Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
:lol:

Nisi cuo za "Seme Strasti"? :lol: Ma emituje Avala ili Metropolis...skroz je urbana serija... :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne sumnjam da je veoma urbana... :lol:

Nesto poput "Munja" ili "Dve cadjave dvocevke", samo na spanskom? :lol:
Korisnikov avatar
By decko
Ma taj fazon :lol: Za'ebali su i americko trziste... :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sto je najgore nisu - bila je na B92 skoro neka americka sapunica, Televisa je za njih Tarantinov studio...

Ono je uzas zivi. Kao i "Mladi i celavi" :smeh: sto su se davali na Foksu
Korisnikov avatar
By decko
Jel se radnja kao odvijala na nekoj plazi, sve neki surferi...blabla...na tu seriju mislis?

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jok bre, ta je jos i dobra :lol:

Neka bas maratonska, smao mislim da su prestali da je daju jer niko zivi ne gleda. Iz osamdesetih, neka bogata porodica i slicno.

Ne, nije "Dinastija", znao bih! :D
Korisnikov avatar
By decko

E jbg, ne znam... :lol: Ni onu nisam pratio ali znam da kad god sam video da ide uvek su na plazi.. :smeh:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Momci izvinte sto upadam....al jako me zanima kako niko od vas nije gledao FLORESITU....ili onu seriju (mislim da se zvala Sofija) gde je glumila Kasandra i onaj napucani stoo ga nisam volela jer je bio m,m,mllkj;kjkjl ruzan......?????? Floresita...iko...?
Korisnikov avatar
By decko
Floresita? :lol: Joj, to mi poznato... :lol: to ona sto je isla pola serije sa cvetom u kosi i gacala po blatu, a zivela u nekoj kolibi?

:smeh: Don't ask me why I know that...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nije,..... :durenje: Floresita je bila maloletna....ta tvoja je, cini mi se, Rosalinda....ili nesto slicno, znam da je nisam volele :pi:
Korisnikov avatar
By decko
:hmm: Moram pitati mamu ili seku...znaju one, ja to nikad nisam pratio osim kad sam bolestan pa gledam sve s njima jer lezim u dnevnoj sobi :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Zaljubljena
Momci izvinte sto upadam....al jako me zanima kako niko od vas nije gledao FLORESITU....ili onu seriju (mislim da se zvala Sofija) gde je glumila Kasandra i onaj napucani stoo ga nisam volela jer je bio m,m,mllkj;kjkjl ruzan......?????? Floresita...iko...?
Floresita! :lol: :lol: :lol:
Imala je bre neki cvet, u shpici valjda. Pa bila je cvecarka, znash kako ju je samo vredjala Helena Rojo - zlobna matorka (ne znam joj ime u seriji). :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by decko
Floresita? :lol: Joj, to mi poznato... :lol: to ona sto je isla pola serije sa cvetom u kosi i gacala po blatu, a zivela u nekoj kolibi?

:smeh: Don't ask me why I know that...
Ova koliba me vishe podseca na Marimar, nego na Rosalindu. :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by A.F.K.A.OB
Originally posted by Zemunac
E al pesma iz shpice je ultra zarazna. Chudi me da mi Afka nije trazio tu pesmu, kao onda onu iz Ljovisne. :lol:
Koja vam je to sad serija?

Ja se drzim dobrih starih iz devedesetih... Jedva sam i tamo ispratio zaplete. :lol:
Marina aman! Emitovala se cele 2007 godine i nesto kratko u ovoj godini. Na Pinku je bila jedno vreme od 5, a kasnije u udarnom terminu od 8. :lol: Chak su je emitovali i vikendom, poshto bi tih 300 epizoda potrajalo 5 godina da se emitovala radnim danima. :smeh:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
300 jebenih epizoda je Marina imala :shok:
Moja mama bi se zalepila za tv i ne bi treptala uopste (a ona obicno kad gleda nesto zaspe posle 7 eventualno 8 minuta...)....ma telelfon zvoni ona ne obraca paznju, da su bombe padale njoj bi bilo svejedno, jer Boze moj MARINA je na tv-u......... mrzela sam je.... :vatrica:

Da, Floresita je bila cvecarka, al nije brate nosila cvet u kosi, to je cini mi se Rosalinda.....e fak, ne mogu da se setim....sad odoh da je trazim :google:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Evo vam je NA Rosalinda Slika

A evo je i Floresitaaaaaaaaaaa :love:
Slika

P.S. Miiiiislim da se serija sa Floresitom zvala NEVINA :blush:

A evo ga i Seme Strasti....Slika

Je li, leba vam, jel smao meni ova glavna glumica GROB?
:kesa:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Zaljubljena

P.S. Miiiiislim da se serija sa Floresitom zvala NEVINA :blush:
Jes, "Inocente de ti" ! Bravo! :lol:
Ma cvet u kosi ili cvecarka, koga je briga. :lol:

I da, ne znam koliko je "Marina" imala epizoda, ono je bilo okvirno. Posto je trajala 150 godina. :lol:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!