraviti kompromise zarad nekih ciljeva u zivotu (kao i u vezi). Vidim da ljudi cesto imaju trip one diskriminacije u fazonu 'moj partner mora da bude takav-takav-takav i takav...ili nayo!'. To vise volim da posmatram sa drugacije strane, u smislu da imam nekoliko osnovnih kriterijuma koje neko da bi bio samnom apsolutno mora da ispunjava, a sto se ostalog tiche-podlozhno je interpretaciji i dogovoru. I naravno, misljenja sam da kompromis mora imati sledece karakteristike da bi uspeo:
a) ne sme da predstavlja mucenje za osobu
b) mora da bude obostran, jednostrani kompromisi se pretvaraju u diktaturu

Samo shto to naravno i nije bas tako jednostavno kako zvuci u teoriji :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!