Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By little_boy
Evo, ovako...
Moj problem je sledeci! Upoznao sam jednog mnogo, puno, vrlo, jako slatkog decka preko MSN-a!

I mi se dopisujemo vec danima!
Dopisujemo se satima dnevno! I razgovaramo telefonom... I bas se slazemo...Ali...
Ali..

On zivi u Valjevu!
Mi bismo mogli da se vidjamo 2 puta mesecno maximum!
Sta mislite, da li bi veza na daljinu mogla da uspe???
Korisnikov avatar
By Adenim
Ma naravno, Zasto ne?

Kako vam dani teku, i kako se sjajno slazete, a niste se ni upoznali, uopste nemoj sumnjati da ce veza na daljinu, vidjanje 2 puta mesecno uopste uticati na vasu divnu, novu najvecu ljubav.

Alo covece, saberi se!
Korisnikov avatar
By Sunce
Znas kako, za mene je sve realno, samo sto poznajem i realni realizam.
Originally posted by little_boy
Moze da uspe. To najvise zavisi od tebe i njega.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nema vajde od veze na daljinu.
Jedno je da ste već počeli da se viđate pa da treba da se razdvojite na neko duže vreme, ali ovako, od samog početka biti u vezi na daljinu je stvarno besmisleno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kažeš, ti si iz Beograda, on iz Valjeva, a ljubav fatalna....hmmmm... Nema ništa od potpune ljubavi ako je veza na daljinu, to odmah da raščistimo, na to slobodno zaboravi. Dakle, moramo smisliti rešenje da budete na jednom mestu.
Evo šta ti ja savetujem da radiš :
Preseli se kod njega u Valjevo, a stan u Beogradu dajte pod kiriju.
Od te rente, uz njegov miraz, ćete moći da živite u Valjevu udobno kao dva goluba gaćana, barem dok ljubav toliko plamti.
:pilence: :pilence:
Sretno !
:andjelak:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Sunce
Znas kako, za mene je sve realno, samo sto poznajem i realni realizam.
Moze da uspe. To najvise zavisi od tebe i njega.

Auh, ala si mu odgovorio, svaka ti dala! :up:

Pa valjda zna da zavisi od njega i njega, nije pomislio da zavisi od Adenima, tebe i mene, valjda?! :shok:

Bilo je more ovakvih tema, vec je dosadilo i Bogu i narodu, a novajlije kako skontaju kako treba da se registruju, odmah navale, umesto da prvo malo iscitaju......no anyway, naravno da zavisi od obojice, od osecanja koja gajite jedan prema drugom, od ocekivanja koja imate jedan od drugog, i mnogih drugih stvari.
Takodje bih skrenula paznju na ono na sta je i Adenim-preko msn-a su se mnoge "ljubavi" brzo izrodile, jos brze ugasile; razlikuj virtuelnu realnost od realne :mete:
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam i za Little boy-a pomislila da jedan zivi u Beogradu a drugi u Nju Jorku... kad ono samo Valjevo u pitanju :D Ali odgovora na pitanje nema, tj. nekom je sasvim moguce a nekom nemoguce. Mada ja sam malo skepticna cim neko postavi pitanje. Ja za sebe odmah znam da mi je nesto moguce cak i kad ceo preostali svet govori da je nemoguce :D Vera u nesto vuce ka ostvarenju...
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Kao prvo,mozete da pricate do besvesti i preko MSNa i preko moba i preko kamere,BEZ SUSRETA UZIVO ne mozes nista da ocenish...eh koliko sam se ja puta "zaljubio" na netu...a uzivo :no: ....

A sto se tice da li veze na daljinu uspevaju,pa sto rekoshe ovi mudraci iznad:) to zavisi od tebe. Ja nisam tip koji bi mogao da ima vezu na daljinu...jednostavno nemam toliko vremena,a da se vidjam 2puta mesechno...po meni to i nije veza....:cigareta:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Daleko od ochiju, daleko od srca.

Kada mi je ex dechko otishao u vojsku, ja sam more proplakao za njim, zavetovao sam se (sam sebi) da cu biti veran i da cu ga chekati. Ziveo sam za jutarnje sate kada me je zvao.

Nije dugo vremena proshlo i ja sam se vec zatekao kako guram kurac u usta liku na nekom coshku.
Korisnikov avatar
By .L O S T
mislim da ne, ali mozda i gresim:nokti:
By Paris
A koliko ima od Bg-a do Valjeva? 10 000 km ? A ne, 100km. Pa i nije neka daljina. To je sat vremena busom :mjuza:

No, to i nije tema. Cisto zamjetih :cookie:
By Paranoid Androgynoid
my expirience - ne uspeva :sigh:
dva puta probala, oba puta se opekla.. necem vise. (ahaaaa..) :D
uzivaj dok mozes, mozda ces uzivati mnogo duze nego sto ti svi ovde predvidjaju i pricaju, mozda nadmasis sve. Bg-Va i nije neka daljina.. stoga, daj sve od sebe i nikako ne odustaj ;)

:shok: Paris is back!!!
Korisnikov avatar
By little_boy
Originally posted by Dina
Ja sam i za Little boy-a pomislila da jedan zivi u Beogradu a drugi u Nju Jorku... kad ono samo Valjevo u pitanju :D Ali odgovora na pitanje nema, tj. nekom je sasvim moguce a nekom nemoguce. Mada ja sam malo skepticna cim neko postavi pitanje. Ja za sebe odmah znam da mi je nesto moguce cak i kad ceo preostali svet govori da je nemoguce :D Vera u nesto vuce ka ostvarenju...
Dina, hvala na odgovoru!

