Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By Kwar
zanima me dali je moguce naci mtf devojcicu hehe al da nije bila na operacijama zanima me dali je moguca ljubav tu posto neznam to bih ja voleo u zivotu da upoznam takvu devojku ( ako neko smatra da je ovo glupo a verovatno ce biti tako ne moraju da odgovore bilo sta) tnx in front :) )):zongler:
Korisnikov avatar
By Zoe
A da pokusas sa oglasima?
By Kwar
ma gde znam ono mi je totalno trulo to sa oglasima a sumnjam da to bilo ko gleda mozda gresim ali to je moje misljenje :( a i ovo nema skoro nikakve veze sa oglasima :saint:
Korisnikov avatar
By Gaia
Većihna stvari na ovom svijetu su moguća, tako da je itekako moguće da nađeš djevojku kakvu tražiš...

Međutim savjetovala bih ti da prije nego se odlučiš ući u vezu (posebno ako se zanimaš za ozbiljnu i dugotraujnmu vezu) da se malo obrazuješ po pitanju trasseksualnosti, a onda još više hormosnke terapije i njene učinke. Biti ''djevojka sa pimpekom'' doživotno na žalost nije moguće bez zdravstvenih posljedica...
Stoga... pozanimaj se malo dublje za ono što te privlači....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!