Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By XerYuS
nije los spot, mada je imala i boljih. Ne svidja mi se to sto kamere stalno menjaju pozicije, i sto se brzo menjaju scene. Deluje malo konfuzno.
Korisnikov avatar
By monroefan
@Lakiboy_ns:nema na chemu... ;)

slazem se sa Zonchetom-Justin josh uvek fura taj neki klosharski imidz,which I don't like...
Madonna izgleda fantastichno,u spotu se ne primecuje razlika u godinama,chak Justin deluje smorenije...svidja mi se shto se kod nje i dalje vidi isti elan i volja za dokazivanjem(iako je dokazala sve shto se moze dokazati...)...a ne onaj fazon-ja sam zvezda i ne moram vishe nishta spektakularno da uradim...
takodje mi se dopada shto je opet u saradnji sa fotografom Stevenom Meiselom(na chijim fotografijama je po meni izgledala najlepshe,a sad je uradio fotke za Vanity Fair)...imam utisak da se opet vraca na taj glamurozan stil fotografisanja,shto podrzavam...:D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kao shto neko reche, spot nema veze sa pesmom... Iako je i jedna i druga stvar dobra...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kakvo sranje. Babadonna, šta ti je ovo trebalo u životu! došao Timbaland (koji izgleda samo zna da njače i muče) i štrpno malo od Me Against The Music, malo od Into The Hollywood Groove, ubacio Justina (koji ima isti stil i koreografiju već 5 godina) i eto instant hita za američko tržište. no dobro, u Americi su pare, očigledno se Babadonni ne isplati da pravi muziku za ostatak sveta. ako je i ostatak albuma ovakav, izgleda definitivno nikad više one Orbit/Ahmadzaï Madonne. :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
video ''4 minutes'' mozete skinuti ovde:
(javite se na u2u, necem da me banuju jerbo sam prekrsio neki zakon...) visoka je rezolucija, oko 60MB...
Korisnikov avatar
By horus.
mislim da ne sme, bolje obrisi...
Korisnikov avatar
By ns.happy
timbaland - kakav vrat covek ima... kao shar pej... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by 2Q2Bstr8
kakvo sranje. Babadonna, šta ti je ovo trebalo u životu! došao Timbaland (koji izgleda samo zna da njače i muče) i štrpno malo od Me Against The Music, malo od Into The Hollywood Groove, ubacio Justina (koji ima isti stil i koreografiju već 5 godina) i eto instant hita za američko tržište. no dobro, u Americi su pare, očigledno se Babadonni ne isplati da pravi muziku za ostatak sveta. ako je i ostatak albuma ovakav, izgleda definitivno nikad više one Orbit/Ahmadzaï Madonne. :(
Slazem se. Instant hitic sa odlicnim spotom. A ta razlika u godinama se ne vidi zbog maestralne animacije Jonasa i Francoisa koji su radili za Justice - D.a.n.c.e!
Nadam se da ce Miles Away biti mnogo bolja stvar jer ovaj 30sec preview (hvala HTONU) je jebeno neodoljiv!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Miles Away, 1 minut i cetrdesetak sekundi, rip sa nekog radija i naravno iritirajuci glas voditelja. Pesma je super :bouncy:

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Timbaland je kao i po obicaju potpuno suvisan u pesmi i spotu.
Dobro, odradio je pesmu... ali zar mora da se guzi svuda!

Inace, Madonna izgleda :wow:
Justin mi je jos smesniji sa ovom duzom kosicom :lol:

Spot kao spot nista specijalno, ali mi se dopada sto je brz, i prati isto tako brzu pesmu.
Mada je koreografija blago retardirana... i nimalo upecatljiva... sto mi je najveca zamerka jer sam od njih dvoje ocekivao vise!

A pesma mi nije nista posebno, ali s obzirom da je u pitanju Madonna... plus Timberlake/Timberland ne moze da omane.