Stvarno je super poslednja recenica!
Korisnikov avatar
By little_boy
Ljudi, svima hvala na odgovorima!
Stvarno se izvinjavam sto nisam nasao slican topic, nego sam ga postavio opet!
Izvinite jos jednom!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ne. Doziveo to, i nikad vishe. Sad mi je predaleko i kad mi decko zivi na desnoj obali Save. Znachi, samo Zemun i NBG. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ljudi, svima hvala na odgovorima!
Stvarno se izvinjavam sto nisam nasao slican topic, nego sam ga postavio opet!
Izvinite jos jednom!
Nema potrebe da se izvinjavas! :) I meni se jako dopao Dinin post.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nema od toga nista, da ti starija seka kaze...
Nije vazno da li se radi o 50, 100, 10 000 km. Bice situacija kada je tebi tesko, a on ne moze da bude pored tebe. Ili obrnuto. Nema poente graditi vezu samo na povremenom vidjanju od po par sati. A opet, neko mora da napravi odlucujuci korak i da promeni sredinu. A ljudi su retko spremni na to.
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni jedna stvar nije jasna.
A već milion puta sam pročitao po forumu.

Kad se "muvate" preko MSNa... vi to pitate "hajde sada da budemo u vezi?" i onda budete? Ili kako?
Korisnikov avatar
By KiWi

Može da uspe, ali u većini slučajeva strast splasne posle par meseci. Naravno, ima i primera koji govore suprotno, ali oni su baš baš retki.

Probaj, pa ako ne uspe, naići će neko bliži.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Marvin

Kad se "muvate" preko MSNa... vi to pitate "hajde sada da budemo u vezi?" i onda budete? Ili kako?
:lol:

"Od danas u 13 sati i 47 minuta mi cemo biti u vezi."

I meni je cudno to dogovaranje o tome da se bude u vezi.
Ali kontam da to kod tinejdzera podrazumeva obavezu svakodnevnog nazivanja telefonom, zaklinjanja u ljubav i povrh svega - zabranu imanja drugih partnera.
Korisnikov avatar
By little_boy
Originally posted by *deni*
Originally posted by Marvin

:lol:

"Od danas u 13 sati i 47 minuta mi cemo biti u vezi."

I meni je cudno to dogovaranje o tome da se bude u vezi.
Ali kontam da to kod tinejdzera podrazumeva obavezu svakodnevnog nazivanja telefonom, zaklinjanja u ljubav i povrh svega - zabranu imanja drugih partnera.
Xaxa!
Pa nismo mi u vezi...
Korisnikov avatar
By Zoe
Znala sam da nece moci da nadje ovaj topic :nope:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne znam.
Ja se muvam sa jednim uber-slatkim,pametnim i zgodnim deckom koji nije iz moga grada a dolazi samo vikendom u NS a je ne mogu ici u njegov grad jer radim 6 dana u nedelji...tako da se i ja pitam da li uopste da ulazim u tu pricu jer meni nije dovoljno da se sa nekim vidjam jedanput nedeljno.
Ili sve ili nista :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja znam jedan par koj je na vecoj udaljenosti od ove, pa sasvim lepo funkcionishu vec 2.5 godine. :love:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Lakiboy_ns
Ne znam.
Ja se muvam sa jednim uber-slatkim,pametnim i zgodnim deckom koji nije iz moga grada a dolazi samo vikendom u NS a je ne mogu ici u njegov grad jer radim 6 dana u nedelji...tako da se i ja pitam da li uopste da ulazim u tu pricu jer meni nije dovoljno da se sa nekim vidjam jedanput nedeljno.
I super ti je posao, mozes po ceo dan da visis na forumu i podjebavas narod :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By little_boy
Originally posted by goran
Ne znam.
I super ti je posao, mozes po ceo dan da visis na forumu i podjebavas narod :mirnatetko:
xaxa!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by goran
Ne znam.
Pa jeste...bas me ukenjalo :D
Cim nema nikoga ja se iz biroa sa svog kompa ulogujem ovde i zajebavam se pola radnog vremena.
Sta reci...ko zna zna :carica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne znam dal' je prvi problem jos uvek aktuelan :namig2:

Iz mog iskustva, moze da funkcionise. Govorim o relaciji Srbija UK a znam da ima jos parova koji funkcionisu na daljinu.

Iskrena da budem, meni Valjevo nije daljina.
Ali, imas druge godine, drugo iskustvo.

Bitno je da je vama lepo :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!