Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Ala ste strasni, vi stari forumasi. Decko pita da li znate neko mestasce, a vi krenuli da torocete ko je kad i sa kim. Aman, zaman...jel vi procitate pitanje.

little_boy, ako zelis intimnu atmosferu, gde mozes da ga poljubis, onda idi u kafic Smajli.

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=19492
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ma da, ti matorci su nepodnosljivi :roll:
samo cekaju kao krdo Borgova da ulete u temu i asimiliraju je :evilwait:
Originally posted by little_boy
I odoh ja sa svoje teme :)
Decko se cak pozalio i nikom nista :doh:

:zavera:
Korisnikov avatar
By Dina
Little boy,
Sunce ti je vec dao ideju. Pogledaj scenu pa ces videti i druga moguca mesta.

Srecno!
Originally posted by Cluniensis
Originally posted by Big Bad Bear
Sa 17 godina bi ti bilo bolje da ostanes kuci i citas lektiru
Hahaha, sasvim se slazem sa BBB. Isto bih ti i ja preporucio. Mislim OK je zaljubiti se i sve... i zelim te puno srece...

Ovo je sada mozda offtopic, ali cini li Vam se da ove mladjahne generacije sve ranije i ranije stupaju u sexualne odnose, bilo hetero ili homo?

:sesir:
Moguce da se krece ranije... ali koliko se secam sedamnaest godina nije ni u moje vreme (a to je vreme davno bilo :smeh: ) bilo neobicno vreme da se ima veza. Ja sam u to vreme imala prvu ozbiljniju vezu i niko mi nije rekao da je rano za to (pa ni roditelji, naravno bila je veza sa muskarcem inace bi verovatno rekli kojesta ;) ).

Ono sto ja imam utisak je da svet okolo gleda razlicito na hetero i homoseksualnu vezu pa se to ponekad odrazava i na misljenja na forumu. Tako da heteroseksualna osoba ima vezu sa sedamnaest nikako ne bi bila premlada a gay osoba to ispade... Nadam se da se varam! To me podseca na moju majku koja je komentarisuci decu moje prijateljice pozdravila zaljubljivanje jednog sina u devojcice a za drugog koji se zaljubljivao u decake rekla da tako mala deca nista ne znaju, tek ce se on formirati. I to sve u istoj recenici. Kad sam joj ja ukazala na to nesto se neubedljivo izvlacila... U sustini nije imala odgovor na to kako jedno dete nesto zna u nekom dobu i nece se menjati a drugo ne zna i sigurno mu je to faza... ;)
Korisnikov avatar
By little_boy
Originally posted by Cluniensis
Originally posted by Big Bad Bear
Sa 17 godina bi ti bilo bolje da ostanes kuci i citas lektiru
Hahaha, sasvim se slazem sa BBB. Isto bih ti i ja preporucio. Mislim OK je zaljubiti se i sve... i zelim te puno srece...

Ovo je sada mozda offtopic, ali cini li Vam se da ove mladjahne generacije sve ranije i ranije stupaju u sexualne odnose, bilo hetero ili homo?

:sesir:
Moguce da se krece ranije... ali koliko se secam sedamnaest godina nije ni u moje vreme (a to je vreme davno bilo :smeh: ) bilo neobicno vreme da se ima veza. Ja sam u to vreme imala prvu ozbiljniju vezu i niko mi nije rekao da je rano za to (pa ni roditelji, naravno bila je veza sa muskarcem inace bi verovatno rekli kojesta ;) ).

Ono sto ja imam utisak je da svet okolo gleda razlicito na hetero i homoseksualnu vezu pa se to ponekad odrazava i na misljenja na forumu. Tako da heteroseksualna osoba ima vezu sa sedamnaest nikako ne bi bila premlada a gay osoba to ispade... Nadam se da se varam! To me podseca na moju majku koja je komentarisuci decu moje prijateljice pozdravila zaljubljivanje jednog sina u devojcice a za drugog koji se zaljubljivao u decake rekla da tako mala deca nista ne znaju, tek ce se on formirati. I to sve u istoj recenici. Kad sam joj ja ukazala na to nesto se neubedljivo izvlacila... U sustini nije imala odgovor na to kako jedno dete nesto zna u nekom dobu i nece se menjati a drugo ne zna i sigurno mu je to faza... ;)
[/quote]
Dina, pozdravljam tvoj post! Apsolutno si u pravu! :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa idite da prosetate prvo po Kalemegdanu i ako vidis da nije neki manijak onda ga vodi u neki og gay kafica u BG ima ih vise koji trenutno rade, tamo mozete opusteno pricati i upoznati se...posle proceni sam sta ti je ciniti.

Uglavnom zapamti: uvek kada se nalazis prvi put sa nekim koga si upoznao online gledaj da to bude na nekom prometnom mestu punom ljudi, nikada se ne nalazi prvi put sa nekim na nekom mracnom i usamljenom mestu.

Ja sam se uvek u takvim prilikama nalazio sa ljudima ispred Katedrale na trgu u NS..kontam 'em ima puno ljudi 'em je ispred bozijeg hrama :lol: :opatica:
Korisnikov avatar
By little_boy
Originally posted by Lakiboy_ns

Ja sam se uvek u takvim prilikama nalazio sa ljudima ispred Katedrale na trgu u NS..kontam 'em ima puno ljudi 'em je ispred bozijeg hrama :lol: :opatica:
Xaxa, koji si ti lik! :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Nemas ni pojma KOLIKI :lol:
Nisam ja jedini koji se nalazi sa dejtovima ispred katedrale :opatica:
Moj rodjak u Zagrebu se isto nalazi sa frajerima ispred njihove katedrale.

Bozija pomoc je vazna u takvim situacijama.
Korisnikov avatar
By little_boy

Nemas ni pojma KOLIKI :lol:
Nisam ja jedini koji se nalazi sa dejtovima ispred katedrale :opatica:
Moj rodjak u Zagrebu se isto nalazi sa frajerima ispred njihove katedrale.

Bozija pomoc je vazna u takvim situacijama.
znaci nisi lik, nego LIKCINA!

sto nisi u BG-u, mogli bismo da se extra zezamo i druzimo :)
ispred hrama svetog Save , naravno :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Sunce
Ala ste strasni, vi stari forumasi. Decko pita da li znate neko mestasce, a vi krenuli da torocete ko je kad i sa kim. Aman, zaman...jel vi procitate pitanje.
fakat. vrlo je iritantan odnos prema novim ljudima koji se pojave na forumu.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Sunce
fakat. vrlo je iritantan odnos prema novim ljudima koji se pojave na forumu.
k'o u srednjoj skoli.
"kul" momci sede u jednom uglu i hejtuju sve sto se usudi da im pridje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!