U svakom slucaju ce bolje da prodje od nove Janet... a nadam se i glupave Mariah!
Korisnikov avatar
By HARP
A, zašto Madonna malo lići na Britniku ovde :bubbles:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Hton
Pa kao ima - NISHTA(nistavilo) guta svet, i za 4min ce svet nestati(mene nista potseca na ono nista iz beskrajne price)
boze kako sve ovo sto sam napisao glupo zvuci:zvezdice:
Upravo!
A njih dvoje se protiv nistavila bore svojom (otrcanom) koreografijom i (jos otrcanijom) garderobom, sto i nije tako losa ideja.
:kosa: :D
Video je estetski odlicno uradjen, i Babadonna dosta dobro izgleda.

Timbaland .... nemam reci za njegove (svakodnevne) pojave u muzickim spotovima. Toliko je dosadan! Tacno su ga prikazali u uvodnoj sceni, da bi na samom pocetku nagovestio nesto lose - veliko nistavilo koje usisava sve pred sobom.
:egzorcist:
Mozda je to NISHTA zapravo simbolicni prikaz Timbalanda (bukvalno, on kao dzinovska usisna bezoblicna crna masa) i njegovog uticaja na danasnju muzicku pop scenu (TO juri da prozdere kraljicu i pop-princa).
:uplasen:

Slika

edit:
Kraj spota je neizvestan posto se vidi da Timba nije svo meso skinuo sa M i J. To znaci da sledi nastavak price u sledecem spotu, u kom ce se desiti preokret i u kome ce dobro pobediti zlo! Logicno je da ce to biti Britni, princeza popa.
:tetka:
Zamisljam Britni kako ulece u kadar, sva naduvana, sa celavom frizurom, izvodeci svoju (takodje otrcanu) koreografiju: "IT'S BRITNEY, BITCH! WANNA PIECE OF ME?!?" :dude:

:) :vogue:

Muzika je super za djuskanje. Tick tock tick tock :dance:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Zonche
Originally posted by Lakiboy_ns
Tnx Monroefan
OMG :opacupa:
Spot je jebeno dobar.
Justin looks fucking hoot.

I love it :sudija:
Justin izgleda poprilicno ofucano po meni, Madonna on the other hand :wow:
Justin iizgleda i obucen je u >minimalistickom< stilu...thats very trendy in the US right now.
Madonna izgleda super ali su snimci nje u spotu ocigledno retusirani i ona se dobro izbockala BOTOXOM pre nego sto je snimala spot.
Ne izgleda ona ujutru kada ustane iz kreveta ni priblizno tako :alexis:
Justin s druge strane izgleda i bolje uzivo.
Korisnikov avatar
By Seaman
Odlicno!

Ne znam zasto sam sumnjao u Madonu. :blush:

:yay:
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by 2Q2Bstr8
potpisujem!

zamenuti savrsenog producenta kao sto je Stuart Price sa ovim dosadnim Timbalendom... :nope: :nope: :nope:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lakiboy, nije Justinova odeca ofucana... vec je njegova faca/ brada/ kosa retardirana :lol:

Inace, kada komentarisem Madonnin izgled, ne mislim na facu... jer je to najlakse ispeglati i u operacionoj sali i u post produkciji spota.

Nego sto ima odlicno telo za svoje godine, a i za mnogo mnogo mladje.
By Paris
Bez emocija je sve nekako :icequeen:

+Platinasta kosa vise lici na sedu & onaj babski kombinezon.

Chizme su joj jedino dobre :tetka:
Korisnikov avatar
By Hton
Meni se Justin mnogo vise svidja sa duzom kosicom-potseca me na jedno kucence:)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Paris
Chizme su joj jedino dobre :tetka:
da, čizme su :bale: .
Korisnikov avatar
By gorilica
I ja potpisujem ovo za chizme! :) :bale:
Btw, neverovatno koliko se pesma sa svakim novim slushanjem uvlachi pod kozu! :) Maaaaaaaaadonna, tic-tac, tic-tac... :dance:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Dirrty19g
Lakiboy, nije Justinova odeca ofucana... vec je njegova faca/ brada/ kosa retardirana :lol:

Inace, kada komentarisem Madonnin izgled, ne mislim na facu... jer je to najlakse ispeglati i u operacionoj sali i u post produkciji spota.

Nego sto ima odlicno telo za svoje godine, a i za mnogo mnogo mladje.
Madona ne radi plastiku... :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Stanwik
ovaj MILES AWAY demo je savrsen

''
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!