Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uf, moze.... Imam ispit u 14, posle mozemo.
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by Mr.Ja
A ti neshto ne zelish da primish?
e dobijas toplu cokoladu za ovo :) a ti Statuse to kazes, mada mene to bas nesto i neinteresuje jer sam jos koji dan tamo a od ostatka ekipe niko ne posecuje ovo ..... ovde...dzabe ti prica i molba
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by olgic
e dobijas toplu cokoladu za ovo :) a ti Statuse to kazes, mada mene to bas nesto i neinteresuje jer sam jos koji dan tamo a od ostatka ekipe niko ne posecuje ovo ..... ovde...dzabe ti prica i molba
Pa necu da te gnjavim pred kraj karijere... :sweet:
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by olgic
Pa necu da te gnjavim pred kraj karijere... :sweet:
ma bre za tebe i dve razlicite ima da napravim i to poslednji dan:)
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Kako meni nisu donele med kad sam poruchio chaj...

mozda samo odredjene zele da peljeshe :D :peace:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
u stvari si hteo da kazes da su neki dovoljno slatki da im ne treba med a nekima treba i repete :D :spank:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
joj, to sam hteo da kazem

zamisli bruku da se presladak decko "zamedi"

mmm

imam zelju da lizem med sa necijeg tela :)

:up:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by *STATUS*
med dobijaju samo slatki momci :)

:muzika:
ili pak, tripuju da ste alergicni na med, pa hoce da vas se rese jednom zauvek... :trep:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
joj, taj koji se bude resio najpopularnijeg gej forumasa u Srbiji ce uci u istoriju....

:kissing:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Siinoc....

Jedno tako slatko i medeno dugokoso-plavo stvorenje je bilo u :) ,gore je sedela...

Bila je sa drugom (ili nedaj boze deckom ) , koliko ja uspeh da primetim...

Zaista,ne bese mi dobro od doticne dame :love:

Ne znam ko je/ne znam sta je (garant neka str8-asica, 'take sam ja srece :drama: )

Ali znam,kad je ugledah,ne bese mi dobrooooooo ... :love: :love: :love:

Eto....

I da,gledali smo se dugo( tj. ja blejah u nju :bale: kad je posla kuci,u hodniku ispred (mislim u prolazu) a i ona u mene kad je snimila da balavim,posto je bilo vise nego ocigledno )...

Koji sam ta kreten :zid: umesto da pridjem,proguram se kroz masu i izadjem ispred da se upoznamo,ja ostah da blejim i ona ode :(

Eh zivoteee... :drama:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Tako to uvek i biva...i gledas se i gledas...i dzabe....i niko nista ne preduzme...i onda napishesh to ovde,ne bi li ona prochitala...

ali nema od toga leba,ja da ti kazem. :nokti:

:)
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Tako to uvek i biva...i gledas se i gledas...i dzabe....i niko nista ne preduzme...i onda napishesh to ovde,ne bi li ona prochitala...

ali nema od toga leba,ja da ti kazem. :nokti:

:rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Julia
sorry sto cu vas prekinuti. procitala sam par prethodnih stranica ove teme i nasla se prozvano u par momenata s obzirom da vise od godinu dana radim u osmehu. Zelim da razjasnim jednu stvar posto vidim da se ljudi mnogo zbunjuju oko pitanja ko je nepozeljan. Nepozeljni su oni sto prave lom, sto urezuju svoja imena u stolove kao da su to skolske klupe, grupe ljudi koje zauzimaju mesta gore,sede satima i ne piju nista osim vode i na svakih 10min prepune pikslu, oni koji povracaju u kesu koju su doneli sa sobom i ostave je pored stola za kojim su sedeli,oni koji donesu gomilu hrane sa sobom i ostave hrpu djubreta iza sebe, nepozeljni su oni koji wc koriste da bi se sminkali, drogirali ili jebali u njemu (sve se to desava i mi koji radimo vidimo to!). Oni koji se ponasaju normalno su uvek lepo primljeni i ugosceni. I btw ja sam ona ljubazna konobarica iz Zrenjanina!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Julia I btw ja sam ona ljubazna konobarica iz Zrenjanina!
aaaaaaaa nemerem bilivit da te vidim na forumu! dete drago!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Julia
I btw ja sam ona ljubazna konobarica iz Zrenjanina!
'ajde!!!
Ja sam onaj koji je igrao makarenu i slusao pevace u hodniku nakon zatvaranja! :smeh:
Korisnikov avatar
By bothways
Hmm, ona ljubazna, slatka, skoro-pa-crna? =)
By Swanheart
ona sto je ostala u proslu subotu do fajronta? :trep:
Korisnikov avatar
By bigirl
oni koji povracaju u kesu koju su doneli sa sobom i ostave je pored stola za kojim su sedeli
:bljak: Muka mi je od same pomisli na ovo.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Samo zustro Julia! :sekirica:

e a bas si ljubazna,stvarno,mada i ona druga devojka. :)

nemam komentar za ponashanje nepozeljnih.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
sorry sto cu vas prekinuti. procitala sam par prethodnih stranica ove teme i nasla se prozvano u par momenata s obzirom da vise od godinu dana radim u osmehu. Zelim da razjasnim jednu stvar posto vidim da se ljudi mnogo zbunjuju oko pitanja ko je nepozeljan. Nepozeljni su oni sto prave lom, sto urezuju svoja imena u stolove kao da su to skolske klupe, grupe ljudi koje zauzimaju mesta gore,sede satima i ne piju nista osim vode i na svakih 10min prepune pikslu, oni koji povracaju u kesu koju su doneli sa sobom i ostave je pored stola za kojim su sedeli,oni koji donesu gomilu hrane sa sobom i ostave hrpu djubreta iza sebe, nepozeljni su oni koji wc koriste da bi se sminkali, drogirali ili jebali u njemu (sve se to desava i mi koji radimo vidimo to!). Oni koji se ponasaju normalno su uvek lepo primljeni i ugosceni. I btw ja sam ona ljubazna konobarica iz Zrenjanina!
A ja se taman upitah kako to da je ona druga toliko pismena. :giggle:

:kiss: :cvece:

shifra:
shtreber sa filoloshkog
By Bombina
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Julia I btw ja sam ona ljubazna konobarica iz Zrenjanina!
aaaaaaaa nemerem bilivit da te vidim na forumu! dete drago!
hahaha krepo kad budes tu ,idemo u smiley-nemoj provociras o curama gde zive u zrenjancanka :tuc:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Danas sam skontao da ima 3 konobarice,ona plava,crna,i smedja sa plavim ochima:) Ljubazna je ova sa plavim ochima.jel da?:)
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
ona plava

Plava ? :alikako:
Korisnikov avatar
By Julia
skontao si pogresno. Nema vise plavih. Samo dve crne i jedna smedja. Nema plavookih vec 7 meseci unazad. Sorry
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!