- 12 Apr 2008, 21:44
Znam da postoji hiljadu tema na ovu temu (
) ... Ali ja sma jednostavno morala da otvorim ovu i da vas sve pitam za misljenje....ajde nek ispadnem i pateticna, i glupa, i neozbiljna i sta god boli me bas...samo hocu da cujem misljenje nepristrasnih ljudi koji me ne poznaju i koji mi nece reci ono sto zelim da cujem nego ono sto stvarno misle.....
Jao smorih vec:drama:
Da predjem na stvar...
Postoji jedna devojka.....Drugarica moje drugarice...hm...kako da pocnem...
Pre par dana je pocela da se druzi sa nama na odmorima zbog te drugarice...i mi smo je totalno zgotivili...jer je ok lik skroz
I par dana ta moja drgc nije dolazila u skolu, a ova mala se stalno meni javljala i u prolazu zastajkivala da popricamo o totalno nebitnim temama, smeskala mi se, zezale smo se itt
..... Nakon par dana meni ta drgc rece da je ova mala trazila moj broj (ova joj ga nije dala)...i naravno kud cu sta cu ja se zainteresujem za nju
Nakon par dana ona meni kupi cokoladu
(podelila sam je sa svima da se zna
) Kasnije ona pocne da me cima (uzela je od drgc broj)...i ja naravno vracam, posle toga padne i prva poruka....i posle toga i prvi zagrljaj....slatko nema sta...primila sam se u sekundi
E sad je problem sto ja polako pocinjem da se ozbiljno interesujem za nju i da se paaaa.....zaljubljujem u nju...a ne znam da li je to dobro, posto ja pojma nemam da li je ona gay ili ne..... (jos neke sitnice o njoj, druzi se sa decacicma, trenira fudbal....fem je....itt)....
Moje pitanje je sta da radim dalje...? Ne znam da li je gay i da li joj se svidjam, radim na tome da saznam, ali zelim vase misljenje..... DA
ili Ne
(joj se svidjam)..............
Al sam oduzila sad............
POmagajte

Jao smorih vec:drama:
Da predjem na stvar...

Postoji jedna devojka.....Drugarica moje drugarice...hm...kako da pocnem...

Pre par dana je pocela da se druzi sa nama na odmorima zbog te drugarice...i mi smo je totalno zgotivili...jer je ok lik skroz

I par dana ta moja drgc nije dolazila u skolu, a ova mala se stalno meni javljala i u prolazu zastajkivala da popricamo o totalno nebitnim temama, smeskala mi se, zezale smo se itt

Nakon par dana ona meni kupi cokoladu

E sad je problem sto ja polako pocinjem da se ozbiljno interesujem za nju i da se paaaa.....zaljubljujem u nju...a ne znam da li je to dobro, posto ja pojma nemam da li je ona gay ili ne..... (jos neke sitnice o njoj, druzi se sa decacicma, trenira fudbal....fem je....itt)....
Moje pitanje je sta da radim dalje...? Ne znam da li je gay i da li joj se svidjam, radim na tome da saznam, ali zelim vase misljenje..... DA

Al sam oduzila sad............

POmagajte