Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Poštovani,

Sprovodim kratku "pilot" anketu koja je deo sireg istrazivanja o upotrebi Interneta medju gejevima u Srbiji.

Podaci prikupljeni na ovaj način koristiće se isključivo u naučno - istraživačke svrhe i ni na koji način neće biti zloupotrebljeni.

Svaki odgovor, savet, sugestija je vise nego dobrodosla.
samo pratite sledeci link, popunjavanje ne traje.

http://www.createsurvey.com/c/67601-iiYwFQ/

Unapred Vam se zahvaljujem na saradnji!

Dragan
Korisnikov avatar
By Adenim
Dobra je anketa.

Kratko i jasno, bez preteranih objasnjenja i pravdanja.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne sviđa mi se što mora da se odabere da li se koristi internet na poslu ili kod kuće ... ja koristim i na poslu i kod kuće, i kod prijatelja i nekad u internet kafeu

Takođe, za nalaženje novih partnera ne treba da bude sa jednim mogućim odgovorom .. dok kod pitanja 19 moguće je odabrati i da i ne
Korisnikov avatar
By colorado
Odustao sam kod pitanja da li ste zadovoljni izborom svoje seksualne orijentacije?
Korisnikov avatar
By Volyh
prvo želim da vam zahvalim na vremenu koje ste izdvojili za popunjavanje ankete i svim sugestijama i komentarima.

da razjasnim nedoumicu - nakon jučeračnjih komentara uneo sam izmene u prvobitnu anketu, te sam zato otvorio novu temu

još jednom hvala.
komentari su dobrodošli
Korisnikov avatar
By ns.happy
mozes da popjes ban zbog spama, otvaras iste teme jednu za drugom. :paki:
Korisnikov avatar
By Volyh
ovo je poslednja, nadam se :)
a nisam ni znao za to pravilo...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by colorado
Odustao sam kod pitanja da li ste zadovoljni izborom svoje seksualne orijentacije?
Slazem se da je ovo pitanje potpuno bizarno. Seksualna orijentacija se ne bira. Ona je urodjena.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Adenim
Slazem se da je ovo pitanje potpuno bizarno. Seksualna orijentacija se ne bira. Ona je urodjena.

Au što sam ja naivan .. ja sam to protumačio kao "da li ste zadovoljni svojom seksualnom orijentacijom" ... slažem se da se ona ne bira.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
A jos juce mu je skrenuta paznja na taj nesrecan izbor :sigh:
Ae bas da vidim sta je izmenjeno ako je to ostavljeno...
By Çâðê_DUP
a sta je sa zenskim delom gej populacije? i mi volimo da popunjavamo upitnike :kisa:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Wang
Originally posted by Adenim

Au što sam ja naivan .. ja sam to protumačio kao "da li ste zadovoljni svojom seksualnom orijentacijom" ... slažem se da se ona ne bira.
I ja sam to isto pomislila...a jbg kad ne citam..:drama:
Korisnikov avatar
By Voluharica
auu......
A ja mislio queer-ovi senzibilni ljudi kad ono....

>ostado bez teksta<
Korisnikov avatar
By Voluharica
A zasto se ovde ne vode "rasprave"????

Ko zna kakvi ce rezultati da "ispadnu"........

q q
le le
Korisnikov avatar
By Volyh
Pozdrav,

nekoliko odgovora koje dugujem. - Angelina 777 i mislim xfree lancer - istrazivanje je malog opsega. tezi da obuhvati samo jednu on line community te je tako od samog pocetka teoriski i metodoloski bilo fokusirano na gay muskarce.

Kada bi vreme i institucionalni okvir to dozvoljavali, naravno da bi ukljucivalo i zenski deo gay populacije, uporedjivanje, specificnosti itd.

Za vel boya - na anketu mogu da odgovaraju i koji zive negde drugde a neko vreme su ziveli u Srbiji.

okvirno, istrazivnaje tezi da opise i poveze community (gay) sa upotrebom interneta. Kao sto sam vec napisao, ovo je jedna trecina istrazivanja - statistika ce biti obogacena intervjuima i iskustvima iz intervjua.

Sprono pitanje (seksualna orjent i izbor) je prepravljno.
Do sada sam sakupio 62 popunjene ank.
U cilju vece validnosti buducih rezultata, bilo bi lepo kada bi jos neki od Vas popnili anktu.

Jos jednom hvala za to sto ste izdvojili vreme da popunite upitnik.

Dragan
Korisnikov avatar
By Volyh
Jos neko da popuni anketu?
hvala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!