Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Candy Shop
''

Miles Away
''

Music
''

Give it2me
''

4Min
''

hung up nisam nasao
Korisnikov avatar
By MusicManiac
evo ceo koncert sa msn-ovog sajta

mms://a232.v87252.c28730.g.vc.akamaistream.net/7/232/28730/v0001/msnent.download.akamai.com/8725/DBA90618/published/Video/controlroom/madonna/madonna_fullshow_cr_0430.wmv
Korisnikov avatar
By XerYuS
:wow: Odlicno je sve, i koreografija, i celokupan izgled, i sve sve sve, ali ono kako "pevaju" u 4 minutesu je uzasno :shok:
Korisnikov avatar
By V25
Meni je "Hung up", nova verzija, očajna. Sve ostalo, od koreografije, preko kostima do pevanja je bilo sjajno. Što se samog albuma tiče, ocenio bih ga krajnje pozitivno. Mislim da ljudi donekle počinju da uživaju u ponavljanjima, pa mi je drago što se ovaj album razlikuje podosta od njenih prethodnih izdanja. "Voices" mi je nekako promašena. To je jedina pesma koju uvek promenim kada počne. Dosadna je. "Miles Away", "Heartbeat" i "Devil wouldn't recognize you" su sjajne pesme. "4 Minutes", "Give it to me", "She's not me", "Beat goes on" i "Dance tonight" su takođe jako dobre. "Candy Shop", "Spanish Lesson" i "Incredible" su mi se dopale nakon nekoliko slušanja, naročito "Spanish Lesson" koja mi je isprva bila najgora. Madonna je Madonna, ne može uraditi loš album, kako god okrenete.
Korisnikov avatar
By Stanwik
hvala htonu i xeryusu na linkovima. ima li kakvih novosti o novom singlu
turneji.... bio sam na odmoru pa sam dosta propustio.
Korisnikov avatar
By spliff
qq
nema nishta blizu
mozda odem u atinu
Korisnikov avatar
By Stanwik
hej ima li neko torrent link za roseland ballroom live?
Korisnikov avatar
By Seaman
Konacno samo kupio cd i poslusao.
Prijatno sam iznenadjen.Jedina pjesma koja mi se uopste ne dopada je CANDY SHOP. :bljak: Dosadna je.

Odlican album.Iako sam sumnjao u nove pjesme, ispalo je super.
:up:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
e, znate ono besomucno skakanje iz koreografije za Give It 2 Me.....

pa, nevidjeno je zarazno :bouncy:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by colonia_boy
e, znate ono besomucno skakanje iz koreografije za Give It 2 Me.....

pa, nevidjeno je zarazno :bouncy:
A ono klecanje na podijumu(levo-desno)?:D
Korisnikov avatar
By Stanwik
odgledao promo tour. sto vise slusam candy shop, sve mi se vise svidja. give it to me i 4 minute su ok. peva UZASNO! hung up?! napola prekinuo, blam me da slusam!!! DRAGA MADONNA, ODLOZI GITARU (smorila si) I NAUCI RECI SVOJIH PESAMA (to ti je posao)! VIDECES, NIJE TESKO!
Korisnikov avatar
By Stanwik
4 minutes nastup je odlican. 70% koreografije uzeto iz confessions perioda. music?! dokle vise zeno bozija?! :zacepi: i taj mash up sa put your hands up je jako los! to NIKAKO na turneju!
Korisnikov avatar
By Seaman
Jel se znaju neki datumi za turneju?

AKo pocinje od septembra, sta mislite kad bi pocela prodaja karata?

Ja bih pokusao da nabavim za Atinu ili London.

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Hton
the top 50 geniuses of pop music(madonna na 10 mestu-mada nisam bas siguran kako su se mnogi(skoro svi) nasli na ovoj listi-EndiVorhol je na 41!?-kakve veze pop art i pop muzika imaju, osim POP u nazivu?!):

10 Madonna
The world’s most famous woman
Genius credentials: Her singing and, especially, her songwriting remain underrated, but it’s Madonna’s sheer ambition and bloody-mindedness that remain her calling cards. She clawed her way through the shark-infested waters of the New York dance underground to become the biggest female star of all time. Along the way, her music has been sensational and her tours have raised the bar for every other megastar.
Her peers agree! “I would really, really, really like to be a legend like Madonna.” — Britney Spears
Genius zenith: The Immaculate Collection (Warner Bros., 1990)

9Kurt Cobain

8Miles Davis

7Thom Yorke

6Stevie Wonder

5Mick Jagger and Keith Richards

4Bob Marley

3Chuck Berry

2John Lennon

1Bob Dylan
By Çâðê_DUP
Originally posted by XerYuS
Meni se sa albuma dopadaju 4 Minutes, Devil w.r.y., Candy Shop, i Miles. Ali radije slusam prethodne albume.
uhh..meni se skoro sve sviđaju manje/više..Madonnu kao šoumena obožavam, njena boja glasa mi jako prija, prosto mi nekako "legne", u svakoj prilici, makar pevala i Bože Pravde, čini mi se.. :hypno:

u klubu bih najviše da mi puste 4 MINUTES, CANDY SHOP, GIVE IT TO ME. (kao stvorene su za đuskanje in the disco (lol)

Miles Away i Voices, više za kućnu varijantu, il za sluške, u busu recimo :sluske:
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna’s set at the Radio 1 Big Weekend will be broadcast live on UK TV.
:B
Korisnikov avatar
By Seaman
Hton, zaboravih da se zahvalim za sve one linkove koje si slao. :kiss:

Andjelina,

meni takodje prija njen glas. :zvizdi:

Do prije neki dan sam slusao Confession on d. f. ali do sledeceg albuma ce se slusati Hard candy :lol: (na putu do posla :D )
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna scored a double #1 this week topping both the UK single and album charts for the fourth time in her career.

Madonna's new release "Hard Candy" entered straight to #1 and "4 Minutes" was confirmed as the #1 single for the third week.

Announcing the new placements the Official UK Charts Company said no other female solo artist has had simultaneous number ones more than once.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Pad na ledja dok je pevala Hung up, nije bio nameran. to je bilo slucajno:pokazuje:
Korisnikov avatar
By Stanwik
madonna VS kylie

madonna danas ima promo turneju u parizu dok kylie otvara svoju evropsku turneju takodje u parizu.

madonna posle 18. godina (album im breathless) broj jedan u japanu. hard candy prodat u 55.000 kopija u prvoj nedelji.

Slika
Korisnikov avatar
By Hton
OMG-obozavam look-alike barbike:D
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by XerYuS
Pad na ledja dok je pevala Hung up, nije bio nameran. to je bilo slucajno:pokazuje:
Nisam pogledao taj snimak.Ne sumnjam da je pad bio sa stilom. :love:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Danas gledam albumu u Mamutu i otje suze da mi krenu, al ga nisam kupio. Mislim da cu naruciti Special Edition - Candy Box

Product Description
It is a DVD-sized hinged box containing the CD (with 2 extra remix tracks), a 16-page full-color booklet, and a package of Starlite Mint candies. :D
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!