Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by untouchableOvde samo TI treba da izadjes iz sebe. Kada to uradis, mozda nesto od tvoje psihologije i moze da bude.
...kad vec toliko realno ne umes da sagledas stvari. kad bi malo izasla iz sebe mozda bi bilo oke.
Originally posted by untouchable
draga Zoe, nemam nista protiv tebe niti protiv tvoje empatije ka doticnim ljudima.. za asertivnost sam uvek, empatiju jos vise, ako se ikada budemo srele shvatices i sama sigurno. ako ikada..
ali kada tebi umre drug u 26oj godini zivota zbog ovoga e onda mi se javi i osudjuj me.
ja to jednostavno vise ne zelim da gledam. niti ikome dragom meni zelim to. veruj.
thats it.. samo toliko.
Originally posted by horus.Originally posted by Tresh-grlne mogu, a da ne odreagujem...Originally posted by Manbearpig1.ne kaze se bi nego bih....
A ja bi iz toga nauchio neshto. Nisu ni one htele tako da zavrshe. Ali desilo se. A ti se skini sa droge da i ti ne zavrshish tako. Jer cesh pre ili kasnije i ti naci sebe u takvoj situaciji.
2. TI se ne drogiras
3.Da se drogiras NE BI znao kako ces zavrsiti
4. Da se drogiras sreco TI ne bi nista naucio...kao ni 90% narkomana
koji je tvoj problem?
otvoris temu na forumu u kojoj pitas ljude sta misle i cim neko napise ono sto ti se ne svidja krenes u raspravu...
budimo realni, 95% foruma misli isto sto i rei (manbearpig), samo sto ne zeli to da napise...
slazem se u potpunosti sa rei-jem...
tesko da ces se udati za nekog narko dilera sa kojim ces ziveti srecno uzgajajuci plantaze koke i gutati tablete do besvesti... narko dembelija je to...
ako se ne budes uskoro opametila zavrsices u nekoj rupi... sto je velika steta, jer delujes kao ok devojka...![]()
Originally posted by Adam*Naravno. Ljudi su ljudi. Bez obzira na različiti seksualni preferencijal. Ne znam zašto te ikoga više čudi. /čak se i rimuje/
Svi tupite o nekoj toleranciji a ustvari ste isti kao i svi u ovoj drzavi......uzas.....tuga....nesreca....LICEMERJE......
Originally posted by Adam*koja glupost...
Svi tupite o nekoj toleranciji a ustvari ste isti kao i svi u ovoj drzavi......uzas.....tuga....nesreca....LICEMERJE......
Originally posted by horus.Pa tolerancija..u smislu da mnogi olako shvataju narkomaniju, tj ne shvataju kompleksnost problema koji ljude navodi na to "sistematsko ubijanje" samih sebe..vec gađanje floskulama, frazama, pogrdama..često se misli da se ljudi drogiraju iz obesti, ili "i meni je teško, pa se nikad nisam drogirao" i tako dalje...Originally posted by Adam*koja glupost...
kakve veze narkomanija ima sa tolerancijom?![]()
sto se mene tice, ako neko zeli da se sistematski ubija zato sto mu je dosadno, nek' izvoli...
Originally posted by Angelina777a ljudi se drogiraju zato sto...?Originally posted by horus.Pa tolerancija..u smislu da mnogi olako shvataju narkomaniju, tj ne shvataju kompleksnost problema koji ljude navodi na to "sistematsko ubijanje" samih sebe..vec gađanje floskulama, frazama, pogrdama..često se misli da se ljudi drogiraju iz obesti, ili "i meni je teško, pa se nikad nisam drogirao" i tako dalje...Originally posted by Adam*koja glupost...
sto se mene tice, ako neko zeli da se sistematski ubija zato sto mu je dosadno, nek' izvoli...![]()
Originally posted by horus.Ne znam. Pitaj nekog ko se drogira.Originally posted by Angelina777a ljudi se drogiraju zato sto...?Originally posted by horus.Pa tolerancija..u smislu da mnogi olako shvataju narkomaniju, tj ne shvataju kompleksnost problema koji ljude navodi na to "sistematsko ubijanje" samih sebe..vec gađanje floskulama, frazama, pogrdama..često se misli da se ljudi drogiraju iz obesti, ili "i meni je teško, pa se nikad nisam drogirao" i tako dalje...Originally posted by Adam*koja glupost...
sto se mene tice, ako neko zeli da se sistematski ubija zato sto mu je dosadno, nek' izvoli...![]()
Originally posted by ZoeJa taj savet dajem iz iskustva.
Nemate vi pojma, ljudi moji![]()
Zbog takvih kao vi, nije ni cudo da se nedovoljno paznje posvecuje ovoj problematici-svima vam je prvi savet:"Bezi, ne mozes pomoci!".....
Mislim, strava i uzas......![]()
Nije ni cudo sto su ovi homofobicni onako nastrani u svom neodobravanju; pogledajmo ove "osvescene".........e, majko mila........:
Originally posted by mirthNe trebaju mi ni paznja ni pomoc.
Slazem se sa Pakijem, + zaista se ne secam nijednog tvog posta u kome se ne spominje droga, a jos je simptomaticnije sto se u svakom tom postu spominje i to kako ti NISI zavisnik i kako ti MOZES bez droge i kako ti to SUPER handlujes a pritom ti je SJAJNO, a onaj neko tamo i ovaj onamo je stvarno STRASAN.
Ako ti trebaju pomoc i paznja, probaj da to tako i formulises. U tri reci, jasno i glasno. Sigurno imas ljude koji mogu to da ti pruze. A normalno je to stanje u tvojim godinama.
Btw, dobices je u mnogo lepsem obliku i ovde, samo ako je eto malo preciznije i zatrazis.
Originally posted by horus.A kako nema veze???Originally posted by Adam*koja glupost...
sto se mene tice, ako neko zeli da se sistematski ubija zato sto mu je dosadno, nek' izvoli...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!