Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DinaAlo
I posto postoje sportski kanali ne vidim sta uopste radi na b92.
Originally posted by MarvinMitrovic? Mitrovic Zeljko??
Fudbal ne gledam, ali mi ne smeta.
Smeta mi što je Mitrović (od ruke mu nista ne rodilo, ni na polju pšenica bjelica, ni u brdu vinova lozica) kupio Avalu pa sad nema tenisa više.
Originally posted by goranPa ni tv b92 ne pokriva celu Srbiju?! (Nisam naravno sigurna, tv slabo gledam i pratim, ali secam se da ga ranije nije bilo u nekim gradovima). Svejedno, svuda ima lokalnih tv stanica pa mogu one da prenose ako je to bas toliko znacajno i gledano, a u tom kraju nema sportskih kanala...Originally posted by DinaAlo
I posto postoje sportski kanali ne vidim sta uopste radi na b92.nije cela zemlja pokrivena kablom, cemu sluze nacionalne frekvencije
![]()
B92 takodje ima komercijalan interes, ne bi iz ciste humanosti prenosili utakmice za sve one navijace koji nemaju sta pametnije da rade i u zivotu nisu potrcali za loptom![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Naravno da je objavljeno da je kupio samo 5% kada je toliko dozvoljeno. To što je u isto vreme otpušteno preko 100 ljudi i promenjen glavni i odgovorni urednik ne govori ništa?
Mitrović je kupio udeo u Avali, bitna je razlika. i kakve to veze ima sa prenosom teniskih mečeva?
Originally posted by 2Q2Bstr8Ja samo gledam da odgovorim na temu i "sklonim" fudbal sa b 92 pa iznalazim nacine da ga mi ne vidimo a ako neko tamo mozda zeli da gleda da to moze
...
@Dina: trebalo bi da ima, pošto plaćaju licencu za nacionalnu frekvenciju. no u praksi nije tako. a drugo nije mi baš jasna logika da neko ustupa prava prenosa lokalnim tv stanicama bez nadoknade bez obzira da li je "značajno" ili "gledano". a sumnjam da lokalne imaju para da to plate.
Originally posted by MarvinDok god ne ulazi u moj termin... ne primecujem... niti me zanima!Originally posted by Dirrty19gA ti još nisi shvatio da je to svakog utorka i srede?
Drugi dan za redom!![]()
Proklet bio!![]()
Pa tako je već 2 ili 3 godine![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!