Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Kad je RRA podelila nacionalne frekvencije bilo mi je sokantno sto je jedan kanal dobila TV Happy + Kosava. Da sam dete, verovatno bih se obradovao sto cu imati na raspolaganju kanal sa crtanim filmovima ( a uvece sa soft erotikom, aka Nole) medjutim, ono sto sam video na Happy mi se nije dopadalo. Jeftini crtaci, ali sta da se radi, koliko para, toliko i muzike. Najvise mi je bolo oci onaj naziv, Happy... Nisu mi delovali tako...
Sve do danas, kad sam prebacujuci kanale video francuski crtani film, sa prepoznatljivom estetikom umetnika Labande. Najvise me je iznenadilo sto je radnja crtaca bila jako, hm, neuobicajena. 3 stjuardese i 3 stjuarda su trebali da cuvaju avion u kom se vozila Shabirah, svetski popularna pevacica transvestit (sto ce se na kraju otkriti, uz veliki aplauz) koja je u vezi sa popularnim glumcem, Metom, koji je klozetirani gay. Na kraju filma, uz jurnjavu sa paparacima, kad se otkrije da je Shabirah u stvari musko, njen momak odluci da se autuje, i bezi sa konobarom kojeg je muvao recima ''Nisam jos probao tvoju Moc Banane'' (konobar mu je sluzio koktele sa egzoticnim imenima poput ''Ljubav u suton'' ''Tajna veza'' itd).
I sve to u nedelju, na Uskrs, u podne :) sa crvenim jajetom u uglu :)
Bravo Happy TV !!!

Slika
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
- ''Nisam jos probao tvoju Moc Banane'' (konobar mu je sluzio koktele sa egzoticnim imenima poput ''Ljubav u suton'' ''Tajna veza'' itd). -

Ovo mi je malo bezveze za decji crtac. :puzzle:
Korisnikov avatar
By Stripi
Nek djeca uče o različitostima a ne da budu sputana kao što smo mi bili.
U slučaju da se nekome svidi konobar koji radi koktele na vrijeme će znat kako da postupe :cheer:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako smo bili sputani, ja ne videh duska dugouska da je poljubio zensko, samo je muske vacario ;)
Korisnikov avatar
By Stripi
ali čisto drugarski. Nije se na to cmakanje gledalo kao danas.
Korisnikov avatar
By ns.happy
mi smo veliki stripi ;) i sad mi reci da ti zekoslav mrkvic nije dosao glave :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
ali da bi bili veliki trebali smo biti prvo mali :cheer:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Stripi, zao mi je sto moram bas ja da budem taj koji ce da ti kaze nakon svih ovih godina, ali tvoji drugari su p.e.d.e.r.i
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
moć banane :roflmao:
dakle, nole više nije jedini nosilac sofisticirane erotike na hepitiviju.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Argh, propustio sam tu epizodu :(

A inace, crtac mi je super. Crtez poput modne ilustracije.
I ne deluje mi da je pravljen za decu, bar ne za onu malu. Cesto oni koketiraju sa tim, onako na tankoj liniji, suptilno...pa meni svi ti muski vuku na gay stranu :lol:

A sta je falilo crtacima na happy tv-u i ranije.
Jagodica Bobica, Mece dobrici ... sta ces bolje :D
Korisnikov avatar
By jukie
A to je znači Jet Groove
Ja gledam samo Elmov svet
A onaj mainstream Sezami Strit što ide pre toga uopšte mi se ne sviđa; Erni mi ide na živce svojim stalnim dosađivanjem i ubeđivanjem ljudi da rade neke gluposti; da sam fizički pored njega tako bih ga sunuo pesnicom u zube; gori je od Džeka Mekfarlanda
i video sam par epizoda Pingvina osvetnika ali su izgleda prestali da ih emituju
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by A.F.K.A.OB
Stripi, zao mi je sto moram bas ja da budem taj koji ce da ti kaze nakon svih ovih godina, ali tvoji drugari su p.e.d.e.r.i
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
:drama:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja bih odmah prestao da se druzim sa njima, mozda je zarazno. :eifranloo:
Korisnikov avatar
By KiWi

O zemljo otvori se ... Video sam film ali sam pomislio da je možda još jedan u nizu crtaća "Starla i Jahači Dragulja" ili tako nešto pa sam prebacio ...

Sad mi krivo ...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
A to je znači Jet Groove
Ja gledam samo Elmov svet
E jutros sam gledao i braću Koale
btw ona njihova najavna špica (pesmica) mi zvuči kao da kažu "uma-omo, sesuale" :shmi:
Inače je preporučujem ljudima sa malom decom :maji:
Sve ličnosti su ekstra fine i pomažu jedni drugima i razvijaju prave građanske vrednosti
Moja omiljena ličnost je ehidna Semi
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Originally posted by jukie
da sam fizički pored njega tako bih ga sunuo pesnicom u zube; gori je od Džeka Mekfarlanda

:doh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!