Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by polarlicht4.1Koji je on meni genijalac.
"Der Siebente Kontinent", režirao Michael Haneke. Mila majko kakav film! Mada ne znam šta se čudim kad me svaki njegov film istraumira. Sledeći je njegov "Funny Games" za gledanje.![]()
Originally posted by one of the peoplekad smo vec kod hanekea, ja sam upravo pogledao Uciteljicu klavira (La pianiste). now, this is something else! sjajana psiholoska drama, uvrnuta, uznemiravajuca, realna.Originally posted by polarlicht4.1Koji je on meni genijalac.
"Der Siebente Kontinent", režirao Michael Haneke. Mila majko kakav film! Mada ne znam šta se čudim kad me svaki njegov film istraumira. Sledeći je njegov "Funny Games" za gledanje.![]()
U "Funny Games" se toliko zajebava sa gledaocem na onako bas direktan nacin, kad se okrnu prema kameri i premotaju film i tako ...
Originally posted by demianAli najbolja scena u filmu je kada žiletom seče pičku u kadi!!!!Originally posted by one of the peoplekad smo vec kod hanekea, ja sam upravo pogledao Uciteljicu klavira (La pianiste). now, this is something else! sjajana psiholoska drama, uvrnuta, uznemiravajuca, realna.Originally posted by polarlicht4.1Koji je on meni genijalac.
U "Funny Games" se toliko zajebava sa gledaocem na onako bas direktan nacin, kad se okrnu prema kameri i premotaju film i tako ...
sad sam nalozen da nastavim sa hanekeovim opusom.![]()
Originally posted by demianJao i to je sjajno!!!! A kada miriše spermljivu maramicu?Originally posted by Beogradjanin18da, ta scena je bas ono... cudna?
Ali najbolja scena u filmu je kada žiletom seče pičku u kadi!!!!mene je fascinirala patogena majka i njihov "zdrav" odnos.
Originally posted by ZoncheSlazem se potpuno. I ja odgledao skoro taj film, uzasan je, cak sam premotavao svakih pet minuta.
"Unearhted"
Kao horor...
Sranje
4/10
Originally posted by ZoncheLjubim te tako pametnog! Isto ja ocenih to sranje iako me Misha nervira, zaista sam ocekivao bolji film!
"Virgin territory"
Nit smesno nit zabavno...
Klasican americki humor koji mi ide na zivce.
2/10 (nije 1 zbog miss Barton)
Originally posted by ZoncheMa znam
Pa rekoh ti ja Decko da je mother of tears tezak shit...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!