Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Mercy Or No Mercy?

Mercy :up:
10
23%
No Mercy :down:
33
77%
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Zoe
No mercy ovde znaci zapravo, imati je. Ako smo iskreni prema nekome koga vise ne volimo, cinimo uslugu i sebi i njoj, a kud ces vise od toga.....
Zanimljiv ugao :serlok:
Korisnikov avatar
By m..
nemam pojma, jer
1) ne secam se da sam nekog tek tako prestala da volim.
2) uglavnom druga strana raskine sa mnom.

anyways desavalo mi se da se ispostavi da neki ljudi urade nesto sto ukazuje da nisu vredni moje paznje i prijateljstva, i te kontakte bih prekidala istog trena, tako da ne verujem da bi ovde bio drugaciji slucaj.

medjutim, takodje mi se nije desavalo da nekog odjednom prestanem da volim, vec bismo se postepeno udaljavali, sto ukazuje da bih tu vezu prekinula tek onog trenutka kada bi za mene izgubila bilo kakav smisao. sto bi znacilo ili da se osoba u mojim ocima srozala toliko da ne ispunjava moje osnovne moralne i karakterne kriterijume (dakle da sam se potpuno odljubila) i da je sex otisao u kurac ili da se desilo neko cudo pa sam popila neki tezak psihicki poremecaj od koga se svaka emocija instant gasi.

mislim, ne znam. ne bivam u nekim skroz besmislenim vezama, pa ne znam. u svakom slucaju kontam da bi devojka svakako skontala sta se desava i ona raskinula sa mom pre nego sto bih ja negde odlucila sta mi je raditi i prelomila da li osecam dovoljno ili ne.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zoe
No mercy ovde znaci zapravo, imati je. Ako smo iskreni prema nekome koga vise ne volimo, cinimo uslugu i sebi i njoj, a kud ces vise od toga.....
Slazem se sa Zoe, i fala sestro sto nisi i ovde obrnula slova :smeh:

Mada, i mtockastin pogled mi je blizak, mislim da sam samo jednom shvatila ja sama da ta veza nije vise romanticna-ljubav veza. I to na misice, i jedva.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by the1whowished
:down:
Osim ako se trenutak raskida ne bi poklopio sa sahranom ili ispitom.
fak de ti pade na pamet sahrana :(
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by the1whowished
:down:
Osim ako se trenutak raskida ne bi poklopio sa sahranom ili ispitom.
fak de ti pade na pamet sahrana :(
:neznam: Imas pravo- fak.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma kakvo crno sazaljenje....To treba odmah zavrsiti, a ne muciti i sebe i drugu osobu...Mislim, sta ko dobija time...bzv...definitivno odmah raskid... :marinac:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Mada to ne znaci da bih ja imala snage da raskinem ako bih je time povredila....jbg pi*ka sam!
Korisnikov avatar
By bigirl
Kad vidim kako su se "neki" prosrali u ovoj temi... želudac me zaboli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!