Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
You'll always love me more
Miles away
I hear it in your voice when we're
Miles away
You're not afraid to tell me
Miles away
I guess we're at our best when we're
Miles away

:love:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by j::s
ovaj MILES AWAY demo je savrsen

''
Ovo je fantasticno!!!!! Obozavam piano verzije Madonninih pesama. Evo moj omiljen piano mix celog albuma COADF u samo 6min-neverovatan!!!

''

PS: jos uvek trazim hung up violin version koju su pustali na egzibicijama umetnickog klizanja2005
By STRIPPED
Auuu...
Znali smo da ne ume da peva,a po videu "4 minutes" se vidi da ne ume ni da igra!
Madonna,Madonna pa sta nam onda ostaje... :puzzle: :(
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by STRIPPED
Auuu...
Znali smo da ne ume da peva,a po videu "4 minutes" se vidi da ne ume ni da igra!
WTF!?!?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Auuu...
:qqlele: ona ne ume da igra?! :noob:
By jackare
Auuu...
Ovo je hit decenije:rotflmao:

To je isto kao kad bih ja rekao da Ronaldinjo ne zna da igra fudbal, ili da Mercedes ne zna da napravi automobil. Da ne ulazim u to sto zena ima 50 godina, i sto je i pored toga u stanju da sa svojim telom izvodi stvari koje prkose zakonima fizike i ljudske izdrzljivosti.

Mislim, alal vera za izjavu!!!
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by j::s
ovaj MILES AWAY demo je savrsen
Slazem se sa tobom. :love:
Korisnikov avatar
By Seaman

Ovo je fantasticno!!!!! Obozavam piano verzije Madonninih pesama. Evo moj omiljen piano mix celog albuma COADF u samo 6min-neverovatan!!!
Savrseno.

Thanx! :kiss:
Korisnikov avatar
By Hton
Warner je danas potvrdio da je pesma "Give It 2 Me" drugi singl sa albuma "Hard Candy" i da je spot već snimljen!!!!!!!!!!
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By Hton
New York - Magazin "Vanity Fair" postaviće na aukciju jedinstveni globus, koji se 'slikao' zajedno sa Madonnom za naslovnicu majskog, tzv. "zelenog izdanja" ovog magazina, a koji je ona potpisala nakon fotografisanja, zajedno sa dvema kartama za specijalni Madonnin nastup u NYC-u. Svi prihodi biće prosleđeni organizaciji "Raising Malawi", koja je zadužena za spasavanje života bolesne dece i siročadi na Malawima.
Ovo majsko izdanje obeležava Madonnino deseto pojavljivanje na naslovnici "Vanity Fair"-a. Slika, koju je načinio Steven Meisel, prikazuje je kako drži ručno napravljen globus koji je poprilično velik.
Slikanje se obavilo u studijima Smashbox, 21. februara 2008. godine, a Madonna je potpisala globus i nacrtala srce preko afričkog kontinenta.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by jackare
alal vera za tvoju izjavu. :zid:

Madonna u ovom spotu ima istu koreografiju kao u Sorry, pa ako joj je umetnički doseg da ponavlja koreografije, onda se može tvrditi da ne zna da igra. u svakom slučaju, ume ona i bolje od toga. a onaj deo na kraju neću ni da komentarišem koliko je glup.
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako mislis u sorry ista koreografija? :nerd: lice ali nisu iste. na kraju krajeva, ne smislja ona to nego koreografi...
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by 2Q2Bstr8

Madonna u ovom spotu ima istu koreografiju kao u Sorry, pa ako joj je umetnički doseg da ponavlja koreografije, onda se može tvrditi da ne zna da igra.
Jesi li siguran da si gledao dobar spot:evilgrin:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by ns.happy
kako mislis u sorry ista koreografija? :nerd: lice ali nisu iste.
ono kad napravi neki kao "most" je identično, čak se na isti način spušta na ruke. posle joj se igranje svodi na šetanje pored Justina i to nešto na kraju gde repliciraju hiljadu i prvi put njegovu koreografiju. i tako dalje.
na kraju krajeva, ne smislja ona to nego koreografi...
neka nađe onda nove koreografe.
By jackare
Originally posted by jackare
alal vera za tvoju izjavu. :zid:

Madonna u ovom spotu ima istu koreografiju kao u Sorry, pa ako joj je umetnički doseg da ponavlja koreografije, onda se može tvrditi da ne zna da igra. u svakom slučaju, ume ona i bolje od toga. a onaj deo na kraju neću ni da komentarišem koliko je glup.
Kad kazes "ume ona i bolje od toga", onda demantujes svoju izjavu da ne zna da igra. Osrednja koreografija u jednom spotu (ili ponavljanje dela koreografije iz nekog prethodnog), ne znaci da se moze izvuci generalni zakljucak da zena ne zna da igra. To je jedan od retkih talenata koje se malo ko jos usudio da joj ispori, cak i njeni najveci kriticari. Drugo, imati 50 godina i biti sposoban da sa onoliko energije i, do najsitnijih detalja uvezbane koreografije, nastupas 4 meseca iz veceri u vece (kao sto ona radi na svojim turnejama)- to nije stvar za potceniti.

Ne znam na koji "deo na kraju" si rekao da je glup. Ako si mislio na kraj spota, onda tu necu polemisati, jer je to stvar ukusa (a ni ja nisam fasciniran istim, mada mislim da je spot bolji od svakog sa COADF).
Ako si pak mislio na moju izjavu da "prkosi zakonima fizike"- to je bilo figurativno receno i nisam hteo da kazem kako Madonna moze da seta po plafonu ili da leti. Hteo sam da kazem da mene fascinira njena samodisciplina, kultura tela i energija koju poseduje, a to se ne moze reci ni za jednu aktuelnu zvezdu u dvadesetim ili tridesetim. Zena ima jednako elana na sceni kao i pre 20 godina i to je ono sto me zapanjuje.
Korisnikov avatar
By Stanwik
ok, koreografi su u ovom spotu zakazali! koreografija je nekako... tupava.
ali reci zbog toga da ne zna da igra je preterano.... a sta bi u spotovima za vogue, human nature, hung up, don't tell me, american life, express yourself... pa sve one silne turneje...

mene smorio ovaj 4minutes... negde procitah da hard candy ipak nece biti timbalandizovan hip hop album! :thanxgod: vec pravi madonna sound! :vogue:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kraj spota mi je bezveze, dosadan i besmislen. u svakom slučaju, ja nju zaista cenim i mislim da je multitalentovana, ali ipak ne mogu da ne kritikujem njene odluke u poslednje vreme. da li se potrošila, umorila ili je ovo samo faza, ne znam. ali ipak sam očekivao više od Confessions, pa sam se pomalo razočarao. onda mi je nade podigao Hard Candy, ali me je još više razočarao.

btw, što se tiče koreografija: osvežite svoje sećanje uz Sorry i njeno besmisleno i smešno bacanje u onom kavezu. a onda i u Me Against The Music gde se drži šakama za članke i valja po zemlji. ima ona još takvih bisera, sigurno.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
a ko reche da je tvoje misljenje nekom bitno?!? i lik jos krece da elaborira svoj stav..... samo na forumu.........
Korisnikov avatar
By Hton

očekivao više od Confessions, pa sam se pomalo razočarao.
COADF te je razocaro!?!?!? WoW! Tebi jeste potrebna pomoc... :psiholog:

btw, što se tiče koreografija: osvežite svoje sećanje uz Sorry i njeno besmisleno i smešno bacanje u onom kavezu. a onda i u Me Against The Music gde se drži šakama za članke i valja po zemlji. ima ona još takvih bisera, sigurno.
Meni su ti biseri very sexy-voleo bih da ja to mogu :D :bic:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dobro je, momci. možete vi svoj identitet graditi i bez slepog obožavanja Madonne.
Korisnikov avatar
By Hton
dobro je, momci. možete vi svoj identitet graditi i bez slepog obožavanja Madonne.
ne,ne,ne-kriv si i gotovo! :sudija: :egzorcist:

:D
Korisnikov avatar
By Stanwik
kraj spota mi je bezveze, dosadan i besmislen. u svakom slučaju, ja nju zaista cenim i mislim da je multitalentovana, ali ipak ne mogu da ne kritikujem njene odluke u poslednje vreme. da li se potrošila, umorila ili je ovo samo faza, ne znam. ali ipak sam očekivao više od Confessions, pa sam se pomalo razočarao. onda mi je nade podigao Hard Candy, ali me je još više razočarao...
meni je coadf ok album. american life je pravo remek delo, bar meni, od prve do poslednje pesme. tada je radila sa manje poznatim producentima. kada sam cuo da ce raditi sa timbalandom potpuno sam se razocarao! a tek kada su procurele one dve sramote na internet.... ali eto nadam se da su samo 4minutes i candy shop losi momenti novog albuma :molise: :molise: :molise: a ove ostale stvari su, kako neko rece, potpuno inventivne i skroz u m stilu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
2Q2Bstr8 ne mogu a da ne primetim veliku gorcinu u tvojim redovima u poslednje vreme. mislim da nije u redu reci nekome da gradi svoj identitet kroz slepo obozavanje madone, cak nisam ni primetio da ovde ima takvih, osim mog cimera hehe...
sa druge strane, koreografija, ajd' se vratim na nju, posto se za muziku slazem da je :jbg:
verovatno da si u pravu za te neke momente u koreografiji, da su vec vidjeni, ali boze moj, meni je uz tu pesmu ta koreografija skroz legla, i mislim da je pogodak. njen koreograf (jamie king) je covek koji je unazad nekoliko albuma sve smisljao, i zar za njega kazes da ne zna da radi posao?! :alexis: na kraju krajeva, madona je poznata po tome da cim neko zakaze, momentalno ga izbaci iz tima, tako da ne brinem ja za njega i njegove koreografije... ako ga nije ona izbacila, sta ja ima da se jedim...
sto se samog albuma tice, polako, jos nje izasao, tek za 20tak dana cemo davati svoje misljenje, koje je opet, potpuno nebitno jer cemo ga svakako slusati, na radiju, zurkama, pa cak i privatno, iako nam se mozda nece dopadati... meni je 4 minutes u plejeru vec danima, nekada je zapravo i pustim.. da ne pricam o ukusima, ja sam pomijara, priznajem, ali meni 4 minutes nije LOSA pesma, samo je PROSECNA...

Slika

Slika

Slika
By Paris
eto posto neko rece da ne zna ni da igra ni da peva, moze da bude fitness trener :teg:

4 minutes je zarazna i dobra pesma ali spot ne ide uz nju. video je tehnicki savrsen, kreativno slab. madonna je samo britney zamenila justinom i dodala skakanje iz confessions perioda...

ali, verujem ja u nju:klavir:
Korisnikov avatar
By ns.happy
inace daa... kad rece britney, ona meni taaaako fali u tom spotu... ne znam da li se secate price od pre godinu dana, kako su timbaland, justin i madona odlucili da pomognu posrnuloj britni i da naprave zajedno jednu pesmu koja bi je digla iz mrtvih... mozda je ova pesma bas taj projekat samo sto je britni bila prezauzeta da ucestvuje? :lol:
By Paris
Original pesme je znaci bio:'4 minutes to save Britney'. :lol:
By STRIPPED
Znaci zena ne ume da igra ljudi!
U spotu hung up i sorry mi dodje da placem kad je gledam sta pokusava sa telom.
Izgleda kao neki amater koji iza sebe im 2 sata plesa!
O koreografiji ne zelim ni da pricam!!
Volim i postujem madonnu samo zato sto je od sebe
(totalno netalentovane zene) napravila ikonu!To stoji!
Korisnikov avatar
By ns.happy
Znaci zena ne ume da igra ljudi!
U spotu hung up i sorry mi dodje da placem kad je gledam sta pokusava sa telom.
Izgleda kao neki amater koji iza sebe im 2 sata plesa!
O koreografiji ne zelim ni da pricam!!
Volim i postujem madonnu samo zato sto je od sebe
(totalno netalentovane zene) napravila ikonu!To stoji!
aj' vas da vidim da ponovite tu hang up ili sorry koreografiju? snimite i turite na youtube pa cu da vam skinem kapu. do tada, samo trabunjate :cowboy:
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!