Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Veza izmedju Neshe i Dekija bila je jedna od retkih dugih veza gay momaka u Nishu.
Ja se sa njima nisam vidjao, ali sam uvek rado promenio po koju poruku na Romeu sa njima. Mozda ste i vi, nick im je bio lovers_boys.
Nesha se u par navrata pozalio svojima da ga bole grudi, ali kako to biva, niko na to nije obratio paznju. Krenula je povishena temperatura, koja je nakon 3 dana postala jako visoka, odveli su ga u bolnicu. :( Juche je Neshi bila sahrana. Nije dochekao ni 30-u.
Pustih na Romeu poruku Dekiju, da izjavim saucheshce, i kada sam se vratio sa posla, prochitah njegovu verovatno poslednju poruku pre nego shto je ugasio profil:

'hvala..ovom prilikom zauvek gasim profil,ali ce secanje i ljubav izmedju mene i njega ostati zauvek...jer jedino je bog uspeo da nas rastavi.." :rida:

Ne mogu da opishem koliko mi je teshko chitavog dana, a ne smem ni da pomislim kako je tek njemu.

Lovers_boys, poslednje zbogom! :(
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ko me terao da chitam... :rida:
You made me cry...
Rest In Peace!
Korisnikov avatar
By Romeo
...Odjednom je medju svim onim starim ljudima sa umrlica na koje ne obraćam pažnju - bljesnulo njegovo mlado i lepo lice.

A onda totalna neverica.

Pa na dalje osećanja i razmišljanja, kako već to ide...

Veliki pozdrav mojim drugarima ovde - Gorilici, hlaefdige, Zonche, Delete, Dina i Seaman. Vidimo se uskoro.
Korisnikov avatar
By gorilica
@ Romeo
Hvala ti shto si me obavestio, pa sam stigao na vreme da makar izjavim saucheshce. Znam da ti to nisi stigao, i zao mi je zbog toga. :(
Kao shto ti vec napisah sms-om, i ako se nisam vidjao sa njima, ovo me je bash pogodilo.
Neshu nisam poznavao, videh mu samo fotke, ali je stvarno bio izuzetno lep i naochit momak. Za Dekija se ispostavilo, tokom nashih povremenih dopisivanja, da se znamo sa folklora, i koliko ga se ja secam iz tog perioda, izuzetno fin i prijatan, simpatichan momak.
Ne znam, nisam pametan. Da li zato shto su bili ok prema meni, zbog toga shto znam Dekija, zbog toga shto je nepravedno otishao neko lep i mlad, ili jednostavno zato shto je svima nama potrebno da znamo da je ljubav u ovom svetu moguca i na duge staze, i shto je tako neshto surovo prekinuto a onaj ko je ostao ne moze chak ni javno u velikoj meri da pokaze shta mu je na srcu, stvarno me je ovo zabolelo. :(
Korisnikov avatar
By djo
strašno :( upoznao sam dekija, mislim pre 2 godine u nišu, u nekom društvu se gledala evrovizija....

užas :(
Korisnikov avatar
By Kiborg
Stvarno tužno.

Neka mu je laka zemlja.
Korisnikov avatar
By .L O S T
Sama misao o tome sto sam procitao me je sledila i samo mi je proslo ...jer jedino je Bog uspeo da nas rastavi...

Jako mi je zao
rip
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by L O S T
Sama misao o tome sto sam procitao me je sledila i samo mi je proslo ...jer jedino je Bog uspeo da nas rastavi...

Jako mi je zao
rip
Meni se upravo taj deo njegove poruke vrti u glavi vec 24h, i unosi mi ogromni nemir, jer znam kako izgleda kada se borish za neshto shto mnogi zavidni i ljubomorni ljudi pokushavaju da srushe i unishte.
Ja u svojoj borbi nisam uspeo, i zbog toga mi je ova vest josh teze i pala, i imam ogromnu potrebu da joj se vracam iznova i iznova.
Korisnikov avatar
By .L O S T
...uh ali kad uspes u toj svojoj borbi tek je strasna misao......:farewell:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!