Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Jos jedna u nizu parodija. Kao i ostale, dobila je veoma NISKU ocenu na IMDBu. Ipak, mogu da vam obecam da ce vam film pruziti mnogo smeha i zabave.

Inace, ukoliko zelite da pogledate film ne citajte dalje jer sadrzi dosta spoilera.

Prica prati kralja Leonidasa i njegovih 13 spartanaca koji se suprotstavljaju persijsko bogu-kralju Kserksusu. Spartansko drustvo je veoma otvoreno, gde se nabildovani i izvajani mladici pozdravljaju sa zenama u "baci kosku" fazonu, a sa drugim bajama tongue-wrestlingom. Film obiluje gay momentima (stavise obrnuli su uloge iz "300", tako da su ovde Spartanci gay, a Persijanci strejt). Mnogo poljubaca izmedju muskaraca, provlacenje gay ikona i "taktova" kroz celu pricu.

Ono sto izdvaja ovu parodiju od ostalih, je sto se nisu zadrzali na ismejavanju filmova. Ovaj put su tu i parodije na razne serije (Prorocica je niko drugi do Ugly Betty, a na Leonidasovo pitanje sta da radi dobija odgovor "Save the chearleader-Save the world"), emisije (Idol, Top Model,...), proizvode i nase omiljenbe poznate licnosti. Npr. grbavac iz filma 300 je Paris Hilton, a poslednja u filmu gine Lindzi Lohan. Naravno, nisu zaboravili ni Britney. Posebno zabavan trenutak je kad se pojavljuje i Kris Kroker (secate ga se sa YouTube-a i "Leave Britney alone!"). Inace, Kserksesa glumi onaj debeljko iz Borata, pojavljuje se Method Man, a kraljica Margo (?), Leonidasova zena je Karmen Elektra.

Extra trenutak je kad na kraju svi likovi otpevaju pesmu Glorie Gaynor "I will survive"

U svakom slucaju, obavezno pogledati film jer smo se mi siti nasmejali. A i imaju da se vide obanzeni izvajani frajeri!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Super je filmic! :up:

Mada i ti si sada spoilovao par delova ali ajde... :giggle:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jedan od glupljih filmova koje sam u skorije vreme odgledao.

Jeftin, izlizan humor, sa par dobrih fora.
Od "Scary movie 2" se nije pojavila dobra filmska parodija...

South Park "Lezbos" je bio daleko bolji...
By XanaX
valjda parodija na "300" nemre bit' lošija od samih "300"... tako im i treba kad naprave takav film - ok,umjetnička sloboda, ali ono "a ne kao oni iz Atene koji vole dečke"... eh...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Big Bad Bear
Pa rekao sam da ne citaju ako zele da pogledaju film
Ah, ja sam citao napamet posto sam bio premoren, mislio sam da ne gledaju na imbd-u zbog spojlera :doh:

Sorry
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!