Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by GaiaPotpisujem.Ja sam juce bio euforican jer sam imao razgovor sa ginekologom i psihom..i ocekujem gornju operaciju preko leta
Čini mi se da smo svi ovih dana dosta otužni i nervozni zbog ovog čudnog vremena.
Originally posted by GaiaMeni je juče bio sedmi dan od prošle inekcije hormona, pa sad, da li mi je pao nivo, ili šta, ali sam juče htela da crknem od želje da se uvučem u krevet, da se mazim, da me neko grli, dodiruje nežno... i da uz sve to grickam čokoladu... i da sve to traje satima... Bila sam takva i ranije, što je dolazilo iz moje ženske prirode, ali kada te "prži" testosteron to je drugačije, on izaziva konflikt sa onim što jesi zaista i guši tu prirodu.
Čini mi se da smo svi ovih dana dosta otužni i nervozni zbog ovog čudnog vremena. I ja sam se jutros probudila nervoznaa, pa se poriječkala sa mamom oko čiste gluposti, i sada se osjećam baš bad i usamljeno. Sada bih se tako rado mazila i grlila![]()
Originally posted by Ana_88Da, mogu reći da sam uvijek jako voljela sirene, priče i crtiće o njima. Sjećam se da sam skoro do svoje 16 godine uvijek kada sma bila na moru zamišljala da sam sirena, ronila do besvijesti i plivala
P.S.- U filmu je receno da transrodne osobe imaju neku povezanosti sa "sirenama"... Da li ste i vi opsednuti sirenama ili ne... Ja iskreno to nisam primetila kod sebe... Nije mi nista posebno draza nego bilo koji juvak iz crtanog filma (mada crtace bas i nesto ne volim)...
Originally posted by Ana_88Da jebeno je to kad ides kupovat nesto zensko pa te svi gledaju blijedo
Ja nikada bas posebno nisam volela crtice... Nekako sam se i sa 6-7 god osecala da sam ih prerasla, mozda zato... Mali sirenu nikada i nisam gledala... Videla sam slike ali me zaista crtici nikada nisu nesto interesuje...
Sto se tice mastanja, to je nesto sto stalno radim... Najcesce mastam nocu, pred spavanje, kada je tisina, mrak... Tada se potpuno udubim u razmiljanje i zaboravim na svet i u jednom trenutku samo zaspem... Ponekada se dogodi i u toku dana kada jednostavno psihicki pobegnem iz stvarnosti...
Na dalje, kao mala sam uvek bila kao devojcica... Autici i vojnici me apsolutno nisu zanimali, ali sam zato zelela kucu za barbike (koje su mi sada odvratne), i volela sam karmine, sjajeve, maminu senku, lakove, suknjice i ostale zenske sitnice... I dan danas u prodavnici stanem i mirisem zenske parfeme, kupke, sapune i sl, ali moram uzeti nesto unisex i to me jaaaaaaako rastuzuje...![]()
Originally posted by Ana_88i ja sam bila na istom mjestu, bila u trenutku kada sam si drzala pistolj u ustima ali jos sam tu
HVALA VAM PUUUNO!!!Vec se bolje osecam uz vas i vasu podrsku :-) Konacno imam ljude koji me mogu razumeti a to mi mnogo znaci...Kod mene postoje dani kada se osecam skroz dobro,nekako uspem da pritajim osecaje,ali onda se sve "nakuplja" i na kraju je dovoljna mala sitnica da sve pukne a onda sam danima ko robot,po citav dan ucim da ne razmisljam o sebi,svojim potrebama i zeljama.Vec neko vreme razmisljam da sve priznam,prvo mami posto me ona nikada ne bi odbacila.Bilo bi joj tesko,znam,ali bi me volela sve i da sam najgora,a znam da nisam...Pre godinu dana sam svakodnevno razmisljala o suicidu,kao jedinom izlayu ali hvala Bogu,to me je proslo.Tada me je pored ovoga mucila strasna nesanica,pa mi je bilo dosta zivota...I sada mi se dogadja da ne mogu da pronadjem dusevni mir,i tada razmisljam kako bi bilo kada bi imala nekoga ko moze da me rayume...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!