- 01 Apr 2008, 01:05
1. Emotivna i neemotivna osoba se smuvaju. Posle nekog vremena, naravno, neemotivna šutne emotivnu.
Komentari budu: "pa jbt ugušiola si ga/je", naravno upućeni na račun emotivne osobe.
2. Monogamna, verna osoba i one-night-stand-flertoman-osoba se smuvaju. Ludo zaljubljeni neko vreme, sve je ok. Onda onsf prosto mora da prošara malo sa strane.
Komentari budu "pa jbt prihvati ga/je takvog/u kakva je, nemaš ti šta sad tu nekoga da menjaš", naravno upućeni na račun verne osobe.
Hoćete li mi objasniti kakav je ovo svet u kome živimo gde je sve dobro postalo loše, a loše dobro? Gde se emotivnost ne ceni već gazi? Gde se vernost doživljava kao ograničavanje?
Zašto neko ne uputi sledeće komentare?
1) "nek se nosi u kurac... vidiš da je retard"
2) "goni to u tri lepe, pa nek se tamo jebe s kim hoće"
Kako je došlo do toga da vrline postanu mane?
Svet se izokrenuo, ali mene neće povući sa sobom.
Ima li nas još, koji se držimo?
Komentari budu: "pa jbt ugušiola si ga/je", naravno upućeni na račun emotivne osobe.
2. Monogamna, verna osoba i one-night-stand-flertoman-osoba se smuvaju. Ludo zaljubljeni neko vreme, sve je ok. Onda onsf prosto mora da prošara malo sa strane.
Komentari budu "pa jbt prihvati ga/je takvog/u kakva je, nemaš ti šta sad tu nekoga da menjaš", naravno upućeni na račun verne osobe.
Hoćete li mi objasniti kakav je ovo svet u kome živimo gde je sve dobro postalo loše, a loše dobro? Gde se emotivnost ne ceni već gazi? Gde se vernost doživljava kao ograničavanje?
Zašto neko ne uputi sledeće komentare?
1) "nek se nosi u kurac... vidiš da je retard"
2) "goni to u tri lepe, pa nek se tamo jebe s kim hoće"
Kako je došlo do toga da vrline postanu mane?
Svet se izokrenuo, ali mene neće povući sa sobom.
Ima li nas još, koji se držimo?