2Q2Bstr8 ne mogu a da ne primetim veliku gorcinu u tvojim redovima u poslednje vreme. mislim da nije u redu reci nekome da gradi svoj identitet kroz slepo obozavanje madone, cak nisam ni primetio da ovde ima takvih, osim mog cimera hehe...
sa druge strane, koreografija, ajd' se vratim na nju, posto se za muziku slazem da je
verovatno da si u pravu za te neke momente u koreografiji, da su vec vidjeni, ali boze moj, meni je uz tu pesmu ta koreografija skroz legla, i mislim da je pogodak. njen koreograf (jamie king) je covek koji je unazad nekoliko albuma sve smisljao, i zar za njega kazes da ne zna da radi posao?!

na kraju krajeva, madona je poznata po tome da cim neko zakaze, momentalno ga izbaci iz tima, tako da ne brinem ja za njega i njegove koreografije... ako ga nije ona izbacila, sta ja ima da se jedim...
sto se samog albuma tice, polako, jos nje izasao, tek za 20tak dana cemo davati svoje misljenje, koje je opet, potpuno nebitno jer cemo ga svakako slusati, na radiju, zurkama, pa cak i privatno, iako nam se mozda nece dopadati... meni je 4 minutes u plejeru vec danima, nekada je zapravo i pustim.. da ne pricam o ukusima, ja sam pomijara, priznajem, ali meni 4 minutes nije LOSA pesma, samo je PROSECNA...