Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Meni samo nisu jasni ovi "nemoj mnogo da se nadaš" komentari... Mislim, ko još može da bude zaljubljen, a da se ne nada??? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By jenny
da stvarno.
ne kaze se dzabe nada umire poslednja! kuchka :invalid:
By Çâðê_DUP
Jel ima nešto novo? :sweet:

Sad meni pada napamet da sam gospodjici X tad u školi prišla, uhvatila je za ruke i rekla: ja sam lezba, znaš!, da li bih sebe poštedela skoro desetogodišnje veze koja je pre ličila na pakao, nego na vezu.. :shrug: Tvoja tema me je podsetila na to, inače nisam u fazonu baba savete. zato bih želela da se ne zaletiš i da praviš zaista prave poteze, a moj savet je sledeći:

Pazi, dear child :tetka: u tvojim godinicama i u našem patrijarhalnom društvancetu, još imaš fore da bude "normalno" da si bliska sa drugaričicom. Dam ti majicu, daš mi gaćice, dam ti suknjicu, dam ti..

Ja sam se u tim godinama povatala sa svim mojim str8 drugaricama, a sa izvesnom i dotičnom sam imala wild lesbian sex, doduše nismo ga tako krstile :vatroslava:

Sačekaj ti, dear child, da se stvari spontano odvijaju. Ako je zainteresovana za tebe onako..šut bolan erotika..primetićeš i sama, samo nemoj da budeš mnogo navalentna. A tek da izvaljuješ neke etikete o sebi i da devojku zaista preplašiš, gay or not.

Jesi li ti gledala Lost and Delirious? Budi bre malo romantična :sweet:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Angelina777
Al' joj dade primer... Još samo da skoči sa krova. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao zaljubljena, jako slatka prica.. sta god da bude, nadam se da ces uzivati u svoj toj paznji... :cvece:
By Çâðê_DUP
Originally posted by bigirl
Al' joj dade primer... Još samo da skoči sa krova. :ozbiljan:
OK, mozda je bolji primer IMAGINE ME AND YOU. ;)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja jednostavno ne mogu da se ne nadam .... :sigh:

Novine: bile smo u setnji pre neko vece, 3 sata smo se setale, (grlila me jako cesto ;) )
Bile smo zajedno u skoli svaki odmor, a ona mi je u medjuvremenu (na casovima) poslala 20 poruka.... :sweet:
E saaaaaaaaaaaaad, da nije sve tako bajno i sjajno uverila sam se sinoc, kad mi je poslala poruku da ima decka... :(
A danas, medjutim...sam saznala da ona nikad nije imala decka (meni je to u neku ruku i razumljivo, Boze moj ima 15 godina,...zasto danasnje kinke sa 13 treba da se kresnu, meni je to ludilo.....no to je sad nebitno...)....
Kontam da me je provalila i da hoce da me udalji od sebe.....a mozda je to samo bio neki "test"....neznam sta da mislim, ubija me sve ovo, svaki dan mi se sve vise svidja....:nope:ne znam sta da mislim vise..... :ubise:

Kad bih smao na sekund mogla da znam sta misli.....uhhh :zavera: :sigh:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja bih joj se jos vise priblizila.... krene sve od price, mozda nekog prijateljstva.... itd... pa, ako se nesto vise izrodi... to ce biti lepo...
Ps: Radujem se zbog tebe :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pitaj je da li je voljna da stupite u intimne odnose ljubavnoseksualnog tipa.
Ako kaže da jeste, onda hoće, a ako kaže da nije, onda neće.
Šalim se malo...
Videćeš i sama kako stvari stoje i na čemu si sa tom šiparicom. Vama curama je i inače mnogo lakše da se otvoreno volite, a da to okolina ne protumači kao izopačen i neprirodan odnos. Možete da se držite ze ruke, da se kikoćete, mazite međusobno po kosi i ljubakate, a da opet kažu : " Pa one su najbolje drugarice ".
:)
Korisnikov avatar
By bigirl
Mislim da... Treba stvarno da pričaš sa njom... Ovako se samo skenjavaš...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Moze biti da se uplasila, pa ti je poslala poruku da ima decka (zvuci mi tako, nemoj mi verovati...).
Sasvim je ocekivano i normalno da osoba u procesu svog otkrivanja ima faze jesam/nisam, on/off, hocu/necu. Pa i izmisljanje partnera.
Mislim da stvari treba da teku polako... Setajte, pricajte, dodirujte se... radite na bliskosti. Mislim da bi shok-tretman bio kontraproduktivan.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pozovi je u Vip. :lol:

Shalim se... :D

Chim se ona druzi sa dechacima i igra fudbal, gej je sto posto. Dobro, ne bash sto, al 99.9 jeste. :D
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
A sto je ne pitate KAKVE je poruke dobijala od nje... Lezbejka je 100% samo ti to, zaljubljena, ne znas da skuzis. No, doci ce i taj dan. Iskoristi to sto voli da pije. Popijte po 2 piva i videces kako ce se osloboditi.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Njoj dva piva su ko dve case vode...nece ni zasmrdeti na pivo, a kamoli se napiti...mala je zesci alkos i tesko je vata....dok je ja napijem, ja cu vec biti pod stolom.... :rock:
Korisnikov avatar
By bigirl
Još bolje! Ti joj tako pijana reci istinu, a onda sutradan ako mala krene da beži - ti se samo pravi blesava, jbg, uhvatilo te mnogo, pa nisi bila svoja.

Pa bože... Koliko se samo devojaka iz mog odelenja tako savatalo... A str8 na kvadrat.
Korisnikov avatar
By D.I.S.C.O.
Pa kupi joj dvolitarku na velikom odmoru. Mislim, po tvojoj prici, sta je to njojzi, taman da ugasi žeđ. A i da se malo opusti. Onako... usput.. :B
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
LoOOOOOOOooool...

@bigi....razmisljala sam o tome ;) al ja lose lazem...
Korisnikov avatar
By Shmi
A jel si ijednog trenutka pomislila kako ona isto lose laze? To o decku... Njaaa....

:smilegrin:
By Çâðê_DUP
Kontam da me je provalila i da hoce da me udalji od sebe..
Ona TEBE da udalji? Iz tvoje priče koliko mogu da zaključim, ONA se ne skida sa tebe...a da ti izneseš sadržaj makar jedne porukice ;)

Nego..sta ima novo? :opacupa:
Korisnikov avatar
By Progenitor
Da li ona ide u vašu smenu, u istu školu? Ili tek tako bane samo na odmoru da se vidi s vama?
Da to je bitna informacija u shvatanju homoseksualnosti. :smeh: E jesi luda,lol

Btw.Jel mi to govorimo o srednjoj skoli? OMG! I'm getting old for this shit .. :lol:

Tebi duso treba pederka-radarusa ili poznato kao :Just Jack:

:gatara:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nema nista novo, raspust....cujemos e skoro svaki dan... :love:

Ne smem da iznosim poruke u javnost :P

Daa, treba mi peder, ovaj moj se ne razume (salim se S. :sweet: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